Just_Let_Me_Go Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 4 to go :D .#zeal , ar fii bine sa nu bagi 10 sateni si 10 masoni <_<
Dropkillerz Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 ai 18 ani? :( Ba,totul pana la Narcisa <_<Lasa fata in pace ca sa nu stricam prietenia <_<@Zeal,diseara dai startul :D
Just_Let_Me_Go Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Ba,totul pana la Narcisa <_<Lasa fata in pace ca sa nu stricam prietenia <_<@Zeal,diseara dai startul :Dda cine a zis ca suntem prieteni? :lol:# <_< narci te-ai suparat? :(
Zeal Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 am primit azi niste vesti, din pacate o sa lipsesc zilele urmatoare destul de frecvent de pe forum, ma tem ca n-o sa pot modera editia asta. scuze pt amagire ...poate se ofera altcineva sa organizeze, daca nu ... poate voi organiza eu o editie peste 1-2 saptamani, momentan a intervenit ceva care imi va ocupa timpul
Narcisa Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Ba,totul pana la Narcisa <_< Lasa fata in pace ca sa nu stricam prietenia <_< @Zeal,diseara dai startul :D :hug: da cine a zis ca suntem prieteni? :lol: # <_< narci te-ai suparat? :( Nop luk ^_^ am primit azi niste vesti, din pacate o sa lipsesc zilele urmatoare destul de frecvent de pe forum, ma tem ca n-o sa pot modera editia asta. scuze pt amagire ...poate se ofera altcineva sa organizeze, daca nu ... poate voi organiza eu o editie peste 1-2 saptamani, momentan a intervenit ceva care imi va ocupa timpul Eu zic ca n'ar fi nicio problema sa te asteptam pana iti rezolvi treburile, incepem dupa :P
Dirlewanger Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 VREAU SA JOC :DDDDD am devenit dependent de joc
BonitoMG™ Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 ))) ce am sa fac narcisa o sa ma cert cu tine
Guest erifeek Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 im in 2 :)daca vreti sa organizati , macar sa nu fiti retardati , d'astia gen bonito .
Just_Let_Me_Go Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 im in 2 :)daca vreti sa organizati , macar sa nu fiti retardati , d'astia gen bonito .ce ai ma cu bietu om? <_<
liquidlove Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 eu zic sa organizeze bonito :D Nu ne plac glumele astea :rofl1: im in 2 :) daca vreti sa organizati , macar sa nu fiti retardati , d'astia gen bonito . . Aprob aprob .
Just_Let_Me_Go Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Nu ne plac glumele astea :rofl1: . Aprob aprob . Hai ma ca o sa fie fun daca organizeaza bonito :rofl2: ii dati pm cu rolu care il vreti :>
liquidlove Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Ehm,eu il propun pe George alias (the_first) . A jucat cam toate editile,stie sa joace,nu a cauzat probleme,are abilitatile sa organizeze,am sa vorbesc cu el sa vad daca vrea .
Just_Let_Me_Go Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Ehm,eu il propun pe George alias (the_first) . A jucat cam toate editile,stie sa joace,nu a cauzat probleme,are abilitatile sa organizeze,am sa vorbesc cu el sa vad daca vrea ./agree :)#the_first , deci? :D