Jump to content
Dirlewanger

Milionar care şi-a donat întreaga avere: Munceam ca un sclav pentru lucruri pe care nu mi le doream

Recommended Posts

Banii nu aduc fericirea. Aceasta pare să fie expresia preferată a unui milionar australian al cărui gest a şocat o lume întreagă. Karl Rabeder a donat fiecare bănuţ din averea sa în valoarea de 3 milioane de lire sterline, pe motiv că banii îl făceau nefericit.

Australianul urmează să vândă toate bunurile sale, care includ o vilă luxoasă din Alpi în valoare de 1,4 milioane de lire sterline, precum şi o fermă şi 17 hectare de teren în Franţa. Tot de vânzare este şi automobilul bărbatului de 47 de ani, un Audi în valoare de 44.000 de lire sterline, relatează The Telegraph.

Am realizat cât de oribilă este viaţa "de cinci stele"

"Nu vreau să-mi rămână nimic. Banii mă împiedică să fiu fericit", a declarat Rabeder. El intenţionează să doneze în scopuri caritabile întreaga sa avere. "O lungă perioadă de timp am crezut că bogăţia şi luxul te fac automat fericit. Provin dintr-o familie

săracă în care regula de bază era să munceşti pentru a obţine bunuri materiale. Asta am şi făcut", a adăugat bărbatul.

"Munceam ca un sclav pentru lucruri pe care nu mi le doream şi care nu îmi trebuiau. Mi-am spus că trebuie să abandonez acest stil de viaţă şi să încep să trăiesc cu adevărat".

Australianul a povestit ce l-a determinat să ia această hotărâre drastică. Totul s-a petrecut în timpul unei călătorii în Hawaii. "Am trăit un adevărat şoc când mi-am dat seama cât de oribil, lipsit de suflet şi de sentimente este stilul de viaţă de cinci stele. În cele trei săptămâni petrecute în Hawaii, am cheltuit o sumă impresionantă de bani şi nu am întânit nici o persoană adevărată- numai actori. Personalul era prietenos, iar turiştii jucau rolul unor persoane importante. Nimeni nu era real".

Averea de 3 milioane de lire sterline, donată unei organizaţii caritabile

Karl Rabeder a luat hotărârea să renunţe la vechiul lui stil de viaţă în mod subit. "Am realizat că dacă nu-mi schimb viaţa acum, nu o voi face niciodată".

Australianul va dona întreaga sa avere unor organizaţii caritabile care acordă microcredite statelor sărace din America de Sud. El spune că "nu judecă pe nimeni" şi că şi-a "ascultat, pur şi simplu, sufletul".

Link to comment

Toti sunteti intelepti .....Cum credeti ca e mai bine cu bani sau fara bani?Sa te pupe in cur lumea sau sa te scuipe in ochi?Eu cred ca prima varianta....

Fara limbaj de cartier!

Next time warn up!

Edited by Tybork
Link to comment

Cristi daca esti bogat nu esti neaparat arogant.Confunzi tiganii si manelarii cu astia de au bani....Si nu mai faceti pe inteleptii va rog....esti foarte fericit daca nu ai bani nu? Ziceti asta lui http://danielraduta.ro/ si la multi altii care sunt bolnavi si nu au bani.Este o prostie sa spui ca daca ai bani esti nefericit.Chiar daca nu se observa ,daca te uiti mai atent voi postati ca sa castigati ceva,credeti ca daca faceti pe nevinovatii pe aici castigati respect.WRONG!

Link to comment

" daca nu stii sai investesti sau sa faci ceva... ceva sa te faca fericit ... degeaba ai bani"

Tu ai vazut ce ai scris?Tu daca ai bani si ii cheltuiesti nu esti fericit?Din moment ce ai bani insamna ca ii si investesti.Din ce ai zis tu reiese ceeva de genu: Bani=>Investesc=>mai multi bani=>fericit

Link to comment

Banii nu aduc fericirea.

"Nu vreau să-mi rămână nimic. Banii mă împiedică să fiu fericit"

niciodata nu voi crede asta pana nu simt si eu cum e sa ai atatia bani :D

Australianul va dona întreaga sa avere unor organizaţii caritabile care acordă microcredite statelor sărace din America de Sud. El spune că "nu judecă pe nimeni" şi că şi-a "ascultat, pur şi simplu, sufletul".

foarte frumos din partea lui

Link to comment

o mare porcarie fraza "banii nu aduc fericirea" , daca stii sa ii folosesti pot sa iti aduca multa fericire.

O floare la o persoana draga, cumparata tot pe bani .. , zambetu ei te incalzeste si pe tine => fericire , asta e o chestie minuscala dar as putea continua cu nshpe mii de exemple.

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...