Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest corione

bug sau ce?

Recommended Posts

Guest corione
Posted

mda deci ce se intampla???eu cik sunt in party...party nu apare exp nu... ce Dumnezeu are..... :banghead:

Imagine IPB

Imagine IPB

Guest corione
Posted

Printul tau nu e complect. Pune o rezolutie mai mica la joc

:beer:

poi asta este faza..ca este pe wind mode:| am schimbat rezolutia si tot asa...acolo unde e fundal negru este desktop ul:|

Guest corione
Posted

incearca sa mai downloadezi odata clientul >>> click <<<

k ms ms o sa incerc;;)

Posted

Mai intai trebuia sa dai un sw si sa vezi dak tot asa iti face apoi downloadeaza clientul. Si mie mi s-a intamplat sa nu se mai vada xp-ul, si cu un switch am rezolvat problema.

Posted

stiti voi ca pe old 97d erea o faza cu rezolutia pe care o downloadai dep e forum si dadeai clik pe ea si faceai rezolutia cum trebuie si cum vrei tu ,eu de obicei o luam pe aia cu 800 x 600 si mi se vedea corect ,vei daca tio mai da vreun admin pe aia si fatil si sa mearga ca din rezolutie este

Guest corione
Posted

Mai intai trebuia sa dai un sw si sa vezi dak tot asa iti face apoi downloadeaza clientul. Si mie mi s-a intamplat sa nu se mai vada xp-ul, si cu un switch am rezolvat problema.

am incercat orice....sw ...reinstalat...face din 5 in 5 min:|

Posted

Sincer mie Kanturu mi se pare un taram bizar :-s.De la functionalitatea indoielnica a ES,la 7 dc in 10 minute.

Oircum exista posibilitatea ca aceasta problema sa vina si de la un oarecare bug.

Posted

Sincer mie Kanturu mi se pare un taram bizar :-s.De la functionalitatea indoielnica a ES,la 7 dc in 10 minute.

Oircum exista posibilitatea ca aceasta problema sa vina si de la un oarecare bug.

ce legatura are asta cu rezolutia pe care o are ? :blink:

Guest corione
Posted

hehe a mers cum ai zis bunny:D ms inca odata^^ }{

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...