frankie Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Poezie Codat la ora 4 Ora 4 dimineata... Iesit de pe messenger.. Mi-am spalat fata Si deschid Cs... Pe Linkmania Craiova, la Cs vreau sa ma bag Dar cand ma uit atent vad ca am lag In final, intru pe server si joc Nu merg 2 metrii ca imi da headshot Il acuz ca e codat El imi spune ca mananc KKt... La ce scor avea, ramaneai amutit A doua runda imi da cutit !! ( ( ( Enervat, tac din gura si tin pt mine Dar cum sa taci cand da asa in tine... Nici nu apuc sa pun bomba... Ca ma zboara cu grenada... Runda de ei este castigata... Iar eu jucam ca o stricata... Dar, la un moment dat... Am vazut ceva ciudat... Pe cand il urmaream... Cu tinta pereti ii urmarea... Parul din cap mi-l smulgeam... Alt codat ce va scapa !!!! Neavand la cine sa apelez... Ma duc sa ma reimprospatez... Cu speranta desarta... Ca se va face dreptate... Continui jocul, fericit, scor mare aveam... Dk mai jucam, locul 1 il luam... Runda, pe sfarsite, doar eu cu cel codat... Ce sa fac, prin perete m-a luat... In agonia mea, in disperarea mea... Aleg calea cea mai grea.. Din cs am iesit, in mess am intrat.. Dar stiam ca alt codat a scapat ( Poezie Codat la mine in clan... Pe De_Cbble fericit am intrat... Caci loc pe server am ocupat... Lume multa si veselie mare.. Am prins un moment de relaxare !! huh..ce bine e Aschy [Din-Ozana] disperat strigaaa... Ca in clan el voia... "M-a gandesc" am zis, ca un orb ce sunt... Fara sa stiu ce belea imi aduc... Dupa 2 runde de nereusite... Am decis , pe nestiite Pe Aschy in clan sa-l bag... Nestiind ca e codat... Harta se schimba, acuze se aduc.. "Aschy, codatu p**ii, f*t*t*n gat sa te f*t !! " N-am ezitat,mi-am aparat partenerul, intrigat... Nestiind...ca e ..CODAT !! Runda trece..tero morti... Se aude "Aschy fara coade nu poti?" In acel moment, mort fiind... Camera pe Aschy o prind... Printr-o crapatura, fara sa vada... Ascuns dupa o lada... Head dupa head dadea... Sa stie cand vin terorii nu putea.. Atunci am realizat... Ca am in clan am bagat... Ca un tolomac.. UN CODAT !! Fara multa gandire, nu am ezitat.. Si din clan l-am zburat... Dar tot nu sunt impacat.. Caci alt codat a SCAPAT !!
frankie Posted August 25, 2005 Author Posted August 25, 2005 Da nu au toate versurile rima.... Pai am facut poeziile astea...cand ascultam Eminem tare in casti, oricum am avut destula inspiratie zic eu , si m-am straduit sa evit muzica aia.. ...ms pt apreciere...
2P.A.C. Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Mie imi place rima de la injuartura acum serios chiar imi place bravo bai mia fa si altele sa ne amuzam putin
frankie Posted August 25, 2005 Author Posted August 25, 2005 Cand intrii si tu iti ia adminu locu' ... Am renuntat la injuraturi, ca se supara Ahilosu ca rau famez forumul La Cs un prieten ma invita... Pe server locul este ocupat... Dar lucrul care ma irita... E ca am de asteptat Ca intru-n miracol Chiar intr-o clipita.. Un loc isi face veacul.. Si parca ma invita.. Bucuros, pe serer am intrat.. Si cu mana stanga pe mouse ma apuc de jucat.. Runda 1 terorist ma fac... Plec din baza si dau la unu cap.. Ajung sa mai omor cu unul... Cu arma a mai tare, adika tunu (AWP-ul pt cei ce nu stiu termenul asta) In spatele Ct-ilor misto m-am furisat... Dar ce se intampla, afara am fost dat ?? Consola enervat o deschid... Ochii mei cauta rapizi... Si ma uit ca un stupid.... ...ca intre stupizi... De scroll in sus incep sa dau... Ochii cu viteza priveau... "Un jucator cu loc rezervat a intrat pe server" am citit... Sa dau cu tastatura pe geam mi-a venit.. Din fericite,m-am abtinut... Cu mana pe mouse iar m-am apucat... Pe server voi intra..era de stiiut Asa ca am intrat .... Cand adminu iese de pe server joaca codatii pe masa.. (adika...cand adminii sunt plecati am jucat numai cu codati ) Dupa o zi lunga de dormit... Cu mana pe mouse si foarte fericit... Pe server am intrat.. Si Cs eu am jucat... Bucuria si mai mare... Cu atati admini logati... Acum jucatul imi aduce relaxare... Cand de fapt pe server erau MULTI codati ... Rundele trec, harta este schimbata... Placerea mea a dispaut deodata. Cand ochii mei ce au citit... CA ADMINII, DE PE SERVER AU IESIT ( Cu mana pe mouse, am mai jucat.... Dar pe fata se vedea ca's disperat... 2 harti trec, totul linistit... Iar eu incep sa fiu fericit... Mandru la bomba am plecat... Dar .."Ce, prin perete...si mi-a dat cap !!!!!" Spectator, imediat am trecut... Codatului demo i-am facut... Dar alt gand m-a batut... Demo, degeaba am facut... Ip-ul lui nu-l aveam... Si de mila imi plangeam... De pe server am iesit... Sa intre alt fericit... Ca sa iasa si el suparat... CA IAR A SCAPAT UN CODAT !
frankie Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 Hai mah ca sunt talentat, dar de ce atat de putine reply-uri !? :D:D
sNaKey Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 ce belea..a doua chiar mi`a placut f.f.f. muLT
quicKsh00T Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 In mare parte este bine dar nu se prea leaga versurile
Dele7e Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Ia chemati`l pe Lucifer ca ne baga ala niste poezii de te minunezi
Sonic Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Da nu au toate versurile rima.... In ziua de azi se poarta rima alba
GReedy Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 moaaaama...eshtie tare ma Horus,eminescu digital ,pacat ca urasc counter-strike
quicKsh00T Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 As posta si eu dar cred ca imi da radu suspend pe forum
Dele7e Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 As posta si eu dar cred ca imi da radu suspend pe forum Pt. poezia pe care mi`ai aratato` sigur iei
DaemoN Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Pt. poezia pe care mi`ai aratato` sigur iei trimite-mi-o si mie
Slick Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 trimite-mi-o si mie do r0b075 taste humour ? joke
rhazek Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 bv ma. nu multora le reusesc atatea rime. btw cat ti-a luat sa le faci?
quicKsh00T Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 ----LaG & LosS--- Pe buc 1 m-am bagat Si de lag am dat De impuscat m-am apucat Dar ce sa vezi, sunt redirectionat Intru si de injurat m-am apucat Ca sa vezi era Estel acel robotzel I=am multimut cum am stiut si de joc mi-am vazut De lag si loss m-am impiedicat Imi era frica sa nu fiu banat Netu sa bulangit si din cs am iesit Pe yahoo sa intru am incercat 100 de masaje m-au intampinat Si yahoo-ul sa blocat Pe forum am intrat De facut posturi m-am apucat Email-ul mi l-am verificat Si nimic nu am observat In cs am intrat Si cu boti am jucat Pana m-au enervat La mancare m-am tirat Fara suparare man Dupa o vreme:Mda dupa aia am observet ca trebuia despre codati eh acuma lasa o sa fac si una despre codati
LuCiFeR Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Caut tinere talente de a ma ajuta la ziarul "Gazeta de CS " ..gg quick