Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest TsuEU

Balgass boss

Recommended Posts

Posted

mergi la balgass, nici nu apare bine ca moare. Nici nu stiu daca jucatori cunosc faptul ca balgassu mai da un stern, mai iti da un vant sa dispari de langa el. Nu se poate sa-l faceti mai puternic? Sa reziste si el mai mult?

Posted

mergi la balgass, nici nu apare bine ca moare. Nici nu stiu daca jucatori cunosc faptul ca balgassu mai da un stern, mai iti da un vant sa dispari de langa el. Nu se poate sa-l faceti mai puternic? Sa reziste si el mai mult?

tu te vezi ce scri ? cum sa apuce sa dea ceva cand is cel putin 10 caractere peste 20 rr care da pe el ...

:cool2:

Guest GUNIT-MG
Posted

daca l`ai face cum erau dragonii aia din arena cu care s`a jucat dragosh nu ar fi probleme :)

20k agil set dsr dd + scut si imi facea 180k dmg :))

Posted

true,bataia cu el tine de cat de bun ai netu sau cat de aproape apare de tine :-??

Posted

hai mai, ca apare si in secunda urmatoare e mort.

@zeu_alin, cati crezi ca dau in el? Majoritatea care-l prind sunt sm-ii ca dau cu es sau cu ice.

Posted

daca l`ai face cum erau dragonii aia din arena cu care s`a jucat dragosh nu ar fi probleme :)

Ar fii ceva :)) atunci as vedea tot serverul acolo pe balagas :dooh:

:cool2:

Posted

inseamna ca daca ar da in mine i`ar da cu virgula :nanana: :nanana:

Posted

Chiar NU, dc sa il faca mai greu ? e ok asa cum este el, lasa sa il poate faca lumea de pe sv si asa sunttem destui mici si avem nevoie de xp mare, daca nu se face eventu ,ce facem suflam pe langa ? si dp facem 100 de topicuri k vrem Balgass cum era inainte,? chiar nu ,e perfect asa cum e.

Posted

n-am zis nicaieri sa-l faca imposibil de omorat, dar nici sa nu moara dintr-o lovitura ~_~

Posted

#si daca s-ar omora mai greu , se va plange lumea ca doar cel mai tare cu dmg cel mai mare il poate omora, asa de bine de rau cand e mai slab ai sansa sa dai un hit si poate hitul ala il omoara, si au si cei mai micuti in rr sansa sa il prinda!

#Contra!

Posted

Atunci sa creasca. Cam prea mult ne raportam la cei mici ~_~

Posted

Atunci sa creasca. Cam prea mult ne raportam la cei mici ~_~

Daca tu stai k obsi non-stop in joc si ai 100 de rr ii problema ta , multa lume mai are si viata reala :) nu traieste doar pe joc :) intelegi ?

@ e ok asa cum e balgassu` acuma :)

Posted

ar fi tare sa mergi cu pp la balgass sa il poti omora :))

100% ai simti ca joci mu cu adevarat in cazul ala :D

+ca sunt destui rr-iti pe server...sa fie elf la altar ca balgass-ul moare sigur

so pro :D

Posted

' date='Feb 12 2010, 17:45' post='4763920']

Daca tu stai k obsi non-stop in joc si ai 100 de rr ii problema ta , multa lume mai are si viata reala :) nu traieste doar pe joc :) intelegi ?

@ e ok asa cum e balgassu` acuma :)

Stiu ca iti lipseste o doaga, dar nu trb sa te manifesti aici. Ce legatura are ce ai scris tu cu topicul? Ca o paranteza: am dat pana la 3 rr apoi pana in decembri n-am jucat, iar spre surprinderea ta cumva am dat atatea rr-uri cu tot cu facultate si munca :o (no way man) si spre surprinderea ta, 1 noapte nu am stat-o on :o Intelegi?

Ca sa evit narodul de mai sus, asa cum s-au marit mobii din arena, goldenii.. mi se pare normal ca si balgassu sa tine pasul cu jucatorii -_-

Posted

1. Degeaba s-ar face mai puternic ca e tot cam aia - tot moare.

2. Daca e mai puternic si nu sunt elfi pe altar, ce ai rezolvat?

3. "balgassu sa tine pasul cu jucatorii" care? Aia care au 20-30+++++++++ rr??? Aia mai mici nu au dreptul la el?

Posted

3. "balgassu sa tine pasul cu jucatorii" care? Aia care au 20-30+++++++++ rr??? Aia mai mici nu au dreptul la el?

1.Ar murii mai greu

2.Oricum iti da failed daca nu sunt elfi la altar

3.Orice ar fi cei mici tot nu il prind...ca il omoara cei rr-iti inainte

:P

bafta

Posted

facem PP si tot il omoram noi cumva :))

Posted

ar fi tare sa mergi cu pp la balgass sa il poti omora :))

100% ai simti ca joci mu cu adevarat in cazul ala :D

+ca sunt destui rr-iti pe server...sa fie elf la altar ca balgass-ul moare sigur

so pro :D

+1 pro .... sa fie ceva pt care sa lupti un pic... inainte mai erau soccer si guild pvp ... dar acum...

Posted

1. Degeaba mai traiesti, ca e tot cam aia - tot mori.

2. Daca nu`s elfi pe altar, da failed oricum.

3. N`a zis nimeni ca viatza`i corecta. Vor cei mici sa`l omoare? Sa creasca !

Posted

balgass-ul e exact ca portile si soldatii de la castle siege, goldenii , cu cat creste lumea cu atat ar trebui sa fie mai greu de omorat ...

p.s. ati avut de ales ori faceti modificari pe parcurs ori le lasati asa cum sunt pana la sfarsitul db-ului , ati ales sa faceti modificari pe parcurs , ar fi bine sa le faceti de tot nu jumate , nu un sfert . :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...