Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

-mau-

Balgas

Recommended Posts

Guest GUNIT-MG
Posted

a zis ija mai demult pe global chat ca, cei care fac pk pe elfe la balgass o sa ia un ss mare :lol:

pk pe alti playeri nu cred ca se pedepseste ca au mai fost cazuri

Posted

PK pe Elfe oricum pe S2 nu poti sa faci.

Iar cu PK pe restu jucatorilor, o sa ajungem sa venim 10-15 insi dintr-o alianta, din care o parte fac PK cu pkclear la macro iar cealalta parte asteapta b0$$u.

Posted

PK pe Elfe oricum pe S2 nu poti sa faci.

Iar cu PK pe restu jucatorilor, o sa ajungem sa venim 10-15 insi dintr-o alianta, din care o parte fac PK cu pkclear la macro iar cealalta parte asteapta b0$$u.

tocmai pt asta am deschis topicul asta, cei mici din ally se plang k iau pk la Balgas, vreau sa stiu, eu dak dau pk risc ss sau nu? :beer:

Posted

as dori si eu sa`mi confirme un admin/moderator pk`ul in timpul eventului din crywolf (Balgas) se pedepseste sau nu?

Dupa regulamentul actual nu se pedepseste,eu am facut deja un topic la sugesti sa se pedepseasca pt ca nu este normal sa mergi la un event, care nu este un event de pk sa-ti dea careva pk ca el asa vrea.

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=334042

Daca un admin organizeaza un event si face careva pk pe careva care participant la event, imediat se da ss pt disturbare de event,poate eventul Balgass nu este asa de important?

-mau- poate tu o sa ai mai multa sansa de a convinge moderatoti..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...