- The Doctor - Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 La Multi Ani Limo ! :P :hug: pe mess nu te vad asa ca LM e o buna oportunitate !!
Guest MaGic_MaStEr Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 La multi ani,santate,fericire si tot ce-ti doresti :) !!!
Random Hero Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 pe mess nu te vad asa ca LM e o buna oportunitate !!Ti-o fi dat ignore ma :>Sa cresti mare :wub: La Multi Ani! :D
Lemonade Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 ooo, marele Doctor :> Sunt pe mess, nu ma vezi tu Multumesc frumos tuturor! :*
- The Doctor - Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 @R_SupeRstaR: lasa ma ca nu mi-a dat.. @Limo: chiar nu erai pe mess, m-am asigurat :> P.S. de cand imi doream sa deschid un topic din asta glumesc, evident :D :tiphat:
Lemonade Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 P.S. de cand imi doream sa deschid un topic din asta glumesc, evident :D :tiphat: Esti praf, doctore totusi, mersi, frumos din partea ta! :beer: