K1dduletz Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Aparent, masina era goala cand a cazut in prapastie, in circumstante inca neelucidate. Sheen anuntase ca masina i-a fost furata, cu scurt timp inainte ca aceasta sa fie gasita. Politia a exclus posibilitatea ca Sheen sa fi fost in masina, pentru ca prabusirea i-ar fi provocat rani serioase. In orice caz, misterul se adauga altor evenimente recente din viata personala a actorului din "Formidabilul". De Craciun, el a stat dupa gratii cateva ore pentru ca si-a atacat sotia cu un cutit. Amandoi bausera, inainte sa se ia la cearta. Sursa: Pro TV
Guest spanky Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 cine stie ce boacane a mai facut de a ajuns acolo masina :-j imi place super mult tipul cum joaca in "Doi barbati si jumatate" , pacat ca e un betiv :lol:
Mackensen Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 cine stie ce boacane a mai facut de a ajuns acolo masina :-j imi place super mult tipul cum joaca in "Doi barbati si jumatate" , pacat ca e un betiv :lol:Cine stie cat a baut si a uitat cate ceva
NoComment Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Mama lu` Stefan cel Mare a fost gasita jucand table cu Elodia ...interesanta stire ...
Random Hero Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Mama lu` Stefan cel Mare a fost gasita jucand table cu Elodia ...interesanta stire ...La fel ca si celelalte postate, dar mnoh, e mai usor sa faci +1 aici.
Puscarie Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 si care e problema daca a fost gasita?astia nu mai au din ce sa faca stiri :-j
The^DiamondZ Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 wow ce ştireeee :huh: Cu ce mă încălzeşte prietene că şi'a găsit ăla maşina ? Postează ceva mai interesant`.
Cristi-MG- Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 bune stiri ... pentru +1 ce ma doare pe mine ca masina lu ala e in prapastie ? daca e un betiv ordinar