Jump to content
Komisaru

Transarea Romaniei

Recommended Posts

Posted

Deci, am gasit ceva interesant pe net. Read tot ce scrie pe acest site .

Ce parere aveti? Si va rog, fara kkturi gen "fake, bazaconii" pentru ca nu sunteti chiori pentru a vedea ce se intampla in jurul vostru!

Sa cititi TOT!

Posted

O sa fie raiul pe pamantul Romanesc...Scapati de unguri si de tigani,majoritatea dintre voi asta vrea nu?

Daca toti tiganii ar pleca in enclava Oltenia, sincer m-as bucura pentru pierderea teritoriului.

Guest stefteo21
Posted

Daca toti tiganii ar pleca in enclava Oltenia, sincer m-as bucura pentru pierderea teritoriului.

aprob.

Guest AlleFakcoR
Posted

Ba voi sunteti subjugati de tigani. Aveti o problema, serios. Ungurii sa se duca`n Ungaria si asa is degeaba si tot incearca sa se bage`n functiile politice ale Romaniei.

Posted

asta e o harta facuta la indigo si dat cu carioca peste :))

Si care e logica ? Mari generali faceau planuri pe camp cu bucati mici de lemn pe o harta (care nici pe aia daca nu o aveau deseneau pe nisip rauri , limite si inamici.

Posted

De acord cu formarea unei enclave a tiganilor, dar doar daca ii iau pe toti si ii duc acolo, fara sa le dea dreptul sa se mai intoarca aici. Ar fi cea mai buna metoda de a scapa de ei, pentru ca vor muri de foame eventual, nefiind capabili de a intreprinde vreo activitate de subzistenta in afara de potlogariile lor specifice.

Posted

Asta a fost o gluma cumva? Tu crezi ca o sa scapi de ei daca o sa aiba regiunea lor? Vad ca nu ai priceput nimic din episodul Kosovo! Oltenia a dat cei mai mari eroi ai Romaniei! Nu mai raspandi pe forumul asta astfel de idei absurde si subversive!

Posted

Asta a fost o gluma cumva? Tu crezi ca o sa scapi de ei daca o sa aiba regiunea lor? Vad ca nu ai priceput nimic din episodul Kosovo! Oltenia a dat cei mai mari eroi ai Romaniei! Nu mai raspandi pe forumul asta astfel de idei absurde si subversive!

Nu cred ca o sa scap de ei, sunt sigur de asta. Ideala ar fi eliminarea lor din tara in locul aparitiei unei enclave pline de tigani. Dar se mai poate sa fie scosi din tara?

Posted

Nu cred ca o sa scap de ei, sunt sigur de asta. Ideala ar fi eliminarea lor din tara in locul aparitiei unei enclave pline de tigani. Dar se mai poate sa fie scosi din tara?

Din punctul meu de vedere problema este ca ei se inmultesc cu o viteza incredibila. Moare unu, se nasc 10. Nu am intalnit multe cazuri de relatii matrimoniale/amoroase intre tigani si romani.

Tiganii sunt in numar mare, ar trebui sa renuntam la un teritoriu semnificativ pentru ei. Eu mi-as dori sa-i trimitem inapoi in India.

Este imposibila o decizie care sa salveze neamul romanesc. Daca Statul Roman face ceva impotriva tiganilor, ne trezim cu americanii la noi in tara, sa impuna ei pacea pwlii. In democratie avem mainile legate nu si ochii din pacate, asa ca asistam neputinciosi la stingerea identitatii neamului romanesc.

De la clasa politica nu putem cere nimic, daca va trebui ca cineva sa actioneze, acestia vom fi noi, dar cati suntem in stare sa ne asumam anumite riscuri?

E bine ca mai pleaca din tara, iar unde se duc nu ii vrea nimeni, asa ca nu se amesteca nimeni cu ei, este un fel de ragaz daca vreti, pentru identitatea Poporului Roman.

Nu cred ca exista o zona mai afectata decat restul, sunt peste tot.

Din pacate ce vorbim noi nu are nicio relevanta. Cat timp exista aceasta influenta a evreilor si jucaria lor numita democratie, asa ceva este imposibil.

Posted

Din punctul meu de vedere problema este ca ei se inmultesc cu o viteza incredibila. Moare unu, se nasc 10. Nu am intalnit multe cazuri de relatii matrimoniale/amoroase intre tigani si romani.

Tiganii sunt in numar mare, ar trebui sa renuntam la un teritoriu semnificativ pentru ei. Eu mi-as dori sa-i trimitem inapoi in India.

Este imposibila o decizie care sa salveze neamul romanesc. Daca Statul Roman face ceva impotriva tiganilor, ne trezim cu americanii la noi in tara, sa impuna ei pacea pwlii. In democratie avem mainile legate nu si ochii din pacate, asa ca asistam neputinciosi la stingerea identitatii neamului romanesc.

De la clasa politica nu putem cere nimic, daca va trebui ca cineva sa actioneze, acestia vom fi noi, dar cati suntem in stare sa ne asumam anumite riscuri?

E bine ca mai pleaca din tara, iar unde se duc nu ii vrea nimeni, asa ca nu se amesteca nimeni cu ei, este un fel de ragaz daca vreti, pentru identitatea Poporului Roman.

Nu cred ca exista o zona mai afectata decat restul, sunt peste tot.

Din pacate ce vorbim noi nu are nicio relevanta. Cat timp exista aceasta influenta a evreilor si jucaria lor numita democratie, asa ceva este imposibil.

Cazuri de relatii intre tigani si romani sunt, intr-adevar, putine. Si din acest putin, majoritatea sunt niste lucruri puerile, niste pustoaice pe care le asteapta unii mai inchisi la culoare decat ciocolata la poarta liceului. Dar asta e prostie.

E rentabil raportul de mort 1:10 nascuti - ajung sa traiasca din ajutor social si sa scoata copii pe banda rulanta e ceva profitabil.

Cati suntem in stare sa ne asumam riscuri? Ar trebui ca tot poporul sa participe. Dar cum cel mai probabil asta nu se va intampla, odata cu trecerea timpului si cu agravarea problemei tiganilor, din ce in ce mai multi romani vor privi in trecut si vor regreta un moment crucial in care au pierdut batalia: executarea maresalului Ion Antonescu.

Posted

Cazuri de relatii intre tigani si romani sunt, intr-adevar, putine. Si din acest putin, majoritatea sunt niste lucruri puerile, niste pustoaice pe care le asteapta unii mai inchisi la culoare decat ciocolata la poarta liceului. Dar asta e prostie.

E rentabil raportul de mort 1:10 nascuti - ajung sa traiasca din ajutor social si sa scoata copii pe banda rulanta e ceva profitabil.

Cati suntem in stare sa ne asumam riscuri? Ar trebui ca tot poporul sa participe. Dar cum cel mai probabil asta nu se va intampla, odata cu trecerea timpului si cu agravarea problemei tiganilor, din ce in ce mai multi romani vor privi in trecut si vor regreta un moment crucial in care au pierdut batalia: executarea maresalului Ion Antonescu.

Separare rasiala, exterminare in masa, actualmente sunt povesti de adormit copiii. America, ONU, UE si toate organizatiile care au la baza "drepturile omului" ar face un scandal mediatic impotriva Romaniei de nu'mi imaginez! Dupa vine si embargoul economic, financiar si comercial si ne-am dus dracu!

Solutia din punctul meu de vedere? Actiuni individuale!

Dar cum va fi situatia peste 10 ani? Poate s-ar ivi o portita si pentru separatism sau chiar deportare sub diferite pretexte. La inceputul secolului 20 nimeni nu si-ar fi imaginat in Germania ca va ajunge la putere un NSDAP cu un program radical anti-semit samd. Follow Your Dreams!

Posted

Eu zic sa mutam capitala la Galati si bucurestiul sa facem un nou stat Romales

eu zic sa te duci sa te impusti impreuna cu ei...scuze de offtopic nu ma pot abtine

ON:nici nu se pune problema sa le facem o regiune a lor , singurul lucru care l-as face ar fi sa le fac o insula si sa ii pun pe toti acolo sa se omoare si sa manance de vii intre ei

Posted

La mine in oras sunt numai "bozgori" ( unguri ) , am auzit ca pe cateva femei le-a dat afara de la servici pentru ca nu stiau limba "maghiara" :o Totusi traim in Romania , ei trebuie sa invete limba noastra nu noi.

Posted

eu unu nu mai pot sa ma gandesc iar si iar la problemele cauzate de aceasta minoritate.

chiar si in teorie nu se gaseste o solutie viabila, iar politic cred ca nici nu se incearca a se cauta una.

dar in situatia actuala ei sunt cea mai mica problema a romaniei. nu mai avem nevoie de dusmani ca singuri ne ducem spre faliment.

suntem un hoit miscator

(sper ca gresesc caci mereu am fost plin de 'optimism')

Posted

Mereu multi au vrut sa ne desparta ... In al 2-lea razboi mondial am pierdut teritorii....chiar si o bucata din teritoriul Ungariei a apartinut Daciei....ungurii sa plece in Asia de unde au venit si tiganii in India....

NICIODATA ROMANIA NU LE VA APARTINE!

Posted

oltenia va fi tara rromilor.... :-j te rog frumos...alea sunt simple aberatii

Posted

rromilor....

Pleaca ba cu rromi de aici. Indoctrinat ce esti. Pana acum faceati gura ca de ce le spunem rromi si acum toti folositi apelativul asta. Dar de ce sa nu le spunem ciori,sobolani,pureci,paraziti?

Si da, sudul olteniei este deja al tiganilor. In Craiova,ei fac legea pe aici. De la cel mai mic politist pana la cel mai mare procuror. Trebuaiu exterminati de mult kkti astia! Poate nu e prea tarziu.

Oricum,daca oltenia devina "Tiganstan" o sa aiba de tras cu sarbii. Aia nu sunt curve ca noi.

Posted

Pleaca ba cu rromi de aici. Indoctrinat ce esti. Pana acum faceati gura ca de ce le spunem rromi si acum toti folositi apelativul asta. Dar de ce sa nu le spunem ciori,sobolani,pureci,paraziti?

Si da, sudul olteniei este deja al tiganilor. In Craiova,ei fac legea pe aici. De la cel mai mic politist pana la cel mai mare procuror. Trebuaiu exterminati de mult kkti astia! Poate nu e prea tarziu.

Oricum,daca oltenia devina "Tiganstan" o sa aiba de tras cu sarbii. Aia nu sunt curve ca noi.

Scuza-ma sa-ti zic .... si nu e vorba de +1 , vreau sa-ti zic doar ca bati campii ...

Posted

Treaba lor :) .

Draguta teoria asta a conspiratiei , dar foarte aiurea :-? ...

Nu inteleg de ce se incearca impartirea in cat mai multe state si nu crearea unora mai mari .

Pentru a fi slabe in momentul unui ww3 ? :blink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...