Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Rhandy^^

Ceva Inf despre Nightmare?

Recommended Posts

Posted

Un moderator ne poate explica si noua ce este acest Nightmare ?

Cati membri pot participa ?

La ce ora este ?

Ce iteme cad ?

Ce trebuie sa facem ?

Ce monstri trebuie sa omoram ?

Daca este necesar sa purtam ringul acela ? (moonstone pendant) ?

Chiar nu am habar... ?

Ms Anticipat.

Posted

La ce ora este ?

Ce iteme cad ?

Ce trebuie sa facem ?

Chiar nu am habar... ?

Ms Anticipat.

nightmare controleaza rafinaria unde faci din gemstone jwls of harmony

pe alte servere puteau participa mai multi membri,aici am vaz k doar 1 poate participa

eventul are loc la fiecare 24 de ore dupa ce il omori pe Nightmare

nush ce iteme cad pt k nu am fost niciodata pe s2 la event.

trebuie sa intri acolo si sa omori un nr de mobi intr-un interval de timp.

tot pe care ii vezi :))

da este necesar sa porti ringul acela altfel nu poti intra la event.

Posted

La ce ora este ?

Ce iteme cad ?

Ce trebuie sa facem ?

Chiar nu am habar... ?

Ms Anticipat.

Kanturu Event

Intrarea spre Event este localizata in Kanturu Ruins (coord 141, 186), si un player trebuie sa posede Moonstone Pendant pentru a putea intra (se echipeaza in sloturile de inele). Maxim 15 jucatori pot participa la acest avent

Playerii trebuie sa invinga toti cei 50 de monstri pana va aparea Maya's Left Hand. Dupa ce apare "Mana", aveti 15 minute la dispozitie sa o omorati, sau toti participantii vor fi evacuati in safe zone-ul Kanturu.

De fiecare data cand un player este omorat este trimis in safe zone Kanturu. Dupa ce Maya's Left Hand este invinsa, o perioada de repauz de 2 minute este acordata. Daca in acest moment sunt prezenti mai putin de 15 playeri, alti playeri se pot alatura celor ce participa la event pana la numarul de 15.

Dupa perioada de repaus inca 50 de monstri vor aparea si la fel ca inainte dar de data asta Maya's Right Hand.

Urmeaza inca o perioada de repauz, apoi inca 50 de monstri pe care daca ii veti invinge vor aparea ambele maini ale lui Maya.

Dupa ce Maya in sfarsit este invins, playerii sunt transportati la o noua lupta, de data asta temutul Nightmare

Cred ca de doua ori pe zi este eventul,dimineatza si seara,in final de event cred ca cade 1 item nou la cel care omoara ultimul boss

Posted

pe alte servere puteau participa mai multi membri,aici am vaz k doar 1 poate participa

am fost si 4 inauntru....deci se poate mai multi [incearca si ai sa te convingi:P]

Posted

am fost si 4 inauntru....deci se poate mai multi [incearca si ai sa te convingi:P]

eu nu am mai putut sa intru dupa ce a intrat altcnv inaintea mea...si am asteptat cam 10 min.

in fine e bn k merge :))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...