Lothiras Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Deci Sunt Wormii de pe spoturile din arena care nu dau exp de loc Ce propun eu e sa egalam oarecum exp-ul obtinut in tarcuri cu cel din spoturi ...Spoturile nu prea sunt folosite si vezi tarcurile full tot timpul ...Ce ar fi sa schimbam oleak lvl-ul la wormi si sa luam un exp la fel cu cel de la axe ..La fel cel care se ocupa cu monster si monsterdatabase se pot face mai multe tipuri de worm arata la fel numai le pui lvl -ul corespunzator ca atare:Axe ---- worm cu lvl de axepoison --- worm cu lvl de poison daca nu punetile Macar oleak mai mult multCE PARERE AVETI ???
~HHG~ Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 nar fi rau,da din nefericire nu cred k ne va baga cinevca in seama.wormii aia sunt in opinia adminilor strict o delimitare a spoturilor,nu si o sursa de exp
bann3r Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 da .. dar ... poate fi si o delimitare cu mai mult exp :) , multa lume fuge de spoturi .. ar fi o idee buna
HaO Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 da este o idee buna :) si asa spoturile nus prea bune parerea mea e mic exp pe ele.. pai cum iau solo pe spot atata iau in tarkuri in party... si daca stau pe spoturi in pt iau exp mic.. pro :)
Lothiras Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 yap ar fi super macar 10k sa deie la lvl 399 asta cand dai singur ... hai sa facem ca pe 97d .... atunci a fost frumos dece nu si acum ??
HaO Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 dar sti cum ar fi misto ca spoturile din arena sa fie bali cum era pe 97d... cu bali asa este misto era si exp super asa e cam nasol cu mobi astia de pe spoturi multa lume lasa spoturile si fug la tarkuri ca acolo e exp bazat nu la spoturidar din cate stiu a fost propusa o data sugestia parka la inceput de s1.. dar nimik.. asta cu bali in arena..
ija4ok Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Sunt destule spoturi care dau exp bun, k5, k6, k7, kanturu.
HaO Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 da ija sunt dar nar strica si in arena pe spoturi.. :) niste exp bunicel
Lothiras Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 nu eu spun ca ar merge niste exp si la wormi Dece cei din tarc sa isi dea rr mai repede ar trebuie toate spoturile sa aiba exp la fel ... faci preluare deaiurea mai degraba stai in party ...k5 k6 k7 glumesti ? cate 3 spoturi ?? e pe lvle ... daca era sa intru si la 300 k7 eram fericit dar nu gaseam party cas putine spoturi IN arena sunt multe spoturi si acolo ar trebui sa ne axam plus ca e mult mai usor si mai laggg free sa cresti arena ... chiar cu holder mai puternic ..
-SomE- Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 In k6-k7 iei xp bun pe toate spoturile ...Spoturile din arena sa zicem ca ar trebui sa fie toate ca axe hero , si ar fi ok. Momentan pe spoturi stai cand nu ai prins party in alt loc, si de bine de rau tot creste bara.
BuBu_4u2 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Sunt destule spoturi care dau exp bun, k5, k6, k7, kanturu.Sunt destule spoturi...... dar sunt si multi jucatori ija .... si e bataie mare pe spoturile care sunt asa destule cum zici tu ....
MnmL Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Sunt destule spoturi...... dar sunt si multi jucatori ija .... si e bataie mare pe spoturile care sunt asa destule cum zici tu ....Eu nu inteleg diferenta dintre spoturi parca spoturile din 97d erau mai interesante #-o
Lothiras Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Eu nu inteleg diferenta dintre spoturi parca spoturile din 97d erau mai interesante #-oMult mai interesante :DEu zic sa se bage exp la wormi si la poison daca tot da oleak mai putin exp mai micsoram oleak atack-ul macar sa tina si aia de 2 rr 3rr ... sau hp -ul ... daca nu se sa aduca la un numitor comun exp-ul peste tot arena
MurDoc Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Da, eu sunt de parere ca si pe spoturile din devias4 ar trebui marit xpu, ca e mic tare si nu-mi convine, mai bine ma duc in k7 decat sa stau acolo.Hai sa punem acelasi xp pe toate spoturile, pe toti mobii.SUGESTIE RESPINSA !