Tybork Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Google vrea sa concureze in mod serios cu Facebook si a lansat o retea de socializare numita Buzz, retea implementata in Gmail. Buzz permite utilizatorilor sa agrege mai multe servicii si sa faca in timp real schimb de mesaje, poze sau clipuri video. Google spune ca printre avantajele Buzz se numara faptul ca are la baza Gmail, e usor de folosit si are si versiune pentru telefonul mobil cu diverse servicii interesante atasate.Utilizatorii pot sa-si actualizeze statusul fie in mod public, fie privat si pot pune la comun continut de pe site-uri precum Twitter, Flickr sau YouTube. Mesajele sunt scoase in evidenta cu simbolul Buzz atasat si apar direct in Inbox-ul de Gmail al utilizatorului. Update-urile pe care utilizatorul alege sa le faca publice se vor gasi si la rezultatele motorului de cautare.Exista caracteristici de la Twitter, utilizatorii putand urmari ce mesaje pun prietenii din lista, dar si caracteristici de la Facebook si anume posibilitatea de a spune daca iti place sau nu continutul postat de o persoana. (Like/Dislike)Serviciul Buzz va dispune si de o varianta pentru telefoanele mobile cu sistemul de operare Android al Google, iar pe unele dintre ele utilizatorii vor putea dicta mesajele prin care isi actualizeaza statusul. In plus, utilizatorii pot atasa postarilor o "eticheta" cu coordonatele geografice ale locului de unde sunt trimise. Pe telefonul mobil in aplicatia Google Maps postarile apar pe harta, astfel ca un utilizator poate vedea cele mai recente update-uri facute de Buzz in zona unde se afla.Deocamdata butonul de Buzz este prezent pe cateva procente din cele 175 de milioane de conturi Gmail, dar intr-o saptamana toti utilizatorii ar putea beneficia de acest buton.Sursa: Hotnews
mortallx Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 google a inceput sa se puna pe treaba.Telefoane si acum acest site de socializare numit Buzz.
Cristi-MG- Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 alt site gen hi5 si astea ... oricum interesant :) dar parerea mea ca tot hi5 vor avea majoritatea :) apoi facebookmajoritatea din romania ..
Razvan Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 ce imi place de voi astia care comentati fara sa stiti nu e absolut deloc ca haicinci, plus ca e integrat in gmail. I like it, I use it :D
GoodHope Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 ba da-i naibii pe astia de la google ei vor sa inlocuiasca totul cu serviciile lor acusi apare Google Messenger care sa bata Yahoo Messneger :D
marius_truckerfan Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 ba da-i naibii pe astia de la google ei vor sa inlocuiasca totul cu serviciile lor acusi apare Google Messenger care sa bata Yahoo Messneger :D Crezi tu ca o sa bata Yahoo Messenger ? Cat despre Google, de ce nu isi fac si hartie igienica Google ? :lol:
Life Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 ^ chiar asa, de ce sa nu faca, vad ca Google Dobitoci exista deja
Sensini Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 ba da-i naibii pe astia de la google ei vor sa inlocuiasca totul cu serviciile lor acusi apare Google Messenger care sa bata Yahoo Messneger :D au deja instant messanger google din cate stiu :) am primit si eu acces la buzz pe gmail, am sa-l incerc sa vad ce-i cu el :)
Random Hero Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 E un proiect interesant. Prima oara cand am auzit de el am crezut ca vor lansa un site stand-alone, asa cum e Facebook si m-am gandit ca nu vor reusi sa ii prinda pe acestia la numarul de utilizatori. Acum am aflat ca va fi integrat in Gmail, deci situatia ia o alta turnura, spre binele Google :Dalt site gen hi5 si astea ... oricum interesant :) dar parerea mea ca tot hi5 vor avea majoritatea :) apoi facebookmajoritatea din romania ..Majoritatea au hi5 pentru ca nu are cine sa ii invete (la modul cel mai serios) cum sa foloseasca altceva. Sunt multi care au hi5 facut de prieteni, de la care au si invatat sa il foloseasca. E destul de trista situatia.Crezi tu ca o sa bata Yahoo Messenger ?Nu o sa il bata in Romania, probabil, la fel cum nici alte retele de socializare nu o sa intreaca hi5-ul. Dar in multe alte state ale Europei si ale lumii, Gmail si MSN sunt prioritare, un numar mic de persoane avand Yahoo!
dragoshevil Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Au planuri mari vad eu.Dar nu stiu cum vor reusi atat timp cat e concurenta mare si dispusa la investitii majore.Oricum eu folosesc doar google motor de cautare si google earth.
marius_truckerfan Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Asa este, MSN e destul de naspa, oricum, nu stiu ce le place asa mult la altii, nici un fel de "design" asa cat de cat.
GoodHope Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Asa este, MSN e destul de naspa, oricum, nu stiu ce le place asa mult la altii, nici un fel de "design" asa cat de cat.lol, nu e vorba numai de design. e vorba de performante. de ce skype e folosit foarte tare? datorita video chat-ului super bun.
Razvan Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Nu o sa il bata in Romania, probabil, la fel cum nici alte retele de socializare nu o sa intreaca hi5-ul. Dar in multe alte state ale Europei si ale lumii, Gmail si MSN sunt prioritare, un numar mic de persoane avand Yahoo!pff lasa-i.. astia nu au auzit ca acum ceva timp yahoo era pe urmele falimentului :Dsubscriu.. msn si gmail chiar sunt cu muuult mai folosite decat yahoo, global vorbind
octavian_tavi_3 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Gmail>Hotmail>Yahoo MailNu stiu de ce lumea foloseste yahoo, e o mare porcarie.Google Buzz, nu prea ma intereseaza, dar fie, o sa vad ce-i cu el, mai bine mareau spatiul de pe Gdocs la 100GB si ridicau limita de dimensiune la fisiere.Si da, Google normal ca incearca sa faca totul, pentru tot ce a iesit de la Google are o calitate excelenta.PS net aproape pe gratis de 1Gbps oferit de Google numai pt SUA-asta chiar ca as fi vrut.