Equilibrium Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 (edited) Imi place sa ma plimb Imi place sa ascult muzica si sa ma relaxez Imi plac minorele Imi place sa mai fac pe bucataru' :> Imi place sa-mi petrec timpu cu prietenii Next: Ionutz Edited June 10, 2010 by Equilibrium
IoNutzZ. Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Imi place sa merg la plaja Imi place sa merg la padure Imi place sa ies cu prietenii/prietenele Imi place sa beau/fumez Imi place sa rad :D Next : RENNE !
Guest erifeek Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Imi place sa merg la plaja Imi place sa merg la padure Imi place sa ies cu prietenii/prietenele Imi place sa beau/fumez Imi place sa rad :D Next : RENNE ! 1.imi place sa lenevesc 2.imi place sofatul (hmm, dunno daca e asa interesant) 3.as da orice pentru un catel labrador 4.nu imi place bautul 5.las de la mine tot timpu cand ma cert. next phox/logikal
logikal Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 next phox/logikal Imi place sa merg la munte(GRATAR:X) Imi place devorez shaorma Imi place sa ies cu prietenii/prietenele Imi place aberez Imi place sa rad :D next sparky
Sparkys Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 1.Imi place sa stau la SHAWORMAAA cu logikal 2.Imi place rockul / metal / bla / bla 3.Imi place sa joc basket 4.Ador cand Rene/Thade/Logikal fac nerd rage la WoW :crazy: 5.^%!#@ Next ? cine vrea ....
Guest iloverap08 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 1. imi place sa rad..chiar foarte mult 2. imi place sa:mp -ul :"> 3. imi place fotbalul 4. imi place marea 5. imi place sa zic 'imi place' (deja suna aiurea nu ? ) Next: hmm..urmatorul care posteaza :D
zakkky Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 1. Nu suport sa vorbesc de joc-uri / calculator decat cand am calculatorul deschis . :D 2. Prefer sa ma inteleg bine cu toti , si sa nu ma cert cu nimeni decat sa fiu bogat / smecher etc.. 3. Imi place fotbalul . 4. Imi place sa socializez. :> 5. Imi place cand castig ceva pe drept , si nu aiurea. Next: Next Dianne
Dianne Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 1. Imi place sa ma plimb. 2. Imi place sa ma distrez cu prietenii/iubitu'. 3. Imi place sa fiu alintata de persoana draga. 4. Imi place sa ascult muzica. 5. Imi place sa iubesc... 1. Nu suport sa vorbesc de joc-uri / calculator decat cand am calculatorul deschis . :D 2. Prefer sa ma inteleg bine cu toti , si sa nu ma cert cu nimeni decat sa fiu bogat / smecher etc.. 3. Imi place fotbalul . 4. Imi place sa socializez. :> 5. Imi place cand castig ceva pe drept , si nu aiurea. Next: Next Dianne Next: Cine o vrea.
Fstzor Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 1. Imi place sa imi pierd timpul cu persoanele apropiate (prieteni/prietene :x). 2. Sunt o fire certareata.Intru foarte repede intr'un conflict. 3. Imi place fotbalul. 4. Nu prea stiu sa cant , iar despre dans , mai am de exersat. 5. Imi place sa intru in amanunte cand descriu ceva/pe cineva. next m4x :*
clar1ty Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Nu e m4x doarme... 1. ma subestimez 2. mult prea competitiv 3. ma enervez repede 4. time waster 5. fac glume proaste
Sensini Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 jocul asta e simplu si are o singura regula: respecta?i singura regul? cu adev?rat important? a topicului: da?i leap?a mai departe ?i anun?a?i printr-un pm lep?uitul. cine mai posteaza fara sa o respecte va fi sanctionat.