Florin_LOVE Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 de multe ori m-am gandit, ca ce ar putea contine energizantele la prima doza bauta nu iti da de loc impresia ca te-ar stimula dar dupa mai multe zile nu mai te afecteaza oboseala asa tare. eu am auzit ca contine Taurina adica urina de taur; tot ce ii posibil dar intrebarea mea ii daca aceasta urina de taur ii urina pura sau ii tratata :-? numai bine :tiphat: aaa si astia jmecherasii de pe forum, nu va bagati in seama numa sa aveti ce face.....
Razvan Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 hmm chiar nu e deloc urina de taur http://ro.wikipedia.org/wiki/Taurină ------------------------------------------ tare amuzant ai fost :lol: sorry, nu m-am putut abţine :D fanaticaldoll
Florin_LOVE Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 ce nume o putu sa puna si savantii astai.....daca ii sa te gandesti al primul lucru care iti vine in cap cand auzi acest cuvand, nush ce alt lucru tiat putea veni in cap
kuumba2 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 adica urina de taur Si mai are petale de urs si pastrama de morcovi. De unde apareti ma?
Dr.Oetker Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Si...ce ai inteles tu din link-ul lui SilenR?
Florin_LOVE Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 ma si am zis sa nu se baje in seama jmecherasi ca si asta din linkul lui SilenR am inteles ca nu are nici o legatura cu taurul sau cu urina sa :P
RAPTURE- Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Eu ii invidiez pe astia asupra carora energizantele, cafeau, cola au efecte d`astea "periculoase".10 energizante sa torn in mine si sunt acelasi om ...La fel si cafeaua - mai mult autosugestie decat cofeina...
Random Hero Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 de multe ori m-am gandit, ca ce ar putea contine energizanteleTu cumperi energizante la damigeana de 10 litri? Din cate stiu pe cutie arata ingredientele, nu e greu sa citesti ca sa afli ce contin.
LuckyShot Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Deci ai aflat ce contine. Acum vrei sa stii ce nu contine. Iti spun eu. Cartofi prajiti nu contine
Razvan Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 @superstar ..pe cutie scrie niste substante chimice omule.. nu toti sunt uberi inteligenti asa ca tine si inteleg ca NaOH (sau hidroxidul de sodiu) este defapt soda caustica :P@brokenlord ..de ce sa nu inteleaga? scrie clar ca taurina din energizante este un produs sintetic, iar cea "naturala" este un aminoacid produs chiar si de organismul uman, cu efecte de revigorare..
Random Hero Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 @superstar ..pe cutie scrie niste substante chimice omule.. nu toti sunt uberi inteligenti asa ca tine si inteleg ca NaOH (sau hidroxidul de sodiu) este defapt soda caustica :PPai Florin n-a invatat si el la chimie despre asta? Sau scria NaOH pe Google si ii aparea raspunsul. Putea lua fiecare ingredient in parte si afla ce si cum despre el.
Sensini Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 tare asta cu urina de taur pai chinuie saracele animale si le ia urina, sau ca sa faca bautura aceea "sange de taur" le ia sangele...pff ce urat :( in general o bautura energizanta contine taurina obtinuta in mod sintetic. taurina este un aminoacid produs de corpul nostru, eliminat in timpul efortului fizic sau in conditii de stres. energizantele vin sa acopere deficienta de taurina. atentie la excese pt ca prea multa taurina poate duce la infarct miocardic. alte ingrediente comune ar fi cafeina (cam cat o ceasca de cafea) si binenteles diverse glucide si carbohidrati.
slabaNu^ Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 de multe ori m-am gandit, ca ce ar putea contine energizantele la prima doza bauta nu iti da de loc impresia ca te-ar stimula dar dupa mai multe zile nu mai te afecteaza oboseala asa tare. eu am auzit ca contine Taurina adica urina de taur; tot ce ii posibil dar intrebarea mea ii daca aceasta urina de taur ii urina pura sau ii tratata :-? numai bine :tiphat: aaa si astia jmecherasii de pe forum, nu va bagati in seama numa sa aveti ce face..... Vezi ca pe cutie scrie asa : Ingrediente. @ http://www.topsanatate.ro/articol/bauturil...oase-23728.html asta o sa te ajute mult
tyger1985 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 in consecinta, bea energizant cu incredere, dar nu prea mult :)
Florin_LOVE Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 Vezi ca pe cutie scrie asa : Ingrediente.cred ca ti-ar prinde bine sa citesti toate posturile si ai sa vezi despre ce vb. ha pa
slabaNu^ Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 cred ca ti-ar prinde bine sa citesti toate posturile si ai sa vezi despre ce vb. ha pa Am citit toate posturile ... si-mi pare rau ca mi-am pierdut timpu pt ce ai scris aici http://www.topsanatate.ro/articol/bauturil...oase-23728.html
Guest fNatic Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Pentru primul post.Din pacate aceasta ineptie cum ca taurina = sperma/urina de taur bantuie Romania deoarece noua romanilor ne place sa consumam fara sa intrebam, mai ales daca e moca, defapt ea fiind un compus chimic asa cum ati spus si voi mai sus.Oricum, sunt de parere ca este o pierdere de timp si doar o iluzie ca primesti energie dupa ce ai consumat Redbull, Hell, Heaven, sau cate mai sunt, si mai bine ai manca niste fructe ca atunci sigur aportul de energie este favorizat. Parerea mea, :D.
Florin_LOVE Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 fNatic, sunt de acor cu tine, partial!cred ca si fructele te ajutadar gandestete asatiai prpus cu prieteni sa mergeti circa 300km cu bicicleta, si incepeti sa va obositi, luati fructe si incepeti sa mancati. nu prea creddeci o alternativa o cinsider ca fiind un energizant de calitatecare le ai zis si tu!!
Razvan Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 defapt o alternativa ar fi sa-ti iei masina sau sa mergi cu trenul :P.. oricum daca te astepti sa faci efort fizic si energizantele sa aiba un aport te cam inseli ps: burn ftw :D
andix3x Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 ^ 300 de km in continuu ? :lol:Faceti si voi o pauza de gratar ...Nu cred ca`ti mai trebuie energizante dupa asta .
Guest relife Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 contine multe prostii si din ce am auzit iti fac rau la inima , si daca esti si minor nu prea e recomandata sa bei(adici ma refer la rebull) , daca bei prostii dalea la 2lei , nu cred ca te afecteaza asa mult.
WolvErinE10 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 contine multe prostii si din ce am auzit iti fac rau la inima , si daca esti si minor nu prea e recomandata sa bei(adici ma refer la rebull) , daca bei prostii dalea la 2lei , nu cred ca te afecteaza asa mult.Defapt prostiile alea te afecteaza mai mult decat un energizant "pe bune" dar pentru aia cu bicicleta ca solutie de moment ar fi buna la volan nu e indicata pt ca multi oameni la un interval de timp dupa ce consuma un energizant obosesc subit si adorm la volan ( nu toti..)
iulyan92 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Defapt prostiile alea te afecteaza mai mult decat un energizant "pe bune" dar pentru aia cu bicicleta ca solutie de moment ar fi buna la volan nu e indicata pt ca multi oameni la un interval de timp dupa ce consuma un energizant obosesc subit si adorm la volan ( nu toti..)daca esti obosit tragi pe dreapta si dormi nu consumi energizant ca sa rezisti,nu trebuie sa iti risti viata ta a celor din masina si a participantilor la trafic. la fel e si cu consum de alcool si urcatul la volan.in seara asta la stiri am auzit inca un deces a unei tinere de 25 de ani care se afla intr-o masina care era condus de cineva aflat sub inflenta bauturilor alcoolice.
gigicarnat Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Tu cumperi energizante la damigeana de 10 litri? Din cate stiu pe cutie arata ingredientele, nu e greu sa citesti ca sa afli ce contin.Pai scrie gramajul de taurina si altele...daca baiatul nu stia ce insemana taurina?