Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

RyLa

Goldenii

Recommended Posts

Posted

:rofl2: o sa fie omor acolo ^_^

cu invazii random neanuntate era chiar jmecher...n-aveai ce face dadeai ture :D dar si acu prinsei golden si nu era invazie...pur si simplu lumea nu a trecut pe acolo...

Posted

pai hai sa ne jucam ,daca a vrut coordonate i-am dat coordonate.sa vad daca ii place.

esti sigur ca si a doua oara apar tot acolo?

Posted

Buna dimi...

Mai vreau sa spun ceva si dupa aia chiar ca termin.

1.Ma repet aici poate stresez pe cine trebuie si cedeaza.

Asa...la razboi inamicul nu anunta cand ataca ,asa si aici,goldenul nu este prieten cu noi.De ce sa stim cand apare?E mai interesant sa faci ceva pentru a obtine ceva decat sa iei tot de pe tava...

2.La o invazie(ma refer in tarkan,pe alte harti habar n-am) nu cred ca sunt mai ult de 3 goldeni.Si cand spun 3 las de la mine avand in vedere ca invaziile sunt anuntate.Eu mai mult de 2 n-a prins la niciuna de cand le anunta.De unde ati scos 6-8 nush.Contraziceti-ma cu dovezi ca altfel nu cred.De fapt asta nici nu prea conteaza,a fost mai mult pentru curiosi.

3.Inca ceva ce nu-mi place dar ma pot obisnui daca face parte din spectacol.Omor goldenul si nu pica bok din el(si nu de putine ori).Asa trebuie sa fie?Daca s-a mai spus n-am vazut.

Posted

Eu nu fac +5 deci nu ma pronuntz in privintza invaziilor din t2, dar in atlans eu am prins maxim 5, dar cred ca nu sunt mai mult de 4 si al 5-lea il pun pe seama regenerarii.Poate o sa ne lamureasca un admin cati sunt sa nu mai alergam aiurea pe harti dupa cai verzi pe pereti.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...