Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

RyLa

Goldenii

Recommended Posts

Posted

Cand apar ei si la ce coordonate ? Cred ca exagerez ca va intreb coordonatele ,dar daca stiti aproximativ mi-ar prinde bine :)

Posted

Cand apar ei si la ce coordonate ? Cred ca exagerez ca va intreb coordonatele ,dar daca stiti aproximativ mi-ar prinde bine :)

Apar random (nu este o ora fixa) ..... coordonate: nu cred ca apar tot timpul in acelasi loc

Posted

Asa era pe 97d aici ejti pe s2 si e altfel .... e bine asa cat de cat si cei mici mai pot prinde cate ceva.

Din punctu asta de vedere da ,dar oricum sansele sunt mici... se duce la o invazie un sfert de server

Posted

este mai interesant asa...nu se mai infig 20 de insi in tarkan 2 la si 45 sau la cat era inainte.Acum,invazia fiind random toti se duc cand apare mesaju,nu mai exista acei "vanatori" care se ocupau special cu asa ceva :)

Posted

este mai interesant asa...nu se mai infig 20 de insi in tarkan 2 la si 45 sau la cat era inainte.Acum,invazia fiind random toti se duc cand apare mesaju,nu mai exista acei "vanatori" care se ocupau special cu asa ceva :)

Nu mai exista acei vanatori?? Ei dute .. .. sa vezi acuma cand apare ca e invazie pe global cum apar deodata

cate 10 in tarkan 2..... nici nu mai stii in ce directie sa o iei :))

Posted

Nu stiu ce vorbiti voi dar eu am prins vreo 10 goldeni in 4-5 invazii si am doar 1 rr, ce-i drept ca erau +1, +2 si +3, nu +5. :)

Mi se par mult mai egale sansele asa, cat au fost goldenii in ds nici macar 1 bok +1 nu am facut.

Posted

Am facut atata gura cu goldenii in ds ...ca vin cei mari cu rr si nu prindem nici unul ....acum vrem sa stim si unde apar si la ce minut...da nu vrei sa fie si un spot de goldeni?sa aibe respawn ca in kalima sa va ajunga la toti :| si dupa ne intrebam de ce se i`au unele decizii fara sa fim intrebati :|

Posted

dak nu ar fii /move atlans2 , 3 sau tarkan 2 3 ar fii si mai tare :D k atunci chiar nu ar putea nici1 sa plece d'akol...toti din baza

sau nu :)) gandeste-te la aia cu fenriri cum ar trece pe langa tine :)

Posted

ma eu la 4 invazii am vazut invazia anutata pe ecran ,am dat move si cand am ajuns acolo deja nu mai erea nimic :| Tocmai deaia intrebam unde sunt coordonatele ,ma gandeam ca poate gresesc eu si nu ma duc unde trebuie ,din cate stiu mobi pica cam lafel cum erea pe old

Guest bigbosaru
Posted

Nu e f bine nici acum.E prea mult ca stim si cand apar.Era mai tare inainte cand nu stiam nimic.

Perla+Boom= :wub:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...