Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest puff

Chaos Goblin

Recommended Posts

Posted

Ar fi bine sa puneti un goblin in crywolf si inca unul prin aida

In noria vin toti playeri cu store-ul deschis si se face un lag incredibil acolo

M-am saturat sa vreau sa fac ceva la goblin si sa trebuiasca sa astept pana la 2 dimineata cand e gol in noria

Nu cred ca va e atata de greu sa puneti 2 - 3 goblin in plus pe alte harti

Sper sa se rezolve problema asta. :beer:

Posted

In noria vin toti playeri cu store-ul deschis si se face un lag incredibil acolo

M-am saturat sa vreau sa fac ceva la goblin si sa trebuiasca sa astept pana la 2 dimineata cand e gol in noria

mi se pare ca s-a mai discutat chestia asta .....

Posted

pai si ar trebui sa se discute de 200 de ori pana se rezolva ceva

parerea mea

Guest Lost^Name
Posted

da trebuie neaparat.... asa cv u se mai poate.... un lag ifernal asa cv.... :hair:

Posted

Sunt PRO sugestiei.

Mai este un subiect la fel deschis.

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=337099

Posted

daca si pentru o sugestie dau adminii ss

atunci e clara treaba cu serverul asta

nu vedeti ca se face un topic cu o sugestie si trebuie sa se ajunga

la 1000 de pagini ca sa se rezolve ceva. Si cu cele 1000 de pagini nu e sigur ca o sa se rezolve problema

Posted

da nu ajunge 1 in noria?

sau si ala e ocupat si numai aveti loc la el? :))

contra.

nu e vorba ca e ocupat. E vorba ca e lag ca tot timpul e full acolo, mai putin dimineata de la 2 pana pe la 10.

Tu crezi ca eu am chef sa stau pana la 2 sau sa ma trezesc la 9 sa imi fac un item +13 fara sa am "morcov" ca pica din cauza lagului?

Da ganditi putin logic mai oameni inainte de a spune contra sau pro, ca de aceea aveti cap pe umeri.Sau il tineti acolo de frumusete? :crazy:

Posted

crezi u ca din cauza asta iti pica itemele..din cauza ca e lag?

normal ca pica si din cauza lagului

Posted

crezi u ca din cauza asta iti pica itemele..din cauza ca e lag?

daca nu iti pica itemu de la lag pici tu..si din cate stiu daca pici itemul ramane la goblin..

Posted

mah nu mai cereti dastea .... jucati pe un server pe care adminii nu fac lucruri bune pentru playeri ... pana acum tot ce s`a facut a fost sa faca servarul mai aiurea ... mutarea goldenilor in DS ... dupa care scoaterea lor si injumatatirea numarului ... pe un server unde sunt in jur de 500 de oameni online ...

iar cand un admin face o gafa si ii este atrasa atentia acel om ia suspend 30 de zile penrtu ca cineva NU ARE CHEF sa citeasca ce a zis :)) si arunca cu suspenduri chiar daca reactia userului era intemeiata

jucati pe un server pe care se ia suspend in joc pentru ceea ce zici pe forum

jucati pe un server unde DL si MG nu mai ai dreptul (dat de webzen) sa intre la lvl mai mic pe harti

jucati pe un server pe care calul si cioara de dl sunt iteme rare

jucati pe un server care odata era cel mai bun acum lumea incepe sa plece din cauza setarilor si lipsei de interes a gm/admin (intrebi de 10 ori sa ti se raspunda)

tot ce s`a facut pana acum a dus la inrautatirea servarului de aia nu mai vedem asa multi pitici prin davias lorencia LT etc

omu intra pe forum vede ce se intampla si zice mai bine nu

sunt constient ca o sa imi iau suspend IAR ca doar am 100% warn pentru ca am avut nesimtirea sa cobor de la conditia de zeu la conditia de om un reprezentat al stafului

LE : gigi am zis cal si cioara nu spirite :) exista o lista de iteme rare facuta de dragos acestea fiind incluse

oricum aia e cea mai mica problema

Posted

Schimbati pc-ul sau netul daca aveti lag, eu unu consider ca e de ajuns goblinul din noria.

Posted

mah nu mai cereti dastea .... jucati pe un server pe care adminii nu fac lucruri bune pentru playeri ... pana acum tot ce s`a facut a fost sa faca servarul mai aiurea ... mutarea goldenilor in DS ... dupa care scoaterea lor si injumatatirea numarului ... pe un server unde sunt in jur de 500 de oameni online ...

iar cand un admin face o gafa si ii este atrasa atentia acel om ia suspend 30 de zile penrtu ca cineva NU ARE CHEF sa citeasca ce a zis :)) si arunca cu suspenduri chiar daca reactia userului era intemeiata

jucati pe un server pe care se ia suspend in joc pentru ceea ce zici pe forum

jucati pe un server unde DL si MG nu mai ai dreptul (dat de webzen) sa intre la lvl mai mic pe harti

jucati pe un server pe care calul si cioara de dl sunt iteme rare

jucati pe un server care odata era cel mai bun acum lumea incepe sa plece din cauza setarilor si lipsei de interes a gm/admin (intrebi de 10 ori sa ti se raspunda)

tot ce s`a facut pana acum a dus la inrautatirea servarului de aia nu mai vedem asa multi pitici prin davias lorencia LT etc

omu intra pe forum vede ce se intampla si zice mai bine nu

sunt constient ca o sa imi iau suspend IAR ca doar am 100% warn pentru ca am avut nesimtirea sa cobor de la conditia de zeu la conditia de om un reprezentat al stafului

LE : gigi am zis cal si cioara nu spirite :) exista o lista de iteme rare facuta de dragos acestea fiind incluse

oricum aia e cea mai mica problema

Word

Ai perfecta dreptate :clap:

relife Adaugat Astazi, 16:05

Schimbati pc-ul sau netul daca aveti lag, eu unu consider ca e de ajuns goblinul din noria.

Imosibil sa am lag din cauza pc-ului.

Si ce net ar trebuii sa ne bagam? Sa platim 2 mil pe luna doar pt a putea juca linkmania ca toti oamenii?

Scuze man dar mai bn schimb servarul...mai bn joc pe un server ci high xp decat in conditiile care sunt pe link in momentul de fata. (PUNCT)

Posted

pai din moment ce am facut topicul asta :))

nu ma deranjeaza cu nimic un golblin in plus

ar fi indicat...Dupa cum am spus unul in crywolf si unul in aida ar rezolva toate problemele cu goblinul.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...