Jump to content
Guest stefteo21

Scut Anti Racheta in Romania

Recommended Posts

Guest stefteo21
Posted

Rusii aveau pregatit inca din 1939 planul de invadare al Europei unde era inclusa si invadarea Romaniei pe directia puturilor petroliere zona Ploiesti-Bucuresti continuand spre Sofia - Atena, dar Hitler i-a luat-o inainte lui Stalin si cam stiti urmarile. Rusia a fost si va fi mereu manata de patima cuceririlor teritoriale fata de toti vecinii sai, incepand din Nord cu Finlanda mergand apoi spre Tarile Baltice si coborand spre Polonia, Ucraina, Romania, chiar si Georgia sau alte tari din Asia Centrala. Toti vecinii ei au fost, sunt si vor fi permanent amenintati de interesele expansioniste ale Kremlinului.

Romania, un punct de latinitate intr-o mare de slavi a fost in permanenta tinta planurilor vechi sau noi de cucerire sau macar de control politic si economic de catre Kremlin. Romania a fost TARE SI INDEPENDENTA cand a avut conducatori tari si slaba si subjugata cand a avut conducatori usor de manipulat. Mutarea recenta facuta de Romania si anume acceptarea intrarii sub scutul anti-racheta e o mutare TARE, facuta de persoane TARI si nu genul usor de manipulat amintit mai sus.

In istoria Romaniei se consemneaza faptele, nu comentariile celor slabi sau platiti de dusmanii eterni ai romanilor!

Pe de alta parte cacatul asta de sistem anti-racheta ne baga clar in prima linie fiindca in cazul unor conflicte aceste instalatii vor fi anihilate primele pentru asigurarea unei bune desfasurari a fortelor armate inamice. Voi ce credeti pana la urma ? :) Ne prinde bine sau nu asa ceva ?

Posted

In cazul unui conflict militar , cu sau fara scut anti racheta oricum vom cadea . Daca rusii ar vrea sa ne atace nu cred eu ca asta i-ar opri . Lor nu le trebuie rachete , ai sa vezi tancuri in Romania ca Dacii .

Suntem manipulati? Da insa asta nu e o problema . Uneori e bine sa te lasi manipulat daca iti satisface si tie interesul . Daca americanii baga niste bani in Romania nu vad de ce ar fi ceva rau . Oricum nu vad prea curand un conflict in tara asta si mai mult , impotriva Rusiei .

Posted

Cum am mai spus si la stiri

Polonia si Cehia au refuzat propunerea “uliilor razboiului” din SUA. Oare, impotriva cui vor fi îndreptate rachetele? Impotriva Rusiei, evident. Situatia este de o gravitate extraordinara.

O tara mica si slaba ca a noastra si condusa de niste tradatori de tara poate fi victima in cazul unui conflict major, fie cu Rusia sau Iranul s.a. sau cu o alianta anti-NATO. In marginea de est a NATO putem fi primii loviti in ciuda acestui scut anti-racheta; nu trebuie sa ne incredem in americani si in nicio mare putere, deoarece, toate si tot timpul, nu-si urmaresc decat propriul interes, sacrificand pionii secundari precum o tara ca Romania?

Posted

Din cate am citit americanii sunt incanctati de decizia Romaniei cu privire la scutul anti racheta pe teritoriul nostru dar ... sa fim seriosi, suntem un pion intre USA si Rusia :-?

Posted

Rusii aveau pregatit inca din 1939 planul de invadare al Europei unde era inclusa si invadarea Romaniei pe directia puturilor petroliere zona Ploiesti-Bucuresti continuand spre Sofia - Atena, dar Hitler i-a luat-o inainte lui Stalin si cam stiti urmarile. Rusia a fost si va fi mereu manata de patima cuceririlor teritoriale fata de toti vecinii sai, incepand din Nord cu Finlanda mergand apoi spre Tarile Baltice si coborand spre Polonia, Ucraina, Romania, chiar si Georgia sau alte tari din Asia Centrala. Toti vecinii ei au fost, sunt si vor fi permanent amenintati de interesele expansioniste ale Kremlinului.

Romania, un punct de latinitate intr-o mare de slavi a fost in permanenta tinta planurilor vechi sau noi de cucerire sau macar de control politic si economic de catre Kremlin. Romania a fost TARE SI INDEPENDENTA cand a avut conducatori tari si slaba si subjugata cand a avut conducatori usor de manipulat. Mutarea recenta facuta de Romania si anume acceptarea intrarii sub scutul anti-racheta e o mutare TARE, facuta de persoane TARI si nu genul usor de manipulat amintit mai sus.

In istoria Romaniei se consemneaza faptele, nu comentariile celor slabi sau platiti de dusmanii eterni ai romanilor!

Pe de alta parte cacatul asta de sistem anti-racheta ne baga clar in prima linie fiindca in cazul unor conflicte aceste instalatii vor fi anihilate primele pentru asigurarea unei bune desfasurari a fortelor armate inamice. Voi ce credeti pana la urma ? :) Ne prinde bine sau nu asa ceva ?

Nu cred ca o sa se ajunga vreodata la rachete. :gun:

Guest stefteo21
Posted

mai e putin si incepe al 3-lea razboi mondial:)) :violent:

Te rog sa nu mai faci nici o postare in topicul asta !

Posted

mda de fapt un dezastru strategic si militar...cam asta s-a intamplat..dar hei..nu e nimic..Base e cu noi :) ca sa nu sara iar acesti sustinatori orange ai puterii in sus vom comenta punctual

1 Degradarea relatiilor cu Rusia ( si asa erau in pioneze)

2 sustinerea acestor sisteme foarte costisitoare ( macar partial) din banu fraierilor de romani

3 Romania o tinta mai mult decat atractiva pentru cei din topicul meu...baietii din Hamas si alte mici organizatii de binefacere..pana la urma Romania e muult mai aproape si mai usor de atacat decat alte tari europene :)

PS de ce credeti ca Polonia si Cehia au refuzat scuturile?

Guest stefteo21
Posted

Eu cred ca au facut un bine cu scutul asta anti-racheta... Romania e pe oarecare directii strategice de aia ne-au si acceptat in NATO nu credeti voi ca au nevoie de bratul lung al barbatilor romani. S-au gandit americanii ca daca iranieni apasa pe 3 - 4 butoane si trimit o suma de racheta spre europa, Romania fiind la granita e bine sa aiba un scut antiracheta in primul rand pentru protectia celorlalte tari si pentru protectia ei.

Ca de obicei pozitia noastra strategica a tarii e de camp de batalie :)

Guest stefteo21
Posted

eu cred ca si-au facut lor un bine vrei sa spui :)

cam asa ceva si au mai scos si niste bani de pe urma asta... vezi daca e sa te gandesti cam tot e un joc de strategie bine gandit, doar ca un joc tip : One Shot . Daca ai dat-o in bara nu ai nici un autosave de unde sa-ti refaci misiunea :)

Eu vad Rusia ca pe un elefant care e dornic de cucerire in permanenta si pe America ca un vanator tampit ce-l tot impunge cu o sulita, pana cand elefantul o sa cedeze si o sa faca prapad.

Eu personal vad Rusia mai puternica decat SUA, dar nu mai puternica decat NATO.

Posted

nu cred ca daca ar incepe vreun razboi intre usa - rusia sa fim si noi in vizorul rusiei ...ce drq vin aia cu tancurile peste noi ca daciile care sunt in romania si ne fac un razboi fulger de in 2 ore capitulam...:rofl1:

Posted

Vad ca nimeni nu se mai mira de viteza cu care "s-a decis" acest minunat viitor glorios (pe scut) al Romaniei. Nu tu dezbatere, nu tu negociere, nu tu nimic... Traiasca, asadar, conducatorul nostru mult iubit, numai stat democratic nu suntem.

Iarasi, din putinul pe care il pricep eu, pentru ce a trebuit sa ne povesteasca base ca scutul nu este indreptat impotriva Rusiei cand el este de fapt un sistem ... defensiv?

Adicatelea un sistem defensiv ar trebui sa nu fie indreptat impotriva nimanui ci chiar sa isi faca treaba - sa intercepteze rachetele alea lansate de tari ostile. Adicatelea, daca tot intercepteaza rachete ostile, cum vine treaba ca poate intercepta rachete arabesti dar nu si rachete rusesti (caci desigur, nu e indreptat impotriva Rusiei)? Sooo, care e logica, zau ca nu pricep :))

Omg, omg, logica mea de om normal paleste in fata acestui monument de diplomatie basesciana ...

Guest stefteo21
Posted

Da asta e un paradox. Eu totusi cred ca a vrut sa sustina ideea ca daca Rusia vrea sa ne faca o vizita prin aer, din partea lui e ok si nu trebuie sa se jeneze de scutul anti-racheta sau cu alte cuvintele rachetele rusesti or sa fie libere sa intre in spatiul aerian romanesc fiindca acest scut nu e pentru ei sau... nu inteleg oricum nici eu.

Posted

Vad ca nimeni nu se mai mira de viteza cu care "s-a decis" acest minunat viitor glorios (pe scut) al Romaniei. Nu tu dezbatere, nu tu negociere, nu tu nimic... Traiasca, asadar, conducatorul nostru mult iubit, numai stat democratic nu suntem.

Cred ca planul e facut din 2000 si doar l-au pus in practica. NATO, imprumut FMI ce pot inseamna? Sunt rezultatul negocierilor de acum multi ani. Doar nu si-au facut americanii baze militare in romania din plictiseala.

Posted

on

scutul e o idee buna. nu cred ca o sa fie folosit prea curand, dar ceva imi zice ca prima racheta care o sa fie doborata o sa aiba steagul iranului pe ea.

off

rusia si america nu vor avea un razboi direct in veci. asta deoarece nu au nici un profit imediat(imediat e putin pus). marea armata a statelor unite inca nu a reusit sa castige razboiul in afganistan, care e o tara infima din toate punctele de vedere. inchipuiti-va cat ar dura un razboi contra o tara de cel putin 20 de ori mai mare ca suprafata si care dispune de tehnologii identice.

cat despre bombele atomice, sunt inutile atunci cand scopul e sa ai profit. cand cuceresti o tara, tinta e sa pui mana cat mai rapid si cu cat mai putine pierderi pe resursele lor naturale, tehnologice si pe mana de lucru, nu sa nivelezi totul doar de dragul victoriei.

in plus eu nu ii vad pe americani sau rusi sa plece capul in fata invingatoului. astfel chiar daca teoretic reuseste una sa invinga regimul opus, tot ce obtine este o fasia gaza.

tarile mici (gen iran) au cel mai mare risc de a folosi arme de distrugere in masa. deoarece ei nu au interese financiare ci...doar ca vor sa arate ce o au si ei mare.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...