acelasi_bandit Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Pro,desi cred ca aceasta regula este deja se aplica
Guest Jedi Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 SalutEu nu inteleg de ce nu va comvine asa cum e... Iei ss pe caracteru cu care faci pk.Acum daca vine unu mai mic decat tine cu o caruta de reseturi si te omoara. Ori esti afk ori esti nub.LE:Nu vi se pare mai simplu asa ?In caz ca vine cu un caracter secundar si te pk si cand ajungi inapoi la spot el e cu celalalt caracter(sa poata fii si demonstrat) si tu ai print cu spotu... sa se poata aplica regula NO KS.
Brotherhod Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Pro , dar parerea mea este ca ss-urile sunt pre-a mici .....Sunteti pre-a indulgentzi cu ss-urile .....la orice fapta
Hellsaint Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 eu zic ca e dificil de lucrat cu asa ceva. adica eu consider ca un admin nu sta sa verifice logouri la 2/10 plangeri cate vede pe zi. asadar si prin urmare as propune mai degraba marirea pedepselor pentru pk pe spot. pedeapsa minima e 5zile/a doua 10 zile etceu propun 20 zile prima abatere/40 a doua/60 a treia si 99 la a 5. Adica mie-e greu sa cred ca cine face pk pe spot de 2 ori, se mai risca si a 3 oara.bafti.
Brotherhod Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 eu zic ca e dificil de lucrat cu asa ceva. adica eu consider ca un admin nu sta sa verifice logouri la 2/10 plangeri cate vede pe zi. asadar si prin urmare as propune mai degraba marirea pedepselor pentru pk pe spot. pedeapsa minima e 5zile/a doua 10 zile etceu propun 20 zile prima abatere/40 a doua/60 a treia si 99 la a 5. Adica mie-e greu sa cred ca cine face pk pe spot de 2 ori, se mai risca si a 3 oara.bafti.asa ma gandeam si eu ..chiar si dupa un pk nu se mai risca la al doilea daca pedepsele sunt mari, si pana la urma cine se risca sa dea pk sa primeasca ss-ul cuvenit ..doar nu-l pune nimeni pana la urma...:tiphat:
Ang3lik Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 ce sugerezi tu aici, e cam aiurea. se da iar mana libera la moderatori sa actioneze in urma judecatii lor. nu spun ca nu ar judeca bine, dar nu toti judeca la fel, si de aici vor iesi iar scandaluri. daca eu iti dau contul meu, tu intri ca te plictisesti si ti se pune pata sa-ti iei spot; intri pe char mic, dai pk si dupa dai sw pe mg-ul tau ala smecher. ce char ia suspend? :) al meu logic, ca-i mai mare nu?hai sa nu mai inflorim atata regulamentul ca si asa este prea stufos. si voi ati dat pk-uri, si noi am dat pk-uri. vorba aia... ce tie nu-ti place altuia nu-i face :) :tiphat:
andrei22 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 @angelik si citatul lui : NU IMPRUMUTATI CONTURILE DECAT PERSOANELOR DE INCREDERE. e la mintea cocosului. sunt pro. sa se mareasca pedepsele pt pk spot.
|boom| Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 da, m-am gandit si eu mai bine si as zice sa se dea direct 99 pentru pk pe spot :rofl2:LE: a.. era sa uit de filtru pe ip :D
Juaaa Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 eu zic ca e dificil de lucrat cu asa ceva. adica eu consider ca un admin nu sta sa verifice logouri la 2/10 plangeri cate vede pe zi. asadar si prin urmare as propune mai degraba marirea pedepselor pentru pk pe spot. pedeapsa minima e 5zile/a doua 10 zile etceu propun 20 zile prima abatere/40 a doua/60 a treia si 99 la a 5. Adica mie-e greu sa cred ca cine face pk pe spot de 2 ori, se mai risca si a 3 oara.bafti.20 de zile pt pk pe spot :|, si daca te injura cineva de familia cat sa ia? de la 200 in sus?
[MihaiShadow] Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Degeaba se uita in loguri ! Eu de exemplu cand dau rr la pc mi se schimba ip ul ! Sau daca cel care da pk foloseste proxy ? Ce faceti ? Parerea mea e ca sa se dea 99 pe contul dupa care sa dat PK asa barem cel care a dat pk va trebui sa faca alt caracter mare cu,care sa dea pk ! In timp se vor plictisi ! :-j>>>>DOAR PE HARTILE Kalima ! <<<<<<
Adriantze Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 cel mai bine ar fi 5zile ss pt pk pe 1 player .. pt pk pe party full 25 zile , pt pk pe 3 insi 15 zile etc..sa vedeti cum se cumintesc toti :D