Jump to content
Random Hero

Nokia este acuzata in SUA ca a publicat informatii false despre productia si vanzarea unor aparate

Recommended Posts

Posted

Compania finlandeza Nokia, cel mai mare producator de telefoane mobile din lume, a anuntat ca este subiectul unui proces initiat la o instanta din SUA, in care este acuzata ca a publicat in 2008 informatii incorecte referitoare la productia si vanzarea anumitor aparate.

"Nokia a luat la cunostinta de o plangere introdusa impotriva companiei pe 5 februarie la o instanta din New York, obiectul fiind fraudarea in legatura cu datele publicate de companie intre 24 ianuarie 2008 si 5 septembrie 2008 referitoare la producerea si vanzarea anumitor dispozitive mobile", se arata intr-un comunicat al companiei.

Nokia considera nefondate acuzatiile.

Compania finlandeza detine in Romania o unitate de asamblare a telefoanelor mobile in apropiere de localitatea Jucu, din judetul Cluj, inaugurata in 2008.

sursa: infoportal

Ar fi interesant daca cineva ar gasi lista telefoanelor mobile despre care este vorba.

Posted

sa ne fi mintit nokia ... ? eu nu prea cred , ramane de vazut cand incheie cazul

Posted

sa ne fi mintit nokia ... ? eu nu prea cred , ramane de vazut cand incheie cazul

hmm deci sa inteleg ca sua i-a pacalit pe finlandezi ? ca nu am inteles ..

oricum se poate orice ... dar totusi nu cred :)

Posted

hmm deci sa inteleg ca sua i-a pacalit pe finlandezi ? ca nu am inteles ..

oricum se poate orice ... dar totusi nu cred :)

compania Nokia (finlandezii) au dat informatii false privind aparatura lor iar in SUA au fost dati in judecata

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...