Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

KiluMeu

Refacere informatii MG

Recommended Posts

Posted

Salut.

Eu joc pe caracter de mg, si sunt foarte multumit de avantajele lui,gen 7 pct / lvl, ES etc.

Insa sunt si cateva mici neplaceri pe care voi adminii siguri le puteti indrepta ( daca doriti binenteles).

Spre exemplu, in fereastra move (cand apas tasta M), sa imi apara CORECT levelul la care pot da move pe o anumita harta.

SAU invitatiile kalima sa imi indice CORECT levelul la care pot intra pe o anumita harta.

Mai are rost sa explic de ce aceste lucruri sunt neplacute? Am incredere in voi ca veti intra pe un caracter de mg si va veti convinge, si poate le si remediati.

:clap:

Posted

Salut.

Eu joc pe caracter de mg, si sunt foarte multumit de avantajele lui,gen 7 pct / lvl, ES etc.

Insa sunt si cateva mici neplaceri pe care voi adminii siguri le puteti indrepta ( daca doriti binenteles).

Spre exemplu, in fereastra move (cand apas tasta M), sa imi apara CORECT levelul la care pot da move pe o anumita harta.

SAU invitatiile kalima sa imi indice CORECT levelul la care pot intra pe o anumita harta.

Mai are rost sa explic de ce aceste lucruri sunt neplacute? Am incredere in voi ca veti intra pe un caracter de mg si va veti convinge, si poate le si remediati.

:clap:

Da este deranjant pt MG si DL la Warp Command Window(butonul M) sa nu sti la ce lev in ce harta poti sa dai Move,in Kalima arata levul real la care intra MG si DL pe harti

Posted

de ce scrieti acelasi lucru ? intr-adevar e confuza treaba cu lvl la fereasta de move . mai frumos ar fi sa stiu si eu de ce mg cu 2k agi are defense 800+ iar dl u meu de 3 rr cu 4k+ agi are 1100 doar ?

Posted

Nu merge, asa e jocul, nu se poate modifica aspectul minimap-ului pentru fiecare tip de caracter in parte.

Si nici faza cu tasta M nu se poate modifica sa ne arate lvl`ul corect de move ? #-o

Posted

Nu merge, asa e jocul, nu se poate modifica aspectul minimap-ului pentru fiecare tip de caracter in parte.

OK nu se poate modifica pentru fiecare in parte , DAR daca modificam pentru toti ? :)

La modul .. Entry LVL: 310 (300) sau 310 (MG/DL 300).. si asa indiferent ce tip de caracter ai , sti ce lvl trebuie sa faci pentru o anumita harta.

MAP...........Min .Level

Icarus...........110/90

ceva de genu..

Posted

este ceva cu care ne putem obisnui,mai este si problema aia cu lvl minim pentru intrare in rena la 50 cand defapt noi intram doar la 300

Posted

OK nu se poate modifica pentru fiecare in parte , DAR daca modificam pentru toti ? :)

La modul .. Entry LVL: 310 (300) sau 310 (MG/DL 300).. si asa indiferent ce tip de caracter ai , sti ce lvl trebuie sa faci pentru o anumita harta.

MAP...........Min .Level

Icarus...........110/90

ceva de genu..

Chiar nu stiu, dragosh stie mai bine ce si cum. Desi nu cred ca e chiar asa important. :-??

Posted

Chiar nu stiu, dragosh stie mai bine ce si cum. Desi nu cred ca e chiar asa important. :-??

eu chiar credeam ca adminii sunt oameni mai luminati cu capul, dar raspunsul tau bunny a sunat ca strabunicamea acu 90 ani cand se introducea curentul electric la tzara.

In primul rand a fost o sugestie - puteati sa ziceti si voi adminii ca macar o sa incercati sa va ganditi la ea si o sa rezolvati. Cumva nu e importanta ? adik eu nu aveam ce face si am propus ceva la intamplare ?? dar restul care au fost de acord cu ideea ?

e chiar deranjant sa stiti sa arate lvl aiurea la move.

Daca nu puteti, spuneti ca nu se poate si gata, ca nu e primul lucru de acest gen.Voi adminii puteti da doar deciizii/ss diferite, in functie de ce admin prinde topicul neinchis.

Daca chiar nu va pasa de sugestiile noastra, ale JUCATORILOR, atunci inchideti intreg forumul de sugestii si nu va mai prefaceti ca va pasa.

Ultima sugestie : puneti niste reclame in joc, gen ptr bauturi carbogazoase, sau produse feminine de ingrijire corporala etc, si cu banii din urma reclamelor angajati niste admini care sa faca treaba serioasa.

Posted

Cand unul ca tine mi se adreseaza in felul asta, pai scuza-ma, ce te face sa crezi ca eu n-am de gand sa-ti raspund in acelasi mod sau mult mai bitchy? So, wanna play tough? Pisi, dragu meu, dragostea mea, i really don't give a thingie de level-ul care NU-L VEZI TU, daca esti un jucator inrait, inflacarat, instiintat, atunci n-ai tu nevoie sa vezi level-ul pe minimap, ca-l stii deja. Iar cu strabunica-ta, las-o in pace saraca, se invarte in cosciug degeaba ca ii invoci tu numele.

Da, nu e importanta, sunt alte probleme mult mai importante decat un afisaj de level corect. Au fost si pe 0.97d probleme cu DS-ului, la mg se vedea gateway-urile ca unui char normal. A plans cineva? Nu-mi aduc aminte, dar nuuuuuuuuuuuuuu, voi adminii astia in loc sa stati degeaba, veniti cu replici d-astea d-ale strabunicii lui KiluMeu.

Buna sugestia ta, reclame pt bauturi carbo..wtf? Tu te joci mu sau plangi de mila altuia? ITS A GAMEEEEEEEEEE, PLAY IT, stop living it. Si mie imi place caterinca, bring it next time too, mkay? ;;)

Si closed.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...