Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Soap

Salut..o mica intrebare.

Recommended Posts

Posted

As dori sa stiu cat e Xp pe servaru asta...

Ca daca are xp mic nu are rost sa imi petrec anii sa dau un rr :dooh:

Atat vreau sa stiu.

Ms. Mult. :tiphat:

Posted

As dori sa stiu cat e Xp pe servaru asta...

Ca daca are xp mic nu are rost sa imi petrec anii sa dau un rr :dooh:

Atat vreau sa stiu.

Ms. Mult. :tiphat:

Nu stiu exact ce exp este dar ai low exp...

Daca ai prieteni aici merita sa te apuci de joc ca in party ai exp bun :beer:

Posted

ha deci nu ms :))) la 3-4 ore pe zi daca joc MU pe serv vostru imi ia 1 an sa dau un reset :))

NO THX IL PASS :))) :comp1: :comp2::banghead::pumn: :sef:

Posted

se zice ca exp este 20x dar exp real e 10x :) am testat cu cnv pe s2 exp am bagat prima data 16x si era foarte mare exp apoi am zis sa bagam 10x sa vedem si ca sa vezi era la fel ca si pe linkmania :) exp la 10x

Posted

se zice ca exp este 20x dar exp real e 10x :) am testat cu cnv pe s2 exp am bagat prima data 16x si era foarte mare exp apoi am zis sa bagam 10x sa vedem si ca sa vezi era la fel ca si pe linkmania :) exp la 10x

incearca si pe un s1 si vezi daca ai aceleasi valori :dance:
Posted

Experienta este undeva intre 10 si 15.Pt k de la 16x din cate am observat k apar valori la exp peste 42k,ceea ce pe linkmania nu am vazut inca.

Posted

Ok OK deci faci lvl cu viteza melcului si in 1-2 ani dai un rr... am inteles. :) no thx.....

Joc deja pe alt server.. 5000xp ;) si e primu din top 100 Servere mu :)

Posted

Ok OK deci faci lvl cu viteza melcului si in 1-2 ani dai un rr... am inteles. :) no thx.....

Joc deja pe alt server.. 5000xp ;) si e primu din top 100 Servere mu :)

Adica sigur e sub linkmania :))) pe linkmania serveru e full si nu ii trebuie publicitate in top 100 si daca chiar vrei sa stii ceva ,eu niciodata nu am avut nervii necesari sa dau primu rr ,intotdeauna am fost ajutat pentru ca am stiut cu cine sa ma imprietenesc ,apoi am ajutat si eu pe altii si ce sa vezi acum am atatea prieteni incat nu ma mai lasa sa ma chinuesc singur ,daca vrei sa fii cel mai tare si cu zero prieteni "PA" suntem destui si nu ne doare sufletul daca joci sau nu

Posted

Adica sigur e sub linkmania :))) pe linkmania serveru e full si nu ii trebuie publicitate in top 100 si daca chiar vrei sa stii ceva ,eu niciodata nu am avut nervii necesari sa dau primu rr ,intotdeauna am fost ajutat pentru ca am stiut cu cine sa ma imprietenesc ,apoi am ajutat si eu pe altii si ce sa vezi acum am atatea prieteni incat nu ma mai lasa sa ma chinuesc singur ,daca vrei sa fii cel mai tare si cu zero prieteni "PA" suntem destui si nu ne doare sufletul daca joci sau nu

Apropo. Comunitatea aia are 5 servere din care 2 sunt non pvp si 3 sint pvp.

Si tot timpu sunt full.

Si toate spoturile ocupate. ;)

Posted

nutzi trebe ani ;;)

mie miat trebuit 2 luni jumate sa dau primu rr parka

acuma vad ca daka te apuci si gasesti party sau cunosti lumea dai rr maxim 2 saptamani

Posted

Apropo. Comunitatea aia are 5 servere din care 2 sunt non pvp si 3 sint pvp.

Si tot timpu sunt full.

Si toate spoturile ocupate. ;)

Acuma tu faci reclama sau ce ?

Dute joaca pe alt server ca poate noi nu suntem curiosi pe ce servere "CASPER" joci tu !

:comp1:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...