Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

wodoo17

Problema

Recommended Posts

Posted

test1 MFC Application has stopped working.

Eroarea arata de genul http://img256.imageshack.us/img256/6251/55043462.jpg. Cu o posibila reinstalare a placii video ar trebui sa mearga, desi nu-i chiar nevoie de asta deoarece puteti rula jocul si cu eroarea respectiva, dar fara sa apasati "Close Program".

O rezolvare ar fi:

http://img194.imageshack.us/img194/4586/problemlt.jpg

bunny poti sa incerci sa gasesti o rezolvare la chestia asta? imi merge si cu erroare aceasta dar problema e ca dupa un anumit timp imi iese din joc din cauza asta... am schimbat si driverele si nimic. multumesc anticipat :tiphat:

Posted

n-ai cum sa rezolvi problema asta. e o incompatibilitate intre windows si launcher. singurul lucru care-l poti face e sa joci cu eroarea asa; adica sa nu ii dai close sau cancel si sa o tragi intr-un colt al ecranului. nu-ti afecteaza cu nimic jocul daca nu o inchizi :)

Posted

Si mie imi mai apare eroarea asta .... da problema e ca dak imi apare odata si o inchid sau dau restart la calculator apoi imi sare din joc din ora in ora.... si ca sa rezolv problema trebuie sa schimb win .... incearca sa pui alt tip de windows si tu poate nu iti mai apare eroarea ...

Posted

n-ai cum sa rezolvi problema asta. e o incompatibilitate intre windows si launcher. singurul lucru care-l poti face e sa joci cu eroarea asa; adica sa nu ii dai close sau cancel si sa o tragi intr-un colt al ecranului. nu-ti afecteaza cu nimic jocul daca nu o inchizi :)

chiar daca las eroarea asa nu ii dau close program tot imi iese din joc la un momentdat...

Posted

chiar daca las eroarea asa nu ii dau close program tot imi iese din joc la un momentdat...

Asta daca faci si altceva pe pc in afara de a te juca. Stiu, am patit-o si eu. Vroiam sa dau drumul la un film in momentu cand aveam eroarea asta, si dupa un anumit timp mi-a dat crash la joc. Din cate s-au intamplat pana acum, doar schimbarea driverul placii video ar fi cea mai relevanta solutie, altceva nu stiu.

Posted

Asta daca faci si altceva pe pc in afara de a te juca. Stiu, am patit-o si eu. Vroiam sa dau drumul la un film in momentu cand aveam eroarea asta, si dupa un anumit timp mi-a dat crash la joc. Din cate s-au intamplat pana acum, doar schimbarea driverul placii video ar fi cea mai relevanta solutie, altceva nu stiu.

si eu am avut problema asta cu windous vista,printre multe altele...o solutie este sa schimbi windousul

acum am sp2 si imi perge perfect.

Posted

Eu am avut aceeasi problema,si dupa ce am dat un full format s-a rezolvat.Driverele cu ultimele actualizari si aia a fost.

am incercat toate tipurile de drivere si tot nu merge

@bunny nu neaparat daca stau la calc si rulez in alte aplicati. cand ii vine lu iese din joc.

Posted

Ai cumva nod32 ca antivirus? Dezinstaleaza antivirusul pentru o zi si vezi ce se mai intampla.

Am schimbat nod32 cu symantec (inainte sa-l formatez aveam symantec). Am dezinstalat placa video si am instalat-o din nou.

Am gasit ceva pe google:

1. Click Start.

2. In the Search Bar, type regedit and press Enter.

3. Locate the following key: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ Microsoft\ SQMClient\Windows\DisabledSessions

4. In the right pane delete this subkey: MachineThrottling

5. Turn your computer off and back on for the change to take effect.

Try it

Posted

@bunny - nu am antivirus deloc. o sa incerc si chestia aia.

@you_and_me - updateu e la zi

edit: am incerca nu gasesc acolo "MachineThrottling"

doar asta: http://img13.imageshack.us/img13/3504/81039847.jpg

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...