VibeS- Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Misto...n-o sa mai trebuiasca sa fac imprumut la banca sa-mi iau o shaorma.
Guest fNatic Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Eu unul sunt de acord cu masura luata de guvern si mai exact cu taxa pentru mancarurile tip fast-food care nu sunt deloc sanatoase.Cat despre pizza m-hm, imi place si ea este considerata o mancare in sine nu ca alte porcarii de genul sandwich cu sunca si cascaval (2 lei + muraturi) sa fim seriosi, ce, vrem sa-i ajungem pe americani din urma cu obezitatea ridicata in randul tinerilor =)?
Nyarlathotep Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Sandwich-ul e mai sănătos decât Shaorma,right? Nu înțeleg de ce Shaorma și Pizza?
m4x Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Multi cu serviciu / elevi / studenti se bazau pe mancarurile fast-food. Pe termen lung, este buna schimbarea cu toate ca trebuiau sa o ia treptat cu scumpirea si adaugarea unei taxe. Eu n-am vazut niciun fastfood sa serveasca ceva consistent dar sa nu dauneze organismului. p.s. uhuu pt shaorma !
Denzel_Lsd Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 ^daca americanii se scarpina in cur cu sarma ghimpata trebuie sa o facem si noi ?? aia sunt obezi pt ca sunt prea moderni si mult prea lenesi.fNatic cu gandirea ta si a celor ca tine ni se va pune taxa pe aer , fiind prea poluat si nesanatos de respirat :> muncesti ma boss ?? ai idee ce greu e sa scoti bani din buzunar cand treci rupt de foame cu pofta de x si y pe langa un fast food ??? :-j
dragoshevil Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Consider ca omul e liber sa isi cumpere ce vrea.Fast-food-ul nu este tocmai sanatos,dar nu cred ca daca se va scumpi va scadea consumul.Va fi tot la fel.
Dropkillerz Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Aceste doua produse nu pot fi catalogate ca produse "daunatoare" , cel putin asa cred eu,acum depinde si unde mananci.
The Fan Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 damn.. cola o sa se scumpeasca.. ?!astia ma baga in faliment.. :crybaby:taxa asta e o tampenie.. nu produsele fast-food ingrasa.. ci prostia.. nu iti indeasa nimeni mancare pe gat cu forta..
Dani Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 nu sunt produse fast-food daca sunt facute cum trebuie si unde trebuie FAST-FOOD F?STFUD/ s. n. restaurant de tip american unde se mănâncă repede și ieftin. (< amer. fast-food) atata timp cat sunt facute repede, din produse congelate incalzite.. cele mai multe foarte ieftine si pline de e-uri.. se numesc "fast food".. inclusiv pizza si shaorma.. cele de la mcdonald`s sunt facute in cele mai bune conditii (am lucrat acolo), dar tot fast-food se numesc..cum sa nu iti placa shaorma ..1. pentru ca noi nu prea stim sa facem shaorma, ci doar copii ieftine2. nu e obligatoriu sa ne placa, ca voi pustii ati fost obisnuiti doar cu asta e treaba voastra.. otraviti-va daca vreti.. e viata voastra.. dar sa nu strigati daca va treziti cu un cancer pe la 40-50 de ani..^daca americanii se scarpina in cur cu sarma ghimpata trebuie sa o facem si noi ?? aia sunt obezi pt ca sunt prea moderni si mult prea lenesi.fNatic cu gandirea ta si a celor ca tine ni se va pune taxa pe aer , fiind prea poluat si nesanatos de respirat muncesti ma boss ?? ai idee ce greu e sa scoti bani din buzunar cand treci rupt de foame cu pofta de x si y pe langa un fast food ??? nu e acelasi lucru aerul cu fast-food..stiu ca sunt prea multe taxe, dar e una dintre cele mai bune legi.. daca va sinucideti, atunci platiti macar.. faza proasta e ca acei bani nu vor ajunge unde se zice (in investitii).. asta e partea a doua..Aceste doua produse nu pot fi catalogate ca produse "daunatoare" , cel putin asa cred eu,acum depinde si unde mananci.majoritatea mancarurilor de genul sunt facute cum sunt facute (toti se pricep), repede, in conditii si cu ingrediente de slaba calitate.. ca sa scoata patronii cat mai multi bani.. recunosc ca sunt si restaurante ca si mcdonald`s si kfc care le fac in conditii bune, dar tot sunt daunatoare..eu prefer mancarea calda facuta de nevasta-mea si sandvich-uri facute din ingrediente bine alese.. recunosc ca mai mananc si eu cateodata cate un gyros sau cate o placinta, dar asta e partea a doua.. toti avem vicii.. faza proasta e ca multi mananca doar de la fast-food.. sau cativa litri de suc (care e plin de culori si e-uri) pe zi.. aici intervine problema..ce sa mai zic de faza ca nu se mai mananca la ore normale..damn.. cola o sa se scumpeasca.. ?!astia ma baga in faliment.. :crybaby:taxa asta e o tampenie.. nu produsele fast-food ingrasa.. ci prostia.. nu iti indeasa nimeni mancare pe gat cu forta..binenteles ca prostia ingrasa, ai dreptate.. doar de tine depinde starea de sanatate si conditia fizica..
Cristi-MG- Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 ' date='Feb 7 2010, 19:36' post='4744332']1. pentru ca noi nu prea stim sa facem shaorma, ci doar copii ieftine2. nu e obligatoriu sa ne placa, ca voi pustii ati fost obisnuiti doar cu asta e treaba voastra.. otraviti-va daca vreti.. e viata voastra.. dar sa nu strigati daca va treziti cu un cancer pe la 40-50 de ani.."noi pustii" , vezi ca shaorma mananca oricine .. de la 10 ani pana la 80 ani .. si nu am auzit de cineva in romania sa moara de cancer la 40 ani din cauza shaormei ...ce e shaorma defapt ? combinatie de carne , cartofi prajiti , varza , ceapa , castraveti murati , sosuri si ce o mai fi , puse intr-o lipie ce e asa nesanatos in asta ? mai nesanatos e sa iti iei niste pulpe de pui sa le prajesti in ulei mult ... mult mai nesanatoasela alea singura problema ar fi a carnii ca nu sti niciodata cat de proaspata este .. dar de exemplu Shaormeria Dristor din capitala .. ai vazut cati clienti are ? :D mereu e coada acolo ...@shaorma si pizza sunt sanatoase ... da nu sa mananci in fiecare zi :)
Random Hero Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 "noi pustii" , vezi ca shaorma mananca oricine .. de la 10 ani pana la 80 aniNu exagera. Cel mai batran om pe care l-am vazut devorand o shaorma avea ~35-40 ani. Majoritatea celor batrani nu agreeaza mancarurile de tipul asta.
- The Doctor - Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Nu exagera. Cel mai batran om pe care l-am vazut devorand o shaorma avea ~35-40 ani. Majoritatea celor batrani nu agreeaza mancarurile de tipul asta.Te contrazic. Eu am vazut oameni mai inaintati in varsta mancand shaorma, trecuti bine de 45 ani.Oricum, daca tu ai vazut intre 35-40, nu te condamn. :tiphat:
Random Hero Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Te contrazic. Eu am vazut oameni mai inaintati in varsta mancand shaorma, trecuti bine de 45 ani.Oricum, daca tu ai vazut intre 35-40, nu te condamn. :tiphat:Bine, bine :-j Pics or it never happened :P
Dani Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 "noi pustii" , vezi ca shaorma mananca oricine .. de la 10 ani pana la 80 ani .. si nu am auzit de cineva in romania sa moara de cancer la 40 ani din cauza shaormei ...ce e shaorma defapt ? combinatie de carne , cartofi prajiti , varza , ceapa , castraveti murati , sosuri si ce o mai fi , puse intr-o lipie ce e asa nesanatos in asta ? mai nesanatos e sa iti iei niste pulpe de pui sa le prajesti in ulei mult ... mult mai nesanatoasela alea singura problema ar fi a carnii ca nu sti niciodata cat de proaspata este .. dar de exemplu Shaormeria Dristor din capitala .. ai vazut cati clienti are ? :D mereu e coada acolo ...@shaorma si pizza sunt sanatoase ... da nu sa mananci in fiecare zi :)ce e nasanatos in shaorma? 1. faptul ca sunt facute in conditii aiurea, iar preparatorii sunt neprofesionisti si umbla chiar si cu mana goala cu ele, iar apoi tu le bagi in gura.. binenteles ca nu toate, dar majoritatea.. 2. de exemplu, cartofii prajiti direct din congelator sunt bagati in ulei.. ca intra aerul rece de afara prin geamurile care tot timpul sunt deschise..3. de obicei, produsele de fast-food sunt facute din produse de proasa calitate.. si de aia noi niciodata nu vom face shaorma ca si la arabi.. salariile vanzatorilor sunt foarte mici..n-a zis nimeni ca pulpele alea sunt sanatoase, dar macar eu le aleg si le fac cum vreau.. stiu ce mananc.. si mai ales, le las sa se dezghete prima oara si dupaia le prajesc.. binenteles ca si eu mai mananc cate o pizza, dar cred ca maxim odata pe lunade cola nici nu mai vorbesc.. n-am baut de 2 ani.. si ma simt foarte bine..p.s. daca tu imi arati o persoana peste 60 care mananca shaorma eu iti dau un premiup.s.1 n-a zis nimeni ca se moare de cancer din cauza shaormei ci pentru ca unii mananaca doar de la fast-food sau foarte des si nu respectam programul (cel putin dimineata si seara).. apoi intervine si stresul si poluarea si asa se ajunge la cancer..
Fury Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 shaorma si pizza nu ai cum sa le fac din pastila , deci mi se pare ok treaba ca nu le pune taxa
Dani Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 shaorma si pizza nu ai cum sa le fac din pastila , deci mi se pare ok treaba ca nu le pune taxa inseamna ca n-ai auzit de pizza semipreparata pe care doar o bagi la microunde, o incalzesti, se mareste si o mananci p.s. daca vor sa puna taxa pe fast-food, sa puna pe toate nu doar pe cateva.. asa mi se pare normal..
Cristi-MG- Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 ' date='Feb 8 2010, 11:36' post='4746365']ce e nasanatos in shaorma? 1. faptul ca sunt facute in conditii aiurea, iar preparatorii sunt neprofesionisti si umbla chiar si cu mana goala cu ele, iar apoi tu le bagi in gura.. binenteles ca nu toate, dar majoritatea.. 2. de exemplu, cartofii prajiti direct din congelator sunt bagati in ulei.. ca intra aerul rece de afara prin geamurile care tot timpul sunt deschise.. 3. de obicei, produsele de fast-food sunt facute din produse de proasa calitate.. si de aia noi niciodata nu vom face shaorma ca si la arabi.. salariile vanzatorilor sunt foarte mici.. n-a zis nimeni ca pulpele alea sunt sanatoase, dar macar eu le aleg si le fac cum vreau.. stiu ce mananc.. si mai ales, le las sa se dezghete prima oara si dupaia le prajesc.. binenteles ca si eu mai mananc cate o pizza, dar cred ca maxim odata pe luna de cola nici nu mai vorbesc.. n-am baut de 2 ani.. si ma simt foarte bine.. p.s. daca tu imi arati o persoana peste 60 care mananca shaorma eu iti dau un premiu p.s.1 n-a zis nimeni ca se moare de cancer din cauza shaormei ci pentru ca unii mananaca doar de la fast-food sau foarte des si nu respectam programul (cel putin dimineata si seara).. apoi intervine si stresul si poluarea si asa se ajunge la cancer.. deci .. eu am vazut ca esti din Oradea .. acolo nu stiu cum si in ce conditii sunt facute produsele fast food dar in Bucuresti numai eu cunosc 2 shaormerii bune de tot ... oamenii umbla in halate , manusi etc ... despre cartofi asa e ... ala ar fi singurul lucru nociv dar totusi .. intre un castron de cartofi prajiti si 10 - 15 stixuri dalea intr-o shaorma e cale mare ... si altfel nu au cum sa ii pastreze .. doar nu i-or curata ei acolo singuri salariile sa sti ca sunt cat de cat .. la un magazin aici langa noi se castiga 12 - 15 mil .. si e bine pentru un vanzator care lucreaza 8 ore pe zi .. sau cam asa :) pulpele la shaorma nu sunt prajite :blink: .. sunt puse la rotisor la flacara aia :D ps : tata are 55 ani si inca mai mananca shaorma :> nu des .. odata de 2 ori pe saptamana maxim :) astia cu firme , instalatorii etc care lucreaza pe teren cu masinile ce crezi ca mananca ? :D nu mereu dar mananca .. ps : ultimul post aici
Parazitu' Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 ca mancarea preparata acasa de tine personal nu e nimic mai sanatos. desi sunt gustoase si miros frumos..iar ca aspect arata bine..sunt total impotriva consumarii acestor produse..desi recunosc ca sunt si eu consumator.. :)