LilWayne Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 1 an de inchisoare ? crezi ca va sta la gramada cu ceilalti ... va avea propria celula separata, cu un playstation, 2 gagici, invoiri pentru a trage piese la studio ... mancare, bani, bautura ...clar,la ei in inchisoare e mai curat ca la noi in spitale@Alecsw sigur o sa scoata albume,oricum nu o sa stea chiar un an pentru ca in mai are operatie la dantura etc..
NoComment Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Mare gangster si asta #-o ... na las` ca oricum la cati bani are nu o sa simta diferenta
Dropkillerz Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Ce se intampla se intampla doar pentru reclama,un rapper sau ce mama naibii ii asta ii mai bine vazut daca are si ceva ani de parnaie,e mai credibil daca face ceva "rau" .
TwentySix Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 pacat ..nu credeam ca o sa intre in inchisoare ...dar se pare ca asa s-a dat sentinta..
Lucian Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 altii rapperi pe care ii prinde cu droguri etc. ii pun in arest 24 ore si gatapai faci cu drogul ce faci cu arma ma? hai tine-ti parerile pentru tine ca-mi dau seama dupa nume ce nedreptatit crezi tu ca e rapper-ul lu' peste, fanboy ;)
K1dduletz Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 nu conteaza cine e ... conteaza ca autoritatile americane isi fac treaba din cate vad, indiferent de cine este acuzatul si cati bani are ...
Mousey Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Vai, mi s-a pus o piatra pe inima :-j.Sa stea acolo mai mult, 1 nigger bites the dust (for a while), mai sunt si altii in afara de el care trebuie sa se promoveze cumva. Eu unul nu prea fac diferenta intre ce canta negru' ala si celalalt.
LilWayne Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 pai faci cu drogul ce faci cu arma ma? hai tine-ti parerile pentru tine ca-mi dau seama dupa nume ce nedreptatit crezi tu ca e rapper-ul lu' peste, fanboy ;)decat manelar ca jumatate din populatia Romaniei, cu guta non-stop sau stiu eu ce incutil mai ascultati voi
NoComment Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 decat manelar ca jumatate din populatia Romaniei, cu guta non-stop sau stiu eu ce incutil mai ascultati voiEu ti-am mai zis ceva ... da` vad ca nu intelegi ... in fine ... ramai tu cu "marele gangster" ... a da inca ceva ... nu mai generaliza ca nu e chiar asa ... si ala nu e hip-hop ce canta Lil Wayne ...
Tybork Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Fara certuri oameni buni :)!Ramaneti la subiect, si sa incercati sa nu transformati aceasta stire in thread de flame!
Dirlewanger Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 decat manelar ca jumatate din populatia Romaniei, Ok, sa ma scuze tybork, dar hip hopul nu e tot manea?
Dropkillerz Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Stai tu 1an la racoare sa vezi e putin ?@kabuky, isi merita? , lol altii rapperi pe care ii prinde cu droguri etc. ii pun in arest 24 ore si gataasa este,a recunoscut ca pistolul incarcat din autobusul lui,il detine, si acum in februarie a fost din nou la tribunal si a acceptat pedeapsa + a platit si cautiune de 30.000 de dolariNu prea cred, sti ca cu banii cumperi orice in ziua de azi,so,el e plin de bani Eu zic sa lasi aerele astea de mare gangster care esti gangster si sa te duci naibii sa pui mana pe o carte. @Eu am mai zis intr-un topic,obisnuiti-va cu idee ca in Romania nu sunt astfel de personaje si viata nu-i asa frumoasa cum apare in versurile lui. :) sau stiu eu ce incutil mai ascultati voiPresupun ca te refereai la inculti,ai invatat sa scrii cu femeia de servici?
Guest spanky Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Ce se intampla se intampla doar pentru reclama,un rapper sau ce mama naibii ii asta ii mai bine vazut daca are si ceva ani de parnaie,e mai credibil daca face ceva "rau" .asa e :lol:lasa'l , sa plateasca pentru ilegalitati ;)
Guest MaGic_MaStEr Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Sa vedem ce va face in continuare,sper sa nu se lase de cantat,ca imi place cum canta :)...
Andu Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 1 an de inchisoare pentru posesie de arme?Mi se pare cam mult...
LilWayne Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Sa vedem ce va face in continuare,sper sa nu se lase de cantat,ca imi place cum canta :)...fac pariu ca nu o sa se lase,oricum nu o sa stea 1an ..
Guest relife Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 e timpul sa si plateasca pt ca sa crezut smecher de "ghetto " si umbla cu arme dupa el
K1dduletz Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 1 an de inchisoare pentru posesie de arme?Mi se pare cam mult...prea mult ? cu arma poti ucide persoane nu sa gadili ... mie mi se pare ok pedeapsa primita, de muzica nu se lasa, oricum are destui bani incat in acest an (daca il va sta tot in puscarie) sa nu observe declin in venituri, cred ca are si alte afaceri ... oricum contractul merge ...
Kesselring Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 OMG 1 more nigger in jail? Chiar crezi ca mi-ar pasa ca intra Lil Wayne , Lil Kim ori Lil Shit in inchisoare? Oricum la benhouse la americani sunt aproape 7 ori mai multe ciori decat albi ce mai conteaza 1 rahat intr-o mare de rahat?