-SomE- Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Some hai ca o luam pe alta cale....sa ma intelegi si tu...Esti contra? bravo tie...scaderea de lvl pt intrare in k6 am propus-o ca sa putem intra cu invitatie la un lvl inferior....odata ce intrii cu invitatie la lvl inferior iti permiti sa faci si o preluare nu neaparat sa depinzi de party......corect?.....bun......nu pierzi mult timp sa faci de la lvl 281 lvl, care poti intra cu boss-ul ,pana la lvl 315-320...fugi prinzi party in arena sau icarus sau kanturu si faci mai rpd nu tre sa te stresezi neaparat sa intrii cu boss-ul in k6.....Bun ,,Dc am propus sa se scoata boss-ul?? ca sa putem intra mai rpd in k6 si sa nu stam cu tzeapa in fund cand ne apropiem de un spot...ma oare imi da pk ,oare nu-mi da pk.... Bun du-te tu in k6.....saluta frumosi i-ai cu buna ziua.....si apoi daaca nu-ti raspunde nimeni sa incepi preluarea,Si hai aici pe forum si spune-mi tu mie cat ai stat in k6 dupa ce ai intrebat prima intrebare de afk......dar daca ai lvl inferior la cel permis in k6...si poti intra doar cu boss-ul in k6 ...mai mergi tu la preluari?....nashpreash crede.... oo da iar pe langa subiect....1. Tot nu ai raspuns la intrebarea aia nu stiu de ce nu raspunzi? odata ce ai facut acea afirmatie?2. Da cine te pune pe tine sa faci preluare la 281? Fa daca doresti la 331,sau la ce lvl doresti. Da si daca am lvl mai mic de cat invitatie de k6 tot ma duc sa fac preluari daca chiar imi doresc cu adv spot acolo, chiar daca astept bosul. 3. Iti pui si tu o intrebarea : d c doar cativa isi iau pk , printre care si tu? 4. Bosul e pus acolo ca o alternativa ca sa intri mai repede in k6, daca nu ma insel vdragos a spun ca , kalima e o harta mai speciala.5. Fiecare face cum doreste lvl , si se duce k6 cum doreste.6. Uite ce ai propus tu prima data :nu vad ca acolo sa zica ceva de micsorare, dupa ai spus asta.dar in prima instanta nu. "Din cauza ca multa lume se cearta de la boss-ul din k5 pt pk sau ce o fii.........si am vazut ca la unii se da suspend si la altii se trece cu vederea ....Propun sa se scoata boss-ul din k5....la ce farmec mai exista lvl 331 pt k6? Oricum a adus numai certuri pe forum boss-ul..nu?"
LiNU Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Pentru Ryuk cu dedicatie:NU MERGE SA MODIFICI LVL DE INTRARE IN KALIMEVad ca toti care sunt contra ta sunt pe langa :-? asta este, te lasa`m pe tine sa fi cel mai destept.Din cate zici tu peacolo, pe tine te deranjeaza ca azi a intrat JackDaniel la lvl 281 in k6 si lua exp 10-12k, sau toti care intra in k6 la lvl 281 iau experienta mica.Fiecare cu preferintele lui, daca mie imi place sa stau in k6 la 10-12k exp ce ai tu impotrica ca nu merg kanturu/icarus/tarkan ?
cyborg_home Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Pentru Ryuk cu dedicatie:NU MERGE SA MODIFICI LVL DE INTRARE IN KALIMEVad ca toti care sunt contra ta sunt pe langa :-? asta este, te lasa`m pe tine sa fi cel mai destept.Din cate zici tu peacolo, pe tine te deranjeaza ca azi a intrat JackDaniel la lvl 281 in k6 si lua exp 10-12k, sau toti care intra in k6 la lvl 281 iau experienta mica.Fiecare cu preferintele lui, daca mie imi place sa stau in k6 la 10-12k exp ce ai tu impotrica ca nu merg kanturu/icarus/tarkan ? Bine LINU...n-am de unde sa stiu ca nu se poate modifica lvl-ul...credeam ca asa cum s-a modificat pt mg si dl sa ajunga in arena la lvl 300 se poate modifica si pt kalima.. Daca as fii avut ceva cu JackDaniel nu ash fii deschis topicul asta alaltaieri....nu? Pai daca nu se poate modifica lvl-ul atunci 331 sa fie....
-SomE- Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 #Mie nu miai raspuns:((#ce se modifica la dl/mg e alta chetie...aici modifici un item acolo doar niste valori
cyborg_home Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Some lasa_ma frate, am inteles esti contra
-SomE- Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Some lasa_ma frate, am inteles esti contra#Important e sa intelegi si de ce.#Te-am rugat frumos sa rasp la intrebarea aia e asa greu?
cyborg_home Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Mai spune odata intrebarea some ca am pierdut sirul..
-SomE- Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 #Cand am zis ca is contra imediat, ai sarit ca sunt din honey sau am legaturi cu ei...de ce ai facut aceste afirmatii? lasi sa se intelega ca toti cei care sunt contra au legaturi cu honey
Guest GUNIT-MG Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Pentru Ryuk cu dedicatie:NU MERGE SA MODIFICI LVL DE INTRARE IN KALIMEVad ca toti care sunt contra ta sunt pe langa :-? asta este, te lasa`m pe tine sa fi cel mai destept.Din cate zici tu peacolo, pe tine te deranjeaza ca azi a intrat JackDaniel la lvl 281 in k6 si lua exp 10-12k, sau toti care intra in k6 la lvl 281 iau experienta mica.Fiecare cu preferintele lui, daca mie imi place sa stau in k6 la 10-12k exp ce ai tu impotrica ca nu merg kanturu/icarus/tarkan ?si aia mari din party luau peste 25k :crazy: cam cat la fire golem dar in kalima sunt cu 2-3 mobi in + pe spotmai bine iei in k6 la lvl 390+ in pt cu charuri sub lvl 300 decat ai lua in k7 la 390+ in pt cu charuri de lvl 350
cyborg_home Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 #Cand am zis ca is contra imediat, ai sarit ca sunt din honey sau am legaturi cu ei...de ce ai facut aceste afirmatii? lasi sa se intelega ca toti cei care sunt contra au legaturi cu honeyTe-am intrebat ce nick ai in joc.....credeam ca esti ceva cont fantoma de a lui Honey...ca nu-ti apare nick-ul la status..
dackk Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 si aia mari din party luau peste 25k :crazy: cam cat la fire golem dar in kalima sunt cu 2-3 mobi in + pe spotmai bine iei in k6 la lvl 390+ in pt cu charuri sub lvl 300 decat ai lua in k7 la 390+ in pt cu charuri de lvl 350deci pana la urma va dati singuri de gol :) asta va roade...ca noi crestem mai bine aici decat voi in arena :))
cyborg_home Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 dackk de unde sa stiu ca nu se poate schimba lvl-ul?:P Pai atunci sa fie de la 331...eu ziceam sa fie lvl de intrare in k6 mai mic pt ca sa fie si un bonus.
Guest GUNIT-MG Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 deci pana la urma va dati singuri de gol :) asta va roade...ca noi crestem mai bine aici decat voi in arena :))da!acel spot e o anormalitate a serverului... se intra la lvl mic si se creste mai bine decat pe alte spoturisi sunt sigur ca si voi ati fi la fel de revoltati ca noi daca erau spoturile noastre alea ;)
cyborg_home Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Cam pe langa subiectul asta m-am invartit si eu :P doar ca aveam impresia ca se poate scade lvl-ul necesar ca sa intrii in k6:(
Brotherhod Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Parerea mea, sa apara bosul din juma in juma de ora :D sa aiba timp toata lumea la o adoua sansa.Si a doua varianta sa fie considerat un golden daca alt char are poza cu el sa ia ss ca la golden :D daca al omoara :D:tiphat:
LiNU Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 da!acel spot e o anormalitate a serverului... se intra la lvl mic si se creste mai bine decat pe alte spoturisi sunt sigur ca si voi ati fi la fel de revoltati ca noi daca erau spoturile noastre alea ;)Gunit, pot sa ma iau si eu de kanturu3 ? cand in kanturu3 se ajunge la lvl 150 si se sta in party cu caractere de peste 300-350. Acolo cat se ia experienta? De asta nu se leaga nimeni ?
HONEY - GARRONE Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 dackk de unde sa stiu ca nu se poate schimba lvl-ul?:P Pai atunci sa fie de la 331...eu ziceam sa fie lvl de intrare in k6 mai mic pt ca sa fie si un bonus.ok,deci scoatem bos-ul din k5 si toata lumea va intra in k6 de la lvl 331 ,ca sa fie treaba facuta bine...sunt de acord cu tine !!! :right: @linu,asa sunt facute hartile si lvl de intrare,pe o harta ai avantaje,pe alta nu...
majinbuu Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Serverul asta se rezuma la HH vs Honey :))=)) Solutia nu e Bossu din K5 sau regula cu pk la el, ci o noua alianta la fel de strong, sa vezi atunci dracia dracu' :))BTW ia scoateti regula cu itemele 380 facute in castel, vreau si io acces la ele si in acelashi timp nu vreau alianta sau castel.Ca idee lasatzi jocu' asa cum e, schimbatzi-va voi.
dackk Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 da!acel spot e o anormalitate a serverului... se intra la lvl mic si se creste mai bine decat pe alte spoturisi sunt sigur ca si voi ati fi la fel de revoltati ca noi daca erau spoturile noastre alea ;)Voi n-ati fi in stare sa le tineti :).Si cea mai buna dovada ca "nu va intereseaza" spoturile alea e ca mereu il tineti pe Steelu phono la noi pe spot :). Plus ca incercati sa ne dati pk low lvl pentru a intarzia cresterea...mai aveti de invatat :P. Sunteti inca la stadiul de N00bs mai aveti de crescut :bananadance2:
Guest GUNIT-MG Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 pai daca voi dati pk la toti care fac preluare :) nu ai vrea sa merg cu el commoner ?
dackk Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 pai daca voi dati pk la toti care fac preluare :) nu ai vrea sa merg cu el commoner ?Nu era mai bine pe s1... ti-o luai si phono si commoner :). Poate se va rezolva si pb asta de abia astept.
Guest GUNIT-MG Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 pe s1 acum aveam vreo :-? 1.5 mil hp nu cred ca mi`o luam
dackk Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 pe s1 acum aveam vreo :-? 1.5 mil hp nu cred ca mi`o luamAdevaraul e ca esti singurul bk mare ce pot sa zic :)).Restul sunt mici rau si ei n-au hp:-j Oricum nici pe s1 nu ati avut spotul ala foarte mult cand l-ati avut asa ca ciocu mic si joc de glezne.Ca sa terminam cu intrigile mai bine :closed:
BuBu_4u2 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Serverul asta se rezuma la HH vs Honey :))=)) Solutia nu e Bossu din K5 sau regula cu pk la el, ci o noua alianta la fel de strong, sa vezi atunci dracia dracu' :))BTW ia scoateti regula cu itemele 380 facute in castel, vreau si io acces la ele si in acelashi timp nu vreau alianta sau castel.Ca idee lasatzi jocu' asa cum e, schimbatzi-va voi.Bine zis cu HH vs Honey ..... bun ar fi de ar mai aparea o alianta la fel de tare....Lasa bossul acolo ca sta bine ..... si mie imi convine ..... si de-al dreq dak prind unul din ultimele 2 spoturi din k6 cred ca nu mai dorm 3 zile.... sa nu il pierd.... de fapt se poate face pk cu Rhasta :)))) si se poate pierde spotul :)) ...... bft
-SomE- Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Bine zis cu HH vs Honey ..... bun ar fi de ar mai aparea o alianta la fel de tare....Lasa bossul acolo ca sta bine ..... si mie imi convine ..... si de-al dreq dak prind unul din ultimele 2 spoturi din k6 cred ca nu mai dorm 3 zile.... sa nu il pierd.... de fapt se poate face pk cu Rhasta :)))) si se poate pierde spotul :)) ...... bftPai , cine va opreste sa nu dati rr sa faceti alianta tare si sa concurati cu cele 2?