Razvan Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 stalker are dreptate.. una era sa iasa din business-uri, dar sa doneze toti banii.. big mistake
The Devil Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 pe de o parte e bine ca a dat bani si ca are dreptate ca banii nu aduc fericirea DAR totusi este si invers ... fara bani nu ai putea satzi acorzi un trai linistit etc. .. deci mai pe romaneste este o nebunie ... ceea ce a fakut el
Bobby Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Nu stiu ce parere au restul din familia lui(daca are)cand ai bani multi, este foarte greu sa-ti gasesti prieteni adevarati si nevasta care sa te iubeasca pe tine si nu bani
DuR@nG0_* Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 eu in locul lui pastram banii, lasam afacerile si toata viata ma mutam intr-un loc linstit :) unde sa-mi petrec tot restul vietii....dar daca asta il face pe el fericit,bine ca a facut acest lucru
TombRaider Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 (edited) haha ce idiot imputit ratat nab prosthai ca astept warn de la moderatoru asta nou deaici de pe stiri ca vad ca are pula mare si editeaza la toti reply-uri vreau si euHai sa-ti fac pe plac, ca sa te simti si tu mai bine :)!Suspend 10 zile pentru un limbaj adecvat! Edited February 10, 2010 by Tybork
Kesselring Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Banii aduc fericirea . In ziua de azi pentru orice aproape , exceptand sprijinul divin , iti trebuie bani . Si sa mori iti trebuie o groaza de bani . Eu sunt fericit daca m-as duce intr-o vacanta in Egipt . Am bani ergo vacanta in Egipt ergo sunt fericit .
FuZZeN Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 nu cred ca o sa-i para rau, a facut un gest frumos si asa cand moare nu-si duce bani cu el...
Dirlewanger Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Ce gest frumos a facut? A doant banii unor salbatici comunisti care nu o sa faca nimic cu ei!
Life Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 cum puteti spune ca banii nu aduc fericirea? srsly, voi ce pe lume traiti ? nu cred ca pe aceeasi lume ca si mine O_o
Guest Xspeed Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Banii nu aduc fericire , o cumpara si asta nu a stiut de unde sa o ia :) facand un gest frumos si tot odata incredibil si infinit de retardat , sa dus pwulii de suflet idiotu. vreau sa il contactez sa il rog sa imi doneze si mie din averea lui :-?cand esti un retard pe care doar lucrurile materiale il bucura, atunci e valabilun om cu educatie sigur nu o sa isi cumpere pantofi de 20 000 euroCe gest frumos a facut? A doant banii unor salbatici comunisti care nu o sa faca nimic cu ei!asa etrebuia sa ii dea unui democrat ca base, care stia el c sa faca cu ei :)
Dropkillerz Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 De ce nu mi-a zis mie,imediat ii ziceam in ce cont sa vireze banii.
gigicarnat Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Ce gest frumos a facut? A doant banii unor salbatici comunisti care nu o sa faca nimic cu ei!Mai bine taci! cui vroiai sa-i doneze ? lui basescu care nu stie in ce sa investeasca banii? Mai bine a facut ce a facut....sunt multi care mor de foame .
Denzel_Lsd Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 cand esti un retard pe care doar lucrurile materiale il bucura, atunci e valabilun om cu educatie sigur nu o sa isi cumpere pantofi de 20 000 euroasa etrebuia sa ii dea unui democrat ca base, care stia el c sa faca cu ei :)nas' cand nu ai bani si esti mai amarastean te bucura lucrurile materiale sigur , celelalte gen' familie , prieteni si iubrie le ai ....si nu o mai aberati atat pe aici ...daca e reala treaba ...asta a facut o tampenie PUNCT
0ne Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 cand esti un retard pe care doar lucrurile materiale il bucura, atunci e valabilun om cu educatie sigur nu o sa isi cumpere pantofi de 20 000 euroXspeed im primul rand tu mergi la scoala?De ce?Daca zici ca nu te bucura lucrurile materiale?Poti sa traiesti si din cersit....Pantofi de 20.000 de euro?Sti tu ca daca un om e bogat isi ia si pantofi de 20.000 de euro?Vorbiti numai aiureli voi....
Guest relife Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 banii nu aduc intotdeauna fericirea, dar peste 1 an sigur o sa duca lipsa banilor
Radu21 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Bravo lui. Frumos gest. Exagerat de frumos. Banii nu aduc fericirea, dar o intretin.