unaouta Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Bun , s-a ajuns intr-un moment al serverului in care este la moda pk-ul pe spot. Dupa cum se poate observa, sectiunea Plangeri este plina de astfel de topicuri.Motivul , dupa parerea mea , ar fi dezinteresul adminilor de a incerca sa stopeze astfel de "tentatii".Stiu ca acum catva timp, tot pe linkmania , in momentul in care cineva dadea pk cu un char secundar, acesta era cautat frumos dupa IP , iar charele mari pe care respectivul intra erau sanctionate .As dori si eu sa stiu de ce s-a renuntat la astfel de metode? Care ar fi explicatia logica , ca adminii sa nu mai recurga la astfel metode? Avand in vedere ceea ce am spus si mai sus, ca la topicul plangeri apar din ce in ce mai multe astfel de plangeri.Bun, acum as dori sa sugerez ca in momentul in care un char secundar da pk la un party (2-5) oameni , acest char sa fie verificat, si chiar dak nu are nici o legatura cu respectivii care au ramas ulterior pe spot , caracterele pe care acuzatul a mai intrat sa fie banate.Cum ne dam seama ca un char este secundar? Aparent asta este o mare problema pentru admini.1. Ne uitam frumos la status si observam ca are 0-1-2 rr, nesemnificativ zic eu. Durata serverului fiind foarte mare iar majoritatea playerilor interesati sa creasca au deja 10 rr +.2. Observam ca pe spotul respectiv pe care a dat pk , acesta nu se mai afla. Acolo aflandu-se altcineva aparent " in trecere".Ar mai fi metode, acestea putand fi determinate doar de admini, cum ar fi si lipsa caracterului respectiv de pe server. De cat timp este intrat pe server , momentul pk-ului si iesirea lui de pe server. As dori si eu sa stiu parerile sincere si ale playerilor. Cu toate ca majoritatea nu vor fi deacord. :naughty:
stely_yoo Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Si eu daca ma apuc acum , intr-o saptamana dau rr si mi se pune pata sa-ti dau pk pe spot , ce fac? Iau ss pe toate caracterele pe care am intrat? :)
Bobby Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Daca carecterul care face pk ramane si el pe spot, clar ca numai el primeste ss pt pk,asta a asa a fost mereu,nu se poate da ss pe alt caracter dc nici nu are treaba cu spotul respectiv.CONTRA sugestieSuspendurile pt pk sunt destul de severe, deci nu prea merita sa faci un caracter de cateva rr pt pk,un caracter cu 1-2 rr nu poate omora un holder mare.
Prutus Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Daca carecterul care face pk ramane si el pe spot, clar ca numai el primeste ss pt pk,asta a asa a fost mereu,nu se poate da ss pe alt caracter dc nici nu are treaba cu spotul respectiv.CONTRA sugestieSuspendurile pt pk sunt destul de severe, deci nu prea merita sa faci un caracter de cateva rr pt pk,un caracter cu 1-2 rr nu poate omora un holder mare.uita-te lacazu ala din kanturu3 in care pixie a dat buff la o elfa non rr lvl 313 si a omorat pe raver,nu e greu sa faci asta :Pe buna sugestia totusi cam greu de demonstrat,daca imi pun un vecin sa intre pe un cont si dapk la tot spotu si vin eu pe spot,cum demonstrezi ca eu am avut legatura cu el?
Konvict Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Prodar sugestia mea ar fi alta,sa se mareasca pedeapsa pt pk pe spotprima abatere 25 de zile,50...etc.
gigi_duru Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 1)daca eu , intr un acces de nervi , dau pk pe spot si chem guilda acolo de ce sa ia ei ss pentru prostia mea ? doar ca se aflau acolo ? 2) si ca o completare la 1) , dau pk pe spot ,chem pe unu din ally sa mi l tina 2 minute , apoi schimb ip u si intru pe contu mare...ce fac adminii ? ca e alt ip...vrei sa dea ss pe clasa de ip ? si eu am cerut asta odata dar nu am rezolvat nimic
Prutus Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 1)daca eu , intr un acces de nervi , dau pk pe spot si chem guilda acolo de ce sa ia ei ss pentru prostia mea ? doar ca se aflau acolo ? 2) si ca o completare la 1) , dau pk pe spot ,chem pe unu din ally sa mi l tina 2 minute , apoi schimb ip u si intru pe contu mare...ce fac adminii ? ca e alt ip...vrei sa dea ss pe clasa de ip ? si eu am cerut asta odata dar nu am rezolvat nimicalt ip,aceeasi clasa,usor sa te prinda :P
-SomE- Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 #si daca se intampla ca sa mai joace unu din cartier mu, si sa aiba aceasi clasa ca tine, ce faci banezi tot cartieru ?
Richer_44 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Suferinzilor, cautati ce inseamna PvP intai. Si ca un numaru` 2, face cineva pk pe tine => fai print si posteaza-l. Aaaa, nu poti ca esti afk ?! Atunci ciocu` mic si nu mai plange ca nu merge sa stai afk si sa ai si pretentii pe deasupra.Edit : Si daca eu joc de la o sala de net, ce facem, banam toti playerii care au jucat pe acel comp. ?Also : Punctul 1 e stupid. Am 4 rr dar asta nu inseamna ca sunt caracter secunda fiind ca m-am apucat de o luna.
mocsu Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 1)daca eu , intr un acces de nervi , dau pk pe spot si chem guilda acolo de ce sa ia ei ss pentru prostia mea ? doar ca se aflau acolo ? 2) si ca o completare la 1) , dau pk pe spot ,chem pe unu din ally sa mi l tina 2 minute , apoi schimb ip u si intru pe contu mare...ce fac adminii ? ca e alt ip...vrei sa dea ss pe clasa de ip ? si eu am cerut asta odata dar nu am rezolvat nimicse zice "exces" bre domnule pretutindeni :tiphat:
dackk Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Suferinzilor, cautati ce inseamna PvP intai. Si ca un numaru` 2, face cineva pk pe tine => fai print si posteaza-l. Aaaa, nu poti ca esti afk ?! Atunci ciocu` mic si nu mai plange ca nu merge sa stai afk si sa ai si pretentii pe deasupra.Edit : Si daca eu joc de la o sala de net, ce facem, banam toti playerii care au jucat pe acel comp. ?Also : Punctul 1 e stupid. Am 4 rr dar asta nu inseamna ca sunt caracter secunda fiind ca m-am apucat de o luna.De acord cu Richer. Daca eu dau pk pe spot inseamna ca-mi asum suspendul in cazul in care m-ai prins daca nu ..soarta :)Eu am facut pk pe spot voit direct cu characterul mare si mi-am luat suspend 5 zile. Automat daca fac pk spotul nu va ramane asa aiurea si va ramane in guild :)CONTRA!!!
|boom| Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 ce sugerezi tu aici, e cam aiurea. se da iar mana libera la moderatori sa actioneze in urma judecatii lor. nu spun ca nu ar judeca bine, dar nu toti judeca la fel, si de aici vor iesi iar scandaluri. daca eu iti dau contul meu, tu intri ca te plictisesti si ti se pune pata sa-ti iei spot; intri pe char mic, dai pk si dupa dai sw pe mg-ul tau ala smecher. ce char ia suspend? :) al meu logic, ca-i mai mare nu?hai sa nu mai inflorim atata regulamentul ca si asa este prea stufos. si voi ati dat pk-uri, si noi am dat pk-uri. vorba aia... ce tie nu-ti place altuia nu-i face :)
gigi_duru Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 daca o tineti neaparat cu ss sa se uite pe clasa de ip ,atunci o sa cer si eu ss pe clasa de ip pentru contu spart...(mentionez ca in acel oras nu mai joaca nimeni mu , cel care mi-a spart contu fiind singuru care joaca )
unaouta Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 ce sugerezi tu aici, e cam aiurea. se da iar mana libera la moderatori sa actioneze in urma judecatii lor. nu spun ca nu ar judeca bine, dar nu toti judeca la fel, si de aici vor iesi iar scandaluri. daca eu iti dau contul meu, tu intri ca te plictisesti si ti se pune pata sa-ti iei spot; intri pe char mic, dai pk si dupa dai sw pe mg-ul tau ala smecher. ce char ia suspend? :) al meu logic, ca-i mai mare nu?hai sa nu mai inflorim atata regulamentul ca si asa este prea stufos. si voi ati dat pk-uri, si noi am dat pk-uri. vorba aia... ce tie nu-ti place altuia nu-i face :)vorbesti aiurea... nu eu sunt vedeta pe forum la topicu plangeri , cum esti u.. asa ca hai sa nu mai aberam .Nu cred k am dat pk la nimeni pentru un spot , cu riscul de a lua suspend. Insa, nu pot spune acelasi lucru desspre tine.Daca voua , zmeilor cu 100 de rr care jucati pe link, nu va deranjeaza ca cei mici au de suferit, uite ca pe mine ma preocupa si problema asta. Culmea era si normal sa nu va comvina ageasta sucestie, finca si deoarece toti dintre voi o practicati...Ma surprinde totusi aberatiile care s-au scris aici doar pentru a face spam. Aparent iarasi nu ati inteles ce am vrut eu sa spun, altfel nu pot sa imi explic sirul de replayuri date aiurea.Nu am vorbit despre filtru ip, nu ma intereseaza ca unii din voi va aruncati banii pe sali. Iar u Richer_44 , nu prea gandesti de loc. Atata timp cat ala e charul tau principal si nu mai ai alt char pe care il tii ascuns, sa inteleg ca dak vei da pk te va deranja sa iei ss ?? O oarecare logica nu are replayul tau.Ca sa mai clarificam inca o data, am sugerat doar , ca in momentul in care cineva da switch de pe un char , intra pe unul non rr sau cat de cat mic , pentru a nu lua ss pe charul principal , persoana respectiva sa ia suspend pe toate charele pe care a intrat. Nu ma intereseaza ca voi va dati conturie intre voi, este problema fiecaruia ce face cu contul lui.Nu cred ca un pitic care deabia invatza ce inseamna mu, este in stare sa dea pk si sa ia suspend aiurea pentru altii.(se mai intampla doar in momentul cand nu se cunoaste regulamentul), insa nu se gasesc 5 pers pe zi care sa nu stie regulamentul.
Konvict Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Ca sa mai clarificam inca o data, am sugerat doar , ca in momentul in care cineva da switch de pe un char , intra pe unul non rr sau cat de cat mic , pentru a nu lua ss pe charul principal , persoana respectiva sa ia suspend pe toate charele pe care a intrat. Nu ma intereseaza ca voi va dati conturie intre voi, este problema fiecaruia ce face cu contul lui.Nu cred ca un pitic care deabia invatza ce inseamna mu, este in stare sa dea pk si sa ia suspend aiurea pentru altii.(se mai intampla doar in momentul cand nu se cunoaste regulamentul), insa nu se gasesc 5 pers pe zi care sa nu stie regulamentul.true. :cool2:@gigi nu cred k te-ai uitat pe la plangeri,sa vazi cate plangeri de acest gen sunt.
gigi_duru Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 asa , sai zicem offtopic , zimi si mie cine da pk cu char mic si unde ? in devias ? in lorencia ? oriunde e exp destul pentru a se da pk este holder mare...
unaouta Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 asa , sai zicem offtopic , zimi si mie cine da pk cu char mic si unde ? in devias ? in lorencia ? oriunde e exp destul pentru a se da pk este holder mare...scuzama ca-ti zic... dar u nu prea stii sa joci mu sau faci pe prostul :-"un bk non rr lvl 350 se face intr-o zi maxim 2.un mg\sm 5-10 rr se face intr-o luna minim.Bkul non rr facut in maxim 2 zile omoara cu usurinta cu un buf bun un sm/mg 10rr+.Iar cum elfi acum sunt cata frunza cata iarba, cel putin 2 pagini la status de elfi cu energy full, buf se gaseste foarte usor.
dackk Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 vorbesti aiurea... nu eu sunt vedeta pe forum la topicu plangeri , cum esti u.. asa ca hai sa nu mai aberam .Nu cred k am dat pk la nimeni pentru un spot , cu riscul de a lua suspend. Insa, nu pot spune acelasi lucru desspre tine.Daca voua , zmeilor cu 100 de rr care jucati pe link, nu va deranjeaza ca cei mici au de suferit, uite ca pe mine ma preocupa si problema asta. Culmea era si normal sa nu va comvina ageasta sucestie, finca si deoarece toti dintre voi o practicati...Ma surprinde totusi aberatiile care s-au scris aici doar pentru a face spam. Aparent iarasi nu ati inteles ce am vrut eu sa spun, altfel nu pot sa imi explic sirul de replayuri date aiurea.Nu am vorbit despre filtru ip, nu ma intereseaza ca unii din voi va aruncati banii pe sali. Iar u Richer_44 , nu prea gandesti de loc. Atata timp cat ala e charul tau principal si nu mai ai alt char pe care il tii ascuns, sa inteleg ca dak vei da pk te va deranja sa iei ss ?? O oarecare logica nu are replayul tau.Ca sa mai clarificam inca o data, am sugerat doar , ca in momentul in care cineva da switch de pe un char , intra pe unul non rr sau cat de cat mic , pentru a nu lua ss pe charul principal , persoana respectiva sa ia suspend pe toate charele pe care a intrat. Nu ma intereseaza ca voi va dati conturie intre voi, este problema fiecaruia ce face cu contul lui.Nu cred ca un pitic care deabia invatza ce inseamna mu, este in stare sa dea pk si sa ia suspend aiurea pentru altii.(se mai intampla doar in momentul cand nu se cunoaste regulamentul), insa nu se gasesc 5 pers pe zi care sa nu stie regulamentul.Oare imi pasa de cei mici ? Oare ma intereseaza ce fac ei?Ma intereseaza doar de mine si de prietenii mei :).Esti mic suporti consecintele de la cei mari. Esti pe faza cand iti iei pk super altfel soarta... E un joc in care trebuie sa stai on nu afk.
|boom| Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 vorbesti aiurea... nu eu sunt vedeta pe forum la topicu plangeri , cum esti u.. asa ca hai sa nu mai aberam .Nu cred k am dat pk la nimeni pentru un spot , cu riscul de a lua suspend. Insa, nu pot spune acelasi lucru desspre tine.Daca voua , zmeilor cu 100 de rr care jucati pe link, nu va deranjeaza ca cei mici au de suferit, uite ca pe mine ma preocupa si problema asta. Culmea era si normal sa nu va comvina ageasta sucestie, finca si deoarece toti dintre voi o practicati...Ma surprinde totusi aberatiile care s-au scris aici doar pentru a face spam. Aparent iarasi nu ati inteles ce am vrut eu sa spun, altfel nu pot sa imi explic sirul de replayuri date aiurea.Nu am vorbit despre filtru ip, nu ma intereseaza ca unii din voi va aruncati banii pe sali. Iar u Richer_44 , nu prea gandesti de loc. Atata timp cat ala e charul tau principal si nu mai ai alt char pe care il tii ascuns, sa inteleg ca dak vei da pk te va deranja sa iei ss ?? O oarecare logica nu are replayul tau.Ca sa mai clarificam inca o data, am sugerat doar , ca in momentul in care cineva da switch de pe un char , intra pe unul non rr sau cat de cat mic , pentru a nu lua ss pe charul principal , persoana respectiva sa ia suspend pe toate charele pe care a intrat. Nu ma intereseaza ca voi va dati conturie intre voi, este problema fiecaruia ce face cu contul lui.Nu cred ca un pitic care deabia invatza ce inseamna mu, este in stare sa dea pk si sa ia suspend aiurea pentru altii.(se mai intampla doar in momentul cand nu se cunoaste regulamentul), insa nu se gasesc 5 pers pe zi care sa nu stie regulamentul.ai probleme clare. eu ti-am dat un exemplu cat se poate de simplu. ori nu vrei sa intelegi, ori problemele care le ai cu mine sunt prea mari si-ti orbesc judecata. sa nu uitam ca si voi faceti conturile posta intre ele :)eu daca vreau sa fac pk pe cineva, fac pk. serverul este pvp. daca vrei sa nu-ti iei castana, stai on si gata.
Guest Sadi022002 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Atat timp cat vii cu caracter mare pe care sa muncit , iti asumi un risc si ar trebuii sa se procedeze cum este prescris in regulament , dar atunci cand vii cu un caracter non rr sau 1-2-3 rr , parerea mea ar fii sa se ia masuri mult mai drastice fata de cele din regulament si verificat mai in amanuntit acel caracter. :bananadance2:
Konvict Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Atat timp cat vii cu caracter mare pe care sa muncit , iti asumi un risc si ar trebuii sa se procedeze cum este prescris in regulament , dar atunci cand vii cu un caracter non rr sau 1-2-3 rr , parerea mea ar fii sa se ia masuri mult mai drastice fata de cele din regulament si verificat mai in amanuntit acel caracter. :bananadance2:+1
Synapse Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Dar tu crezi ca adminii ar trebui sa se transforme-n detectivi pentru fiecare PK luat??? Nu-s si ei tot oameni??? In acest joc vi sa dat cam mult si vad ca pe zi ce trece vreti tot mai mult... nu sta nimeni sa va caute voua in loguri 24/24 - 7/7 care si ce cont a fost si bla bla bla!
Tsu_Xing Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Dar tu crezi ca adminii ar trebui sa se transforme-n detectivi pentru fiecare PK luat??? Nu-s si ei tot oameni??? In acest joc vi sa dat cam mult si vad ca pe zi ce trece vreti tot mai mult... nu sta nimeni sa va caute voua in loguri 24/24 - 7/7 care si ce cont a fost si bla bla bla! si totusi, in cazul altor plangeri se cauta, chiar daca e clara treaba ;) Nu se vrea ca pt fiecare pk sa se caute-n loguri, dar in anumite situatii unde e cusuta cu ata alba, ar cam trb sa se analizeze mai atent.
Konvict Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Dar tu crezi ca adminii ar trebui sa se transforme-n detectivi pentru fiecare PK luat??? Nu-s si ei tot oameni??? In acest joc vi sa dat cam mult si vad ca pe zi ce trece vreti tot mai mult... nu sta nimeni sa va caute voua in loguri 24/24 - 7/7 care si ce cont a fost si bla bla bla! nu stiu ce experiment esuat esti u sau al cui "satelit" esti,dar atata timp cat te apuci sa faci o treaba o faci pana la capat,sau nu te mai apuci deloc. nu ia obligat nimeni sa faca cerere de moderator,si nici sa primeasca acces la logouri. dar atata timp cat au acces dc sa nu il foloseasca,sau poate ca u esti unu din acei oameni care au "756867" de conturi,si te simti frustrat ca atunci cand o sa faci pk o sa primesti ss pe characterul cel mare.
Synapse Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 nu stiu ce experiment esuat esti u sau al cui "satelit" esti,dar atata timp cat te apuci sa faci o treaba o faci pana la capat,sau nu te mai apuci deloc.nu ia obligat nimeni sa faca cerere de moderator,si nici sa primeasca acces la logouri.dar atata timp cat au acces dc sa nu il foloseasca,sau poate ca u esti unu din acei oameni care au "756867" de conturi,si te simti frustrat ca atunci cand o sa faci pk o sa primesti ss pe characterul cel mare.Daca incerci sa faci flame asa, sa stii ca am fumat multi ca tine.Mai mergi pe la scoala si invata limba romana si lasa-te de facut comentarii inutile.