Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest relife

about yellow options

Recommended Posts

Posted

am o intrebare despre optiunea galbena damage decrement increase, ea arata ceva de genu:

http://img218.imageshack.us/img218/4609/screen020600000000.jpg , damage decrement increase+3

din ce stiu eu optiunea trebuie sa fie % ceva in genu:

http://img707.imageshack.us/img707/9990/020600040000.jpg

sa ma lamureasca si pe mn cineva dece nu este dd % ?

Posted

Din cate observ eu ,a 2-a poza e facut pe un client de S4,iar prima pe S2.Exista posbilitatea sa fie aceeasi optiune,sau sa fie cum a fost cu additional defense,pe vers vechi dak nu ma insel era procentual(4%,8% s.a.m.d.) ,iar pe cele mai noi e pur si simplu +4,+8.

Posted

Din cate observ eu ,a 2-a poza e facut pe un client de S4,iar prima pe S2.Exista posbilitatea sa fie aceeasi optiune,sau sa fie cum a fost cu additional defense,[i]pe vers vechi dak nu ma insel era procentual(4%,8% s.a.m.d.) ,iar pe cele mai noi e pur si simplu +4,+8.

e tocmai invers spuselor tale, pe vers mai vechi se pare ca e simplu si pe vers mai noi e procentual, totusi astept opinia unui mod, asa trebuie sa fie sau e bug ceva??

Posted

e tocmai invers spuselor tale, pe vers mai vechi se pare ca e simplu si pe vers mai noi e procentual, totusi astept opinia unui mod, asa trebuie sa fie sau e bug ceva??

chiar nu stie nici un mod sa imi raspunda??

Posted

are dreptate relife, pe s3 si s4, ai dd 3% si daca bagi piatra-n ea ajungi la dd 7%. Aici este dd +3. Lipseste "%".

El vrea sa stie daca este o diferenta intre ele sau daca, desi nu este acel "%" optiunea isi face treaba ca pe s3.

Posted

hmm...deci acel 7% se aduna cu 4% de la damage decrease de pe armura si vine 11% ... avem 5 piese + 2ring + 1 shield = 8 piese => 88% damage decrease + mana shield = imba :D

Posted

El vrea sa stie daca este o diferenta intre ele sau daca, desi nu este acel "%" optiunea isi face treaba ca pe s3.

exact

Posted

hmm...deci acel 7% se aduna cu 4% de la damage decrease de pe armura si vine 11% ... avem 5 piese + 2ring + 1 shield = 8 piese => 88% damage decrease + mana shield = imba :D

daca... daia trb un raspuns

Posted

optiunea la dd se calculeaza in genul

daca dmg-ul = 100

am dd 4% x 5 iteme =

100- 4% = 96 - 4%=92.16 - 4% .... cate iteme ai u ^_^ niciodata nu o sa faci dd- 101% decat daca ai un item care iti ofera 101% dd

asa ca imba... nu vei fi

in leg. cu intrebarea topicului , stiu ca nu e la % aici...de aceea nu arata...ca si la optiunea cu hp incrase.... care nu este la suta...

Posted

optiunea la dd se calculeaza in genul

daca dmg-ul = 100

am dd 4% x 5 iteme =

100- 4% = 96 - 4%=92.16 - 4% .... cate iteme ai u ^_^ niciodata nu o sa faci dd- 101% decat daca ai un item care iti ofera 101% dd

asa ca imba... nu vei fi

in leg. cu intrebarea topicului , stiu ca nu e la % aici...de aceea nu arata...ca si la optiunea cu hp incrase.... care nu este la suta...

ma tu vazusi ce scrisesi ? sau doar erai in trecere ? de cand nu se aduna dd u de pe tine ? nu se scade cate 4% cum vrei tu...se aduna dd urile (sa zicem 4) si ai 20% deci in loc de 100 primesti 80 . Sa zicem ca ai full dd . Asta inseamna 8 piese => 32% damage decrease (in loc de 100 iei 68) . Apoi tu bagi in fiecare item harmony si iti baga damage decrease . Dupaia bagi refining stone si faci damage decrease 7%.

Nu poti pune pe ringuri dar vine pe set si scut . De aici mai scoti 6*7=42% damage decrease . Adunat cu 32% vine 74% damage decrease . Daca esti sm si ai mana shield mai ai un damage decrease de nush-cat...si vine 100% :kar:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...