HaO Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Ar fi frumos ca in bc 1/2/3 sa cada anciente la mobi sa ziceam ca si cum a fost pe 97 d de picat itemele "rare" greu :) ar fi frumos ca si aici sa pice iteme anciente sa fie un drop foarte mic cum a fost pe 97 la itemele rare:) p.s nu imi sariti uni in cap ca nui destul ca cad ancc in cc" e doar o sugestie :Pasa ar fi bc/1/2/3 mai populat la playeri :P
acelasi_bandit Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Ar fi frumos ca in bc 1/2/3 sa cada anciente la mobi sa ziceam ca si cum a fost pe 97 d de picat itemele "rare" greu :) ar fi frumos ca si aici sa pice iteme anciente sa fie un drop foarte mic cum a fost pe 97 la itemele rare:) p.s nu imi sariti uni in cap ca nui destul ca cad ancc in cc" e doar o sugestie :Pasa ar fi bc/1/2/3 mai populat la playeri :PCred ca s-a mai propus asta,dupa parerea mea e o sugestie foarte buna !
HaO Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 nu imi amintesc sa fi vazut sugestia asta :-?
Biggles Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 nu imi amintesc sa fi vazut sugestia asta :-?din cate imi aduc aminte nu a fost ... @On: sunt pro pe deoparte... (popularea bc cu playeri).... dar contra pe de alta parte...(antice ar trebui sa obtina doar cei care au castelu/cei care castiga cc)
MnmL Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Ar fi frumos ca in bc 1/2/3 sa cada anciente la mobi sa ziceam ca si cum a fost pe 97 d de picat itemele "rare" greu :) ar fi frumos ca si aici sa pice iteme anciente sa fie un drop foarte mic cum a fost pe 97 la itemele rare:) p.s nu imi sariti uni in cap ca nui destul ca cad ancc in cc" e doar o sugestie :Pasa ar fi bc/1/2/3 mai populat la playeri :PBuna asta :> :crazy:
gexy Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 :cool2: 1 post in + :banana2: Pica in CC ancc . :( deci cred ca raspunsul la aceasta sugestie v-a fi "nu" :> ,ce lau sunt. Glumeam cum vreti voi asa sa fie
valheru Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 buna ideeasa vedem ce parere au si moderatorii
Konvict Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 nu este o idee rea...doar ca din cate stiu eu se creaza un bug care nu te lasa sa iei itemele de pe jos.
Bobby Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Ar fi frumos ca in bc 1/2/3 sa cada anciente la mobi sa ziceam ca si cum a fost pe 97 d de picat itemele "rare" greu :) ar fi frumos ca si aici sa pice iteme anciente sa fie un drop foarte mic cum a fost pe 97 la itemele rare:) p.s nu imi sariti uni in cap ca nui destul ca cad ancc in cc" e doar o sugestie :Pasa ar fi bc/1/2/3 mai populat la playeri :PCONTRA::: servul este deja full de iteme anciente.
valheru Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 cei mici nu prea au acc la cei mari clar ca e fullio am 8 rr is sm merg in cc dau de playeri mari tot timpu cam greu iei un cceventual cand stau la cc 1 2 sau noapte pe la 4 in rest nu prea poti lua cczicea sa fie rata foarte mica in bc nu ca in ccpote iti cade un acc in 10 bc de ce sa nu se repopuleze bc
Guest puff Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 acc nu sunt chiar asa de greu de procurat....daca stai 2 zile in crywolf faci in jur de 10 poh poate chiar mai binechestia nasoala e ca playeri incep sa umfle scorurile la accam vazut pe cineva care cerea 15 poh pe un ring anubis....sa fim seriosideci pro
Ghiocel Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 pro, dar rata chiar mai mica decat la rarele de pe 97d
ija4ok Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Nu se poate seta ca in Bc sa pice alte iteme, am incercat cu gemstone si altele si nu permite serverulSugestie respinsa!