_alexa_ Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Sunt de acord cu tine. Daca un om ar reusi sa doboare un leu cu mainile goale sau cu un cutit atunci lasi lauda si asi avea respect pt el dar cei care se ascund in spatele unei arme ca niste lasi ii scuip in fata. Te iubesc mi-ai luat cuvintele din gura, si le-ai exprimat cu aceeasi ura si indignare. Eu, daca as avea posibilitatea as inversa putin rolurile, si as face o sesiune de human hunting. Sa vad si groaza din ochii omului, care de multe ori e cea mai imputita fiinta de pe pamantul asta. OMUL. Este singura vietate care ucide din PLACERE. Eu inteleg sa omori un animal sa-l mananci in momentul in care altceva nu ai. Dar sa omori de placere... nu... cel putin pentru creierul meu e inadmisibil asa ceva, si-as condamna la moarte toti practicantii acestui "sport". La moarte crunta. For fun :)
jim123 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 ok, aia care mai locuiesc in siberia descendenti din mongoli, nu prea au fast food la colt de tufis, asa ca ucid doar cand este necesar
King90 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 deja si aia au arme on : am si eu cateodata tendinte de vanator simt ca imi tremura mana daca nu atac ceva