Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

doruletzzz

Problema la party

Recommended Posts

Posted

Deci de multe ori mi s-a intamplat chestia asta, daca i s-a mai intamplat cuiva si a rezolvato spuneti-mi si mie va rog ce fac.

Daca eu creez un party de multe ori cand scriu /pt cu cursorul pe un player scrie ca l-am invitat la party si apoi apare cu rosu "Failed to create party", apoi daca ii mai dau o data cu /party mie imi apare ca l-am invitat dar lui nu ii apare faza cu ok si cancel.

Singura rezolvare pe care am gasit-o eu este sa dau switch character iar apoi sa refac party, dar nu prea este la indemana deoarece aproape tot timpul un memebru din party e afk.

Deci apelez la experietna si cunostintele voastre in materie de MU sperand ca cineva are o rezolvare la aceasta problema.

Posted

Nu e re off, nu apare instantaneu chestia cu "Failed to create party", apare doar cand respectivul incearca sa apese Ok.

@Am postat de pe contul lui fratemio inainte.

Posted

Este un bug la party si apare doar daca cel care primeste party de la tine nu este atent. Expira timpul in care poate da ok si de aceea intra in bug.

Singura varianta este sa dai sw (sa dea cel la care este bug-ul), daca este cineva in party afk asta putin ne intereseaza, sa stea on daca vrea party.

Posted

daca este cineva in party afk asta putin ne intereseaza, sa stea on daca vrea party.

Pai ar trebui sa va intereseze oricum, deoarece e un bug care incurca jocul unora...

Si ce daca cineva sta afk ?

Atata timp cat cineva din acel party e on nu este nici o problema, si nu vad de ce nici macar nu incercati sa rezolvati un bug despre existenta caruia stiti.

Posted

Nu este un bug care apare mereu, ti-am explicat de ce apare. O solutie este inainte sa dai aprty sa intrebi daca acel om este la pc ca sa dea ok.

Si cum am spus mai sus daca este afk nu este problema noastra, este un joc Online si asa ar trebui jucat, sa stea on daca vrea party.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...