Guest Guardian of Hell Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Proiectul WoW Cataclysm nu va mai fi lansat,si gamecardurile vor incepe de la 5 milioane pe luna.Sursa: Blizzcon
Guest Wandering Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Pics or it never happened.+1 :bananadance2:
stayalive Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Mare pierdere....Oricum WoW incepe sa piarda din ce in ce mai multi playeri si nu stiu daca cei de la Blizzard le pasa la cati bani fac.
Mackensen Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Mare pierdere....Oricum WoW incepe sa piarda din ce in ce mai multi playeri si nu stiu daca cei de la Blizzard le pasa la cati bani fac.+1
Vasily_Zaytsev Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Mare pierdere....Oricum WoW incepe sa piarda din ce in ce mai multi playeri si nu stiu daca cei de la Blizzard le pasa la cati bani fac.E fake stirea..+1Chiar ca +1 Nu e adevarata stirea asta.. nici link catre stire , nici poze , doar o propozitie pusa la misto si o sursa tot la misto :blink:
K1dduletz Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 WoW e o afacere mai mult ... oricum nu cred ca vor lasa balta proiectul Cataclysm
Cristi-MG- Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 de s-ar inchide wow .. sau sa nu mai existe macar :)uras jocu asta .. cunosc oameni rupti dupa jocu asta :>
Kabuky Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Am spus si o s`o repet.Firul WOW s`a rupt odata cu aparitia Wrath of the lich king,cu toate asta Blizzard a inceput sa faca din ce in ce mai multi bani.In caz ca stirea e adevarata, #-o ....nu stiu ce sa zic.
Luci Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 topic la misto @cristi : eu vad ca tu esti "rupt" sa faci posturi , ce te doare pe tine ce joaca altii ?
Cristi-MG- Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 @cristi : eu vad ca tu esti "rupt" sa faci posturi , ce te doare pe tine ce joaca altii ?pai cand ai un coleg .. care acu un an imita scene din wow cum fac magii paladinii si nush ce ( de aia ii si zicem paladin kid ) e trist :( mai ales ca nu era asa acum 2 ani :> urasc jocu asta :>ps: si tu esti unu din eips2: da sunt rupt sa fac posturi... sau nu chiar
The Wizard Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 cristi ma uit la semnatura ta si nu imi dau seama de ce urasti wow...oricat de nab ai fi iti dai seama ca stirea e la misto.
Guest spanky Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Proiectul WoW Cataclysm nu va mai fi lansat,si gamecardurile vor incepe de la 5 milioane pe luna.Sursa: Blizzconahahahahahaha :rofl2:o sa murim :despair: @cristi : rogueeee , pfuachhhhhhhhhhhh :kar: :rofl2: :rofl2: :rofl2:@zbk , cristi a vrut sa zica ca ce face wow e mai mult decat sa creeze dependenta , altereaza creierul :duh:
Luci Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Lasa-ma sa ghicesc , baiatul ala are cu 2 puncte media peste tine ?ai jucat vreodata ? ca sa critici ?da.. joc wow , uitate la sig , uite cate ore m-am jucat :Dcat despre postat : ai vreo 20+ de post-uri in ultima jumatate de oraUltimul post aici , bafta
Life Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 @cristi, ma tot gandesc ce e mai rau, ala de joaca wow, sau tu de joci mu ?
Mehico Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Ori se respecta conditiile pentru a posta stiri ori nu se posteaza deloc.