Guest GUNIT-MG Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 sunt cateva guilde destul de puternice cum ar fi Sicily si Eternity :-? daca s`ar tine de treaba ar putea forma o alianta bunadefapt Sicily ne`a luat odata castelu pt vreo 10 min :D
cyborg_home Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Dackk ai dreptate la faza cu spoturile din k6 ca le tineti bineDar problema este ca doar jucatorii peste lvl 331 sau majoritatea jucatorilor peste 331 (cu exceptia a catorva care se fac phono) merg la preluare in k6......Am dreptate?
-SomE- Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Dackk ai dreptate la faza cu spoturile din k6 ca le tineti bineDar problema este ca doar jucatorii peste lvl 331 sau majoritatea jucatorilor peste 331 (cu exceptia a catorva care se fac phono) merg la preluare in k6......Am dreptate?Pai sunt unii care nu merg pentru ca se stie ca is on si nare rost, prefera sa incerce arena /kanturu /tarkan/k5 /icarus. Sincer esti constient ca majoritatea party-urilor din k6/k7 au un om on nonstop...
cyborg_home Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Pai sunt unii care nu merg pentru ca se stie ca is on si nare rost, prefera sa incerce arena /kanturu /tarkan/k5 /icarus. Sincer esti constient ca majoritatea party-urilor din k6/k7 au un om on nonstop... Dar nu poti compara numarul preluarilor din k6 cu cele din k7....Adik in k6 stai boiereste...
-SomE- Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 #Pai cei drept ca deobicei astia care fac preluari trebe sa dea rr , si se duc la xp mare , si se duc k7 ...
dackk Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Dackk ai dreptate la faza cu spoturile din k6 ca le tineti bineDar problema este ca doar jucatorii peste lvl 331 sau majoritatea jucatorilor peste 331 (cu exceptia a catorva care se fac phono) merg la preluare in k6......Am dreptate?Vin destui la preluare k6 :). Daca esti low lvl nu esti obligat sa cauti spot k6 vii daca ai pt/spot :) si daca chiar vrei e pe riscul tau...iti iei pk soarta :) si oricum daca nu-ti iei pk dai move si tot aia e :)Te inseli la noi vin multi cu preluarea :) si low lvl si phono si lvl peste 331...
cyborg_home Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Vin destui la preluare k6 :). Daca esti low lvl nu esti obligat sa cauti spot k6 vii daca ai pt/spot :) si daca chiar vrei e pe riscul tau...iti iei pk soarta :) si oricum daca nu-ti iei pk dai move si tot aia e :)Te inseli la noi vin multi cu preluarea :) si low lvl si phono si lvl peste 331...Dackk hai sa fim seriosi sub lvl 331 nu prea vezi la preluare.....cei care au sub lvl 331 si sunt phono sunt putini.....Oameni care au 350+ prefera sa vina mai rpd in k7 decat in k6.......Mai raman sa vina la preluare cei cu lvl intre 331 si 350.....care sunt putini...
ija4ok Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Si Ce farmec este sa fii in kanturu3 la lvl 150?Ce farmec sa fii in LOT la lvl 15?Ce farmec sa poti da move in Crywolf la lvl 150?Din ce vad eu aici problema este asa: Guilda X are spoturi in K6 si guilda Y nu are si ca sa nu poata ajunge guilda X la acele spoturi cu acel boss (odata la 1 ora) vreti sa se scoata boss-ul.Boss-ul nu se scoate.Raspuns Final!PS: Incercati sa va vedeti de joc si nu sa veniti cu astfel de propuneri. Odata ce aceste 2 aliante nu se inteleg (HONEY si HHunterS) nu inseamna ca tot jocul se inavrte in jurul lor.De ce nu am vazut astfel de propuneri de la oricare alta guilda/ally, doar HH si HONEY.