Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lothiras

Spoturi arena

Recommended Posts

Posted

Deci Sunt Wormii de pe spoturile din arena care nu dau exp de loc

Ce propun eu e sa egalam oarecum exp-ul obtinut in tarcuri cu cel din spoturi ...

Spoturile nu prea sunt folosite si vezi tarcurile full tot timpul ...

Ce ar fi sa schimbam oleak lvl-ul la wormi si sa luam un exp la fel cu cel de la axe ..

La fel cel care se ocupa cu monster si monsterdatabase se pot face mai multe tipuri de worm arata la fel numai le pui lvl -ul corespunzator ca atare:

Axe ---- worm cu lvl de axe

poison --- worm cu lvl de poison

daca nu punetile Macar oleak mai mult mult

CE PARERE AVETI ???

Posted

nar fi rau,da din nefericire nu cred k ne va baga cinevca in seama.wormii aia sunt in opinia adminilor strict o delimitare a spoturilor,nu si o sursa de exp

Posted

da este o idee buna :) si asa spoturile nus prea bune parerea mea e mic exp pe ele.. pai cum iau solo pe spot atata iau in tarkuri in party... si daca stau pe spoturi in pt iau exp mic.. pro :)

Posted

dar sti cum ar fi misto ca spoturile din arena sa fie bali cum era pe 97d... cu bali asa este misto era si exp super asa e cam nasol cu mobi astia de pe spoturi multa lume lasa spoturile si fug la tarkuri ca acolo e exp bazat nu la spoturi

dar din cate stiu a fost propusa o data sugestia parka la inceput de s1.. dar nimik.. asta cu bali in arena..

Posted

nu eu spun ca ar merge niste exp si la wormi

Dece cei din tarc sa isi dea rr mai repede ar trebuie toate spoturile sa aiba exp la fel ... faci preluare deaiurea mai degraba stai in party ...

k5 k6 k7 glumesti ? cate 3 spoturi ?? e pe lvle ... daca era sa intru si la 300 k7 eram fericit dar nu gaseam party cas putine spoturi

IN arena sunt multe spoturi si acolo ar trebui sa ne axam plus ca e mult mai usor si mai laggg free sa cresti arena ... chiar cu holder mai puternic ..

Posted

In k6-k7 iei xp bun pe toate spoturile ...Spoturile din arena sa zicem ca ar trebui sa fie toate ca axe hero , si ar fi ok. Momentan pe spoturi stai cand nu ai prins party in alt loc, si de bine de rau tot creste bara.

Posted

Sunt destule spoturi care dau exp bun, k5, k6, k7, kanturu.

Sunt destule spoturi...... dar sunt si multi jucatori ija .... si e bataie mare pe spoturile care sunt asa destule cum zici tu ....

Posted

Sunt destule spoturi...... dar sunt si multi jucatori ija .... si e bataie mare pe spoturile care sunt asa destule cum zici tu ....

Eu nu inteleg diferenta dintre spoturi parca spoturile din 97d erau mai interesante #-o

Posted

Eu nu inteleg diferenta dintre spoturi parca spoturile din 97d erau mai interesante #-o

Mult mai interesante :D

Eu zic sa se bage exp la wormi si la poison daca tot da oleak mai putin exp mai micsoram oleak atack-ul macar sa tina si aia de 2 rr 3rr ... sau hp -ul ... daca nu se sa aduca la un numitor comun exp-ul peste tot arena

Posted

Da, eu sunt de parere ca si pe spoturile din devias4 ar trebui marit xpu, ca e mic tare si nu-mi convine, mai bine ma duc in k7 decat sa stau acolo.

Hai sa punem acelasi xp pe toate spoturile, pe toti mobii.

SUGESTIE RESPINSA !

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...