Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

n1ghtelf

ceva ce va scadea afk-ul

Recommended Posts

Posted

:P sal. vati plictisit sa mergeti undeva pe un spot si sa vedeti ca i full in pt respectiv si toti sunt afk??

eu propun ca la o perioada de timp toti jucatorii sa aiba disconnect. iar cei care stau afk, fiind afk,nau cum sa mai intre si sa joace din nou. astfel se vor fi mai multe spoturi libere. dar aceste d/c sa nu fie la tot timpul in acelasi timp.

nu stiu daca va fi careva de acord ca cu totii stam afk,chiar si eu dar unii exagereaza stau cu zilele.

:tiphat: :tiphat: ms ca vati uitat .

Guest DauLaPeste
Posted

:P sal. vati plictisit sa mergeti undeva pe un spot si sa vedeti ca i full in pt respectiv si toti sunt afk??

eu propun ca la o perioada de timp toti jucatorii sa aiba disconnect. iar cei care stau afk, fiind afk,nau cum sa mai intre si sa joace din nou. astfel se vor fi mai multe spoturi libere. dar aceste d/c sa nu fie la tot timpul in acelasi timp.

nu stiu daca va fi careva de acord ca cu totii stam afk,chiar si eu dar unii exagereaza stau cu zilele.

mai sunt oameni care dau si singuri pe spot.cum uni au dat rr`uri afk nu vad de ce nu s-ar merge pe aceeasi linie. Nu crezi ca si asa luam destul de mul dc de cand cu lagu asta cat casa? #-o

Posted

CONTRA

1. Daca toti is afk fale preluare si gata

2. Pai nu e necesar d/c , gandestete si la cei care stau on pe spot etc , si vine d/c si nu mai apuca spotu...stau degeaba. Crezi ca daca se da rr la srv nu se afla si la cei cu afk-ul?

3. Bravo lor ca stau cu zilele, da oricum mai sunt si razii.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...