Jump to content
Guest Guardian of Hell

Blizzard anunta ploi

Recommended Posts

Guest Guardian of Hell
Posted

Proiectul WoW Cataclysm nu va mai fi lansat,si gamecardurile vor incepe de la 5 milioane pe luna.

Sursa: Blizzcon

Guest Wandering
Posted

Pics or it never happened.

+1 :bananadance2:

Posted

Mare pierdere....Oricum WoW incepe sa piarda din ce in ce mai multi playeri si nu stiu daca cei de la Blizzard le pasa la cati bani fac.

E fake stirea..

+1

Chiar ca +1

Nu e adevarata stirea asta.. nici link catre stire , nici poze , doar o propozitie pusa la misto si o sursa tot la misto :blink:

Posted

Am spus si o s`o repet.Firul WOW s`a rupt odata cu aparitia Wrath of the lich king,cu toate asta Blizzard a inceput sa faca din ce in ce mai multi bani.In caz ca stirea e adevarata, #-o ....nu stiu ce sa zic.

Posted

@cristi : eu vad ca tu esti "rupt" sa faci posturi , ce te doare pe tine ce joaca altii ?

pai cand ai un coleg .. care acu un an imita scene din wow cum fac magii paladinii si nush ce ( de aia ii si zicem paladin kid ) e trist :( mai ales ca nu era asa acum 2 ani :>

urasc jocu asta :>

ps: si tu esti unu din ei

ps2: da sunt rupt sa fac posturi

... sau nu chiar

Posted

Proiectul WoW Cataclysm nu va mai fi lansat,si gamecardurile vor incepe de la 5 milioane pe luna.

Sursa: Blizzcon

ahahahahahaha :rofl2:

o sa murim :despair:

@cristi : rogueeee , pfuachhhhhhhhhhhh :kar: :rofl2: :rofl2: :rofl2:

@zbk , cristi a vrut sa zica ca ce face wow e mai mult decat sa creeze dependenta , altereaza creierul :duh:

Posted

Lasa-ma sa ghicesc , baiatul ala are cu 2 puncte media peste tine ?

ai jucat vreodata ? ca sa critici ?

da.. joc wow , uitate la sig , uite cate ore m-am jucat :D

cat despre postat : ai vreo 20+ de post-uri in ultima jumatate de ora

Ultimul post aici , bafta

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...