sw | SN!persd@y Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 pai din punctul meu de vedere asa ar fi politicos
Unknown Soldier Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 BuricadaBuricul pamantului avea un BuricDecat el si mai micSi acesta in virtutea nimiculuiSe credea Buricul BuriculuiControversa dintre Buric si BuricN-a fost in istorie un nimicS-a purtat razboi de 100 de aniCu Buricade si cu BuricaniSe suiau Buricadele pe baricadeSi se faceau ca de razboi le ardeDar Buricanii de vita mai nouaSe faceau ca ploua.
frankie Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 Nice, are versuri strans legate, nush cum sa va explic mai bine. Sa mai pui poezii US. Asta e facuta de tine right?
Unknown Soldier Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Nope...e scrisa de Nichita Stanescu.
Oscar Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Foaie Verde Os De Peste Uite Prostu' cum citeste
Unknown Soldier Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Foaie verde hop s-asaTi-am crescut warn-ul tot asa!
sw | SN!persd@y Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 daca ne-ar vede Mihai Eminescu ar fi mandru de noi
Oscar Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Foaie verde hop s-asaTi-am crescut warn-ul tot asa! Foaie Verde Sio Lalea.... Numai fac asea
Anakin_Theo Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Mergea o data Un terro pe auto strada Intaldind un counter cu capu' sus Se vedea...de park era cap dus... Il lasa sa treaca... Se urca pe o craca... In spatele lui ce vede..(???) Un Counter camuflat in verde...... Striga-n data : Counterii ne ATACA!! Terro peste tot pandind, Counter face cate-un bind... Terroristii HOP ataca Counterii in data pleca Speriati si ambalati... Terro...PLIN DE CODATZI!!
frankie Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 Tara, asta se duce de râpã...Cand ii vad mi se face scarbã...Cred ca v-ati prins, despre cine vorbesc...Dk mai traiesc mult in regimul lor innebunesc...Cat timp trebuie sa mai treaca...Ca romanii nostrii sa intelega...Ca o ducem mai rau, ca pe timpul fostilor...Le dam bani, mashini, case si femei prostilor...Clasa noastra politica, e buna doar de critica...Nu e buna de conducere, e buna doar de mita...Au salariu de milioane, si vilele lor cresc peste noapte...Dk o mai tin asa, cred ca o sa dea un jeep negru peste mine..poate...Avem la conducere, un chelios, e marinel de mare clasa...Avem la conducere, un chelios, e delfin de mare rasa...Ma exprim liber, sperand sa ma prinda...Cu toate acestea nimic nu se schimba...O ducem tot rau, din ce in ce mai rau...Oamenii omoara, fura si ajung la bulau...Pt tine nu`s nimic, dar te omoara rima mea...Pt mine modul de viata este poezia...Iese fum, asta inseamna ca ceva arde...Ard neuronii lu vadim, ca o dau parte-n parte...Se scumpesc produsele, cand cumpar am spasme...Baba batrana, produs scump sunt doar pleonasme...Korrupt, bestechung, verbrechen cuvinte sunt toate.Dar se pare ca la noi in tara reprezinta o realitate.
sw | SN!persd@y Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Ard neuronii lu vadim, ca o dau parte-n parte... sigur ca ii ard neuronii lu vadim...cica domnul vaccin ahahhaha lol gg pt poezii horus cand o sa mai compunem una?
Anakin_Theo Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Odata-un ct sta si zbiara...Tero, tero iesi afara,Speriat si ambalat...Tero calca in pish**..Enervat din cale-afaraIi da lui ct un headshootCare cade in kak**Tero rade, tare tare...CT ii trage una intre picioare (ouch)Tero zice: DOARE DOARESi-i mai da una intre picioare...
frankie Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 "Everywhere I go, everywhere I be Everybody runing their mouth, talking `bout me" With a shotgun in da back... With a deficite of brain, and vitamin lack... U screamin, runin` your mouth... Gonna torture you till u shout.. "Got Bentleys Ferraris and all that shit" U have the honor to talk to me bitch... "When it rains, it pours" Cars, money and lots of ho`z Don't need u around me, breathing my breath... Don't need any puppies, cuz they met the death... U my nigga, I'm ya hommie, we keep it real.. U an ugly motherfucker, me i'm a sex appeal.. Everyday, living like we should... Talking with me nigga? No, don't be rude.. Cuz you`re gonna find yourself swimmin with da fishes... Cuz you`re gonna find me, sleepin with ya bitches... Lit the fire inside me, let it burn let it burn... We got a thing for this gangsta shit, when we gonna learn? I've got just a beat, beatin` An iPod screamin`... 50`s music, in my house... 50`s name, on my blouse.. "Get rich, or die tryin`"as he said... But gettin rich is hard, as I read... Conclusion, gonna die, a nigga for life... With a record label, 5 albumes a kid and a wife... "Nigga you`s a window shopper" No money, no cars black motherfucker... I get down in the hood where I come from... Eye for an eye, bone for a bone... All the way to Hollywood... The best in the neighborhood... We sippin bud in da club... A bitch givin` me a rub... Nigga u an ulgy motherfucker... Mad at me, cuz I`ve got a chopper... 5 bitches waiting me, so delicious... Chocolate on them bitches... Out of the rhyme, got no time... Gotta run, dissapear gotta fly.. Later Edit adica dupa 5 min: Mi-am iesit din mana, ce poezie nashpa , poate ca voua va place...
Coser Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Nu e chiar atat de groaznica pe cat crezi, dar de vreme ce te-ai chinui sa o faci cred ca e mishto.Poezia:Nu e despre jocuri sau de ras neaparatPe langa poarta scolilor,Intr-o zi a viselor,Un baiat cam neglijent,Si din fire neatentSi-a pierdut mintea in zăriSi ghiozdanul pe cărăriInapoi cand s-a intors,Băietelul gânduros,Si+a găsit ghiozdanul rosDe un animal ceva,Veverita sau raton,L-au ros până la carton.OOOh ghiozdan cam alburiuAi fost îngropat de viu!
frankie Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 @Coser: Mie imi place mai mult poezia ta decat a mea. Are masura si rima(unde trebuie) desi am impresia ca nu este a ta . Eu nu prea ma chinui cu ele, le fac repede, adika nu-mi dau seama cand trece timpul, ascult muzica si scriu, ca dk te uiti mai atent sunt niste versuri in "" alea sunt versuri din melodii . Imi place sa le bag in poezii . Deja nu stiu despre ce sa mai fac, sper sa mai vin cu material nou, trebuie sa mai vorbesc cu SnipersDay WarCry sa mai facem poezii, ca singur n-are nici un farmec , dar nu am timp sa intru pe mess am multa treaba ca asa, cu forumul il las deschis si mai arunc din cand in cand un ochi sa vad what`s happenin`.
Theodorus^ Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 poiet asa vorbeste profa' mea de romana (e tzaranca)
sw | SN!persd@y Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 SnipersDay WarCry ajunge sa-mi spui snipers sau sniper k horus weekend night poems night
frankie Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 ajunge sa-mi spui snipers sau sniper k horus weekend night poems night Yup , sa scap de treaba. In weekend intru mai mult ca sigur, sper sa facem poezii cat mai mari !
Coser Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 @Coser: Mie imi place mai mult poezia ta decat a mea. Are masura si rima(unde trebuie) desi am impresia ca nu este a ta . Eu nu prea ma chinui cu ele, le fac repede, adika nu-mi dau seama cand trece timpul, ascult muzica si scriu, ca dk te uiti mai atent sunt niste versuri in "" alea sunt versuri din melodii . Imi place sa le bag in poezii .Deja nu stiu despre ce sa mai fac, sper sa mai vin cu material nou, trebuie sa mai vorbesc cu SnipersDay WarCry sa mai facem poezii, ca singur n-are nici un farmec , dar nu am timp sa intru pe mess am multa treaba ca asa, cu forumul il las deschis si mai arunc din cand in cand un ochi sa vad what`s happenin`. 1.Da, Horus, te inteleg, citeste poezii si o sa iti vina in minte versuri, o sa vezi. 2. JUR pe tot ce am mai scump ca eu am facut poezia. Nu am copiat-o de undeva. Asta este poezie artistica, nu pamflet. M-am chinuit aproximativ o ora sa o fac. Daca nu ma crezi o sa ii zic lui Mew2 sa iti zica. Cu el am facut poezia P.S. Ce e chestia aia din avatarul tau? UN cap de schelet?
Mew2 Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 da. a compus-o cu mine. si i-a luat o ora de sport ca sa o faca. dar asta e facuta de acum aprox 2 ani. e veche pt mine
Coser Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Moama Mew2....Ce vremuri misto din clasa a 5-a... Nu am mai gasit-o si p-aia cu calul si pisica. Aia era mai mult haioasa. Maine poate mai compunem una.
frankie Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 Ho Coser nu trebuie sa te juri asa ca te cred . Bv tie, eu nu prea reuseX sa le fac cu masura cum trebuie...
frankie Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 Ma exprim liber imi dezvalui gandurile... Sa ma inregistrez sa ma auda si analfabetii? Fac misto de tot, umilesc scursurile... Cum spuneam va impart gametii... Ma culc cu o papusha in pat... Poate zici ca`s obsedat... Ma interzic la radio, la tv, la ziar, pe strada, in carti, la scoala mai sunt multe????? Obosit de atatea grupuri culte... Cine a rapit mireasa, cine a frecat mireasa?? Mirele injura si le ia in p... rasa... Sunt faker, de felul meu, ma ashez in cuie ruginite... Ma spal apoi cu HCl si alte chestii acide... Cu o luneta in fata, 2 binoacle in spate... Doua fete si o baba pe tine te "bate".. Femeile si banii iti iau mintile, te fac sa innebunesti... Te fac sa cazi pe jos, sa te strangi de burta, sa te rostogolesti.. "Play dead" cum facea lassie cand lua pastile.. Frecata de 2 fete fierbinte si abile... ALARMAAA...revin la normal, devin rational, rup "coarzile" anal... Si sparg 3 "bucale" cu un spray bucal... Da, nici eu nu stiu ce am scris... Totul a venit din mana si din...penis... Nu imi place sa ma trezesc si sa realizez... Alta zi de kk, trebe sa stau in picioare, sa ma echilibrez... Grupul retardatilor saluta pã mine cand numara crime.. Un pitic ucigash care se simte pe sine prin tine... Bag in priza, doua trei..maini nu degete... Da am zis trei, fac parte din fiintele mutante... Albinele o rup in focuri, si ejaculeaza pe flori... Noi le mirosim si suntem cu capu` in nori... Sunt o javra, fara scrupule si fara constiinta de sine.. Fara un lob cerebral si fara o masea de minte.. Sunt terminator de fete, da sunt ventilator... Vara te racesc cand esti in dormitor... Banii imi zboara prin fata, aaaaaaahhh...nu pot sa scap.. Vad un teddy zbear dã plush i-o trag in cap.. Hai sa dam o bere, in bere e ziua ta.. Ce, de fapt a murit bunica ta?? Ma scuzati, am gresit adresa, nu stiam ca e inmormantare... Si eu care eram gata gata sa ma cracanez intre chicioare... DA, fac poezii jalnice, rime jalnic de penibile.. Si n-am rima pt "penibile", dar ce-mi pasa mie Topic fara succes, fara views si fara talent.. Vai draga, m-ai ranit la sentiment.. Zic, un cuvant obscen, doua fraze nesimtite... Rime nereusite, versuri tampite... La scoala, fac prezenta, si o tulesc... Profii ma "prinde" si apoi ma belesc... "De ce fugi ma?"rage unu la vedeta ta.. Ce vedeta c-am esuat ca "Titanica" Apasa pe butoane, ca sa fac muschi la degete.. Ca sunt vai de ele, saracele, ruptele... Am facut o pauza de cantãr striche.. Si o sa ma intorc mai IUTE ca o ridiche... N-ai somn, n-ai fata de domn, esti raton? Da domnu domn, sunt raton original de bariton... Am scapat de la Pelendava, de fapt s-a inchis... Dar mint ca a creada lumea ca am ucis.... In evul mediu ash fi fost considerat un geniu... Ash fi frecat o tona de cesiu cu h2o si seleniu... Alerg noaptea in costumu lu adDdam, furat de la spalatorie.. Si ma prefac ca`s nea jiji si mai trag cate o gainarie.. 1000 de m garduri, 2000 de m sarma.. Iau la stanga, trag cam tare de carma... Dau ca brus li, bat ca iftimoaie.. O lovitura chiar jos, drept in co...aste.. Timpu trece, pe mine ma doare.. Sa te vad nefre...ata intre picioare.. Pun o bere, chiar doua la rece... Pt ca o sa-mi iau suspend..SI TIMPU GREEEEEU MAI TRECE... Azi am invatat la scoala sa fiu prezent.. Ca sa mai adaug violenta in comportament... Doua trei vampe, rup plajele, si ridica ratingu`... O inseli pe una, vine pestele cu gatlingu... Iti dau un argument sa-ti iei viata... Viata e o tarfa, cand iti trage teapa..(Tzapa fraiereee !! ) Alerg pe gheata, prind o speranta, Sper sa prind si alta viata... Ma intorc ca sa va remixez... Vietile, relaxat ma relaxez... Iti dau o buuunaaa.. educatie.. Prinsa dintr-o revelatie... L-am vazut pã...allah si pe mahomed.. Avea in cap un bec, si in ochi un led... Ultimul episod, e infruntarea vedetelor... Batalia pistoalelor, lupta machetelor.. Sunt transpirat, de atata tastat la tastatura.. De fapt eu acum dau la multi mura`n gura... Multi va intrebati.."Ce-i cu atatea poezii proaste?" De fapt nu sunt proaste, sunt nereusite si nefaste.. Ding ding, zing zing.. Ca negrii fac bling bling... Pac pac, bang bang.. Ma inscriu intr-un gang... Gang de florãrese ucigase... Conduse de 3 ta..fe naravashe... Esti o zdreanta, cu tine eu sterg prin casa totul... Da te-ai prins mai tata, esti prosopul.. Ghicitoare dupa ghicitoare, va ghicex pe toti.. Ma arunc in cap si ma rotex pe roti.. Stau si ma scobesc in nas, apoi ma scarpin in anus.. Intorc capu speriat, pe monitor mi-a aparut un falus.. Sunt un sclav, concav, biconcav si dereglat.. Am spus acelasi lucru, DA SUNT OBSEDAT.. Te intorc pe toate partile, te fizicesc fizic si psihic.. Sunt tranchilizat cu tranchilizante pt cai, AAAAAA...SUNT AMNEZIC.. Fiul: Mama,te rog spune-mi ce inseamna amnezic.. Mama: Fiule, stii ca ti-am zis ca esti dereglat psihic.. Fiul: Da mama imi amintesc, vorbeai la misto Mama: Draga am vorbit mai serios ca tac-to... Cand m-a cerut de soata, si i-am dat cu flitu.. Dar nu i-a ajuns, s-a intors tampitu... Cand s-a intors l-am pocnit si apoi s-a rasturnat.. A cazut peste mineeee si m-a insarcinat.. Fiul: mama, asa m-am nascut eu? Mama: da, trebuie sa recunosc, ESTI UN RATEU... Asa ar arata o discutie, mama fiu in romania.. Da ce conteaza, nu sunt in romania, sunt in <<LINKMANIA>> Dau lectii, cum sa ai er..ctii, cum sa faci frectii.. Cum sa adaugi adaugari si sa stergi deletii.. Da, stiu n-are nici un sens ce-am spus.. Dar ce conteaza atat timp cat n-am spus anus... Ritmu...eee rapida, pardon rapid.. Doua ore, 3 zile ma fac lucid.. O sa citesti ce-am scris, dar nu auzi cum aud eu.. Asculta neste parazitii si-ai sa intelegi, nu e greu... Aceste versuri n-au rima, n-au masura.. Da ce conteaza eu de fapt le iau in p.... Zic ho ho ho, hehehe, hohoh... Ma confuzi cu mosh craciun, ho fah ca nu`s tac-to.. Sunt un casanova, conduc o nova, roti de tractor pe spate.. Eu am scris ce-am scris, mi-e frica de rezultate... Zic H O W R U S, k*t n-am scris corect... Ce conteaza ca tot raman un analfabet infect... Toti bagabontii citesc aici, toti au cate 13 ani.. Cu ei toti boracii se simt ca printre golani... Scartz, shchh, ashshsc,a shh beep,, squeek... zbbbeeah, cuuull...imi executa in consola quit.. Deja o dau in sf-uri, ca deja visez la killuri multe.. De fapt erau facute cu aimuri, si walluri multe, ascunse si rupte.. De ce sa stau intr-o vila in primaverii.. Viitorul meu este dedicat deja berii... Un ultim vers, il ard, il sparg si imi astept warnu si suspendu.. La cat am scris s-a schimbat si trendu.. Sar din casa-n casa, pana cad pe o terasa.. Unde o baba senila se uita pe acasa... Ho fah cherito, ca eu nu`s menaito.. Acu ce...sunt spaniol, h* f** ta****... M-am gandit sa cenzurez, ca sa nu va ofensez, Totusi, avem niste reguli, de respectat..(fara rima, nu este o crima)... Imi apar` pe fata grimase, cam grase.. Fetele isi etaleaza suncile pe "mase"... Corpu` tau eclipseaza si eclipsa de soare.. Care nu s-ar vedea decat de la mare... Prostu`i prost, si ramane retardat... IQ egal cat al unui gandac lobotomizat.. !!!... ^^^UP cu poehia..Da da, srry pt cuvintele obscene, eram pe interval...sunt pe vaaaaaaaalll...pe tsunami.. , deja sunt prea multe poezii, si prea lungi, nu le mai citeste nici dreq, , nici eu nu le mai citesc..scriu acolo
Coser Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Lol, ai dreptate, daca o sa fie asa de lungi nu cred ca o sa le mai citeasca cineva. Fa-le mai scurte!