Guest Combinator Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 mda,nici nu cred ca trebuie sa ma "cert" ca o fac alti jucatori .eu va zic doar atat ,azi am fost la boss in k5,erau 3 care asteptau,am vbt elegant cu ei ,am facut pt toti ,guilde diferite,vine unul din HH ,ma vede ,intreaba de boss si pleaca.pai coitzele mele,nu ai gura sa intrebi si daca mai e loc in party la boss ??? Asta ca sa intelegeti,eu nu sunt taran sa le dau pk-ul la boss,daca stiu sa vorbeasca,logic ca-i iau in party ca sa intram cu totii in k6 ,apoi fiecare se descurca ce face. iar pe spot dau pk doar celor din HH si celor care imi fac preluare. nu cred ca e o rautate sau ceva iesit din comun,toti fac la fel.
-SomE- Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 AAAA am mai citit o data ....ma nu-i vorba de spot gol sau plin e vorba de lume care vine tie sa-ti ceara party sau sa-ti faca preluare ......Cum spuneam nu mai postati daca nu cititi tot...... Daca nu intelegeti ceva ma intrebati...Auzi , daca ii da pk atunci sigur e on. Si cine te opreste sa nu faci preluari? Pai cum crezi ca stai pe un spot stand on , cum crezi ca iti asiguri party? tot stand on.
Guest [alexa] Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Impacati-va cu idee ca in k6 atata timp cat HONEY va stii sa tina de spoturi nu va veti atinge de ele si cu asta basta :).Nu mai incercati sa modificati orice chichita pt ca nu aveti acces voi la acele spoturi si drept pretext va plangeti ca va luati pk low lvl. Si daca nu-ti iei pk ce faci dai tu move ca nu ai ce prelua tot aia este.Hai spor ca m-ati plictisit cu niste aberatii :)Si faptul ca boss-ul din k5 n-ar mai fi, v-ar impiedica sa va tineti spoturile? :blink:
Prutus Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Tu la lvl 281 daca intrii in k6 stii ce inseamna asta?.....Nu stii stai ca-ti spun eu .....inseamna ca esti cel mai mic din party.....adik iei xp infect.....baga-te in party in k6 tu la lvl 281 si holder-ul sau celalalt la lvl 360+ si spune-mi tu mie ce xp iei........Nu_i asa ca acelasi xp il poti lua si in kantur sau icarus sau tarkan?Daca nu-i asa.....n-are rost sa-ti mai comunic ceva....Some cum spuneam si tu esti pe langa subiect......Spune-mi tu mie din cati jucatori intra in k6 au party asigurat? Spune-mi tu mie din cati jucatori intra in k7 au party asigurat.... Vrei sa spui ca nu este lume care merge la preluare?P.S. Si nick_ul tau in joc este.......? sau esti ceva cont fantoma de-a unui jucator din Honey caruia ii place sa puna intrebari pe langa subiect?sa mor eu de nu,cine nu zice ca tine ori e prost ori are ceva cu voi ori e pe langa,nu?ce logica ai si tucine prefera sa stea la 281 la pty in k6 e alegerea lui si numai a lui,de ce sa il privezi de acest drept?
Guest Combinator Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 doamne,lumea asta chiar e nebuna...mai thorabella ,ce treaba ai tu cu kalima 6 cand toata ziua te vad in party la fire arena ? si ryuk la fel ? pe tine niciodata nu te-am vzt ca vii sa-mi faci o preluare si tot comentezi .ai ditamai elfa si vorbesti,pe ryuk il inteleg are un dl mic,poate sa vorbeasca dar tu ???P.S. am spot k6 ,deci vad cine imi face preluare acolo si cine nu...
dackk Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 ' date='Feb 8 2010, 23:02' post='4749694']Si faptul ca boss-ul din k5 n-ar mai fi, v-ar impiedica sa va tineti spoturile? :blink:Voi vreti sa ne impiedicati pe noi sa ne mai intoarcem asa repede in k6 (281).Ciuda asta bat-o focu #-o Sa nu incepeti sa plangeti de suparare... :)
*Icy* Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 ' date='Feb 8 2010, 22:46' post='4749605']lasa-te de baut :blink: si tu alexeyRyuk a fost cat se poate de obiectiv si clar in explicatii, iar voi o luati personal. Altcumva nu puteti?Nu va mai bagati intr-o discutie daca nu sunteti in stare sa o purtati civilizat si fara ironii.de baut poate ai baut u , la voi e invidie ca nu puteti avea spot k6 nu altceva , si acum ati gasit pretex bosul din k5 sa nu mai aibe lumea care creste in k6 acces la lvl 281 ....
Guest Combinator Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 ba,in kalima 6 sunt si HH si HONEY si alte guilde/aliante acolo,toti se duc nu doar 1-2 aliante,e harta pentru toti nu e doar a lui honey sau a lui hh,ce dreaq,sa fim seriosi.cum spunea si remax,vrei sa vii mai devreme in k6 ,vii cu boss-ul,nu vrei,astepti sa faci lvl 331 pe hartile care le propune ryuk si gata...mai bine ziceai ca vrei sa nu mai fie cearta ,scandal si vanatoare la boss-ul din k5 ,asta e alta mancare de peste si a mai fost discutata...ce dreaq ma,o sugestie buna,interesanta nu esti in stare sa faci ? te credeam mai destept putin.tine minte,vorba buna ,mult aduce (asta cand vii la boss in k5) . incearca asa sa vezi ce bine e ;)
Guest [alexa] Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Tocmai din cauza ca prefer arena, unde in caz de pk am respawn tot acolo, imi pot spune parerea fara a fi influentata de vre-un interes anume.Treaba voastra unde cresteti, treaba voastra ce faceti, pe mine una nu ma intereseaza absolut deloc. Ma doare fix undeva de rr-urile si spoturile voastre, get it? Dar in schimb, nu pot ramane indiferenta, cand vad ca deja e instrument de vanatoare, si motiv de cearta + pk-uri + insulte pe global and all the shit. Foarte bine ca va tineti spoturile. Nu inteleg de ce desfiintarea boss-ului v-ar impiedica s-o faceti, avand in vedere ca si asa se creste prea repede.
Guest *ROSY* Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Sincer eu te-as sustine. Poate asa ar fi mai echilibrate taberele si ar creste mai multi bk-i pe serverul asta care nu sunt neaparat in Honey. Insa, mi-e ca dak va fi asa, se va muta Honey in arena, altii vor ramane fara tarcuri si va fi si mai mare diferentza :whistle:
SadiBK Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 ' date='Feb 8 2010, 23:15' post='4749759']Tocmai din cauza ca prefer arena, unde in caz de pk am respawn tot acolo, imi pot spune parerea fara a fi influentata de vre-un interes anume.Treaba voastra unde cresteti, treaba voastra ce faceti, pe mine una nu ma intereseaza absolut deloc. Ma doare fix undeva de rr-urile si spoturile voastre, get it? Dar in schimb, nu pot ramane indiferenta, cand vad ca deja e instrument de vanatoare, si motiv de cearta + pk-uri + insulte pe global and all the shit. Foarte bine ca va tineti spoturile. Nu inteleg de ce desfiintarea boss-ului v-ar impiedica s-o faceti, avand in vedere ca si asa se creste prea repede.Pai vezi ca e cam nasol sa te doara , inseamna ca te-ai lovit :)daca nu esti implicata nu inteleg ce te priveste ? este un "razboi " la boos pt xp , spot , lvl bla bla bla , asta e frumusetea jocului , concurenta
Guest [alexa] Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Voi vreti sa ne impiedicati pe noi sa ne mai intoarcem asa repede in k6 (281).Ciuda asta bat-o focu #-o Sa nu incepeti sa plangeti de suparare... :)fix d-aia nu puteam eu sa dorm noaptea =)) de grija spoturilor voastre sau ale noastre :rofl1: eu nu traiesc in MU ca tine, baiatule :).Sadi concurenta intre playeri a devenit lipsita de fair play. Consider ca daca exista un motiv de cearta, pai acela trebuie eliminat, nu? Sau cel putin completat regulamentul si in privinta asta, astfel incat sa nu mai lase loc de interpretare adminilor.Si nu includ aici Cs-ul si restul evenimentelor.
cyborg_home Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Dar te forteaza vineva sa mergi la 281 in kalima6 la party ? Stai acolo in tarkan/icarus/kanturu pana la lvl 331 si lasa`i pe aia care le convine sa stea la 10 k expDaca tot zici ca Icarus/tarkan/kanturu nu sunt populate, hai sa scoatem TOTI mobi din toate kalimele, ca sa trimitem jucatorii pe celelalte harti, cred ca Dragos ar fi bucuros sa`o scoata tinand cont ca si asa mobi sunt peste numarul maxim recomandat pentru un server de MU.Linule ....aoleu frate greu ii-------In icarus tarkan ...bla bla bla.......faci party cu oameni de lvl aproximativ cat al tau...ceea ce inseamna xp bun nu? probabil tu la lvl 281 poti sa iei xp mult mai bun ca si in k6....Totusi e greu sa intelegi? k6 sa fie folosit de pe la lvl 315-320....(cam asa) pana la lvl 350 sau mai mult....la fel este folosita si arena ....depinde unde stai poti sa dai si rr-ul....nu? Omule esti durere sa mor eu daca te mint.....totusi vorbim despre scoaterea boss-ului din k5 si micsorarea lvl-ului de intrare in k6 undeva la 315-320...Da si ce daca iau xp mic, dar tot cresti, si asa ai party asigura mai tarziu la lvl mai maricel. Ok si daca ma duc kanturu 3 spre exemplu cu lvl asta, tot xp mic iau ,deoarece acolo stau deobicei cei cu lvl mare. Si daca eu vreau sa stau k6 sa iau xp mai mic sau la fel ca in tarkan care e problema? Fiecare alege unde doreste sa creasca dupa bunu plac. Bun si sa zicem ca in tarkan icarus kanturu e full si nu gasesc, dar am sansa sa prind in k6 pt pentru ca am lvl mic pentru harta aia, avand un oarecare avantaj.Dupa tine majoritatea suntem pe langa subiect. Spunemi mie cati jucatori care intre pe orice harta au pt asigurat?, nimeni fiecare is gaseste, a ca esti intrun guild si au spot si e aspteapta pe tine e alta problema. Defapt daca esti serios etc ai sanse mari sa stai party asigurat.Tu nu miai raspuns la intrebare. De ce stii tu de ce is contra? [si de ce iti trebuie nickul meu?] SomE , si din nefericire pentru tine nu sunt din Honey , sau ce deacuma daca sunt contra unei sugestii de ale tale gata sunt din Honey? sau cum vine asta?Un admin zicea intrun topic ca nu e de acord cu sugestiile care apar dupa o intamplare [aproximativ asa zicea].Si ii dau dreptate. Stii ce e ciudat, ca doar cateva persoane sun pro acestei sugestii. De ce oare doar cateva si nu majoritatea, exemplu cand au fost goldenii in ds , multi nu au fost de acord. Tu la lvl mic adik 281 daca depinzi de party (ma refer non rr),ca altfel nu ai cum sa cresti, crezi ca o sa gasesti tot timpul party in k6 ma?......Ai sa vezi dupa ce dai 1rr sau 2 rr ca ai sa preferi sa dai solo in tarkan 3 pe spot decat sa mergi la party in k6 ( tu fiind cel mai mic) la xp infect.....si iti spun eu ca poti face party in tarkan3 sau icarus sa iei xp-ul care-l iei si in k6...Nu trebuie neaparat sa gasesti in k6 poti creste si in icarus sau tarkan3 sau pe spot in arena.... La aproximativ acelasi xp sau mult mai bun xp ca si in k6 poti sa cresti in k5(sa nu uitam)--- Lasa tu goldenii ca-i alta treaba acolo....
dackk Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 ' date='Feb 8 2010, 23:15' post='4749759']Tocmai din cauza ca prefer arena, unde in caz de pk am respawn tot acolo, imi pot spune parerea fara a fi influentata de vre-un interes anume.Treaba voastra unde cresteti, treaba voastra ce faceti, pe mine una nu ma intereseaza absolut deloc. Ma doare fix undeva de rr-urile si spoturile voastre, get it? Dar in schimb, nu pot ramane indiferenta, cand vad ca deja e instrument de vanatoare, si motiv de cearta + pk-uri + insulte pe global and all the shit. Foarte bine ca va tineti spoturile. Nu inteleg de ce desfiintarea boss-ului v-ar impiedica s-o faceti, avand in vedere ca si asa se creste prea repede.Atata timp cat nu te intereseaza de spoturile din k6 nu ar trebui sa te intereseze nici de bossul din k5. Eu am dat party mereu la boss chiar daca au fost HH. N-am dat celor care m-au jignit sau s-au purtat si ei "frumos" cu mine :).
SadiBK Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 ' date='Feb 8 2010, 23:21' post='4749791']fix d-aia nu puteam eu sa dorm noaptea =)) de grija spoturilor voastre sau ale noastre :rofl1: eu nu traiesc in MU ca tine, baiatule :).da da iar vorbe din invidie "traiesti in mu " Explicati vb si argumenteazale inainte da a nu te lua iar grija bosului :bananadance2:
-SomE- Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Linule ....aoleu frate greu ii-------In icarus tarkan ...bla bla bla.......faci party cu oameni de lvl aproximativ cat al tau...ceea ce inseamna xp bun nu? probabil tu la lvl 281 poti sa iei xp mult mai bun ca si in k6....Totusi e greu sa intelegi? k6 sa fie folosit de pe la lvl 315-320....(cam asa) pana la lvl 350 sau mai mult....la fel este folosita si arena ....depinde unde stai poti sa dai si rr-ul....nu? Omule esti durere sa mor eu daca te mint.....totusi vorbim despre scoaterea boss-ului din k5 si micsorarea lvl-ului de intrare in k6 undeva la 315-320... Tu la lvl mic adik 281 daca depinzi de party (ma refer non rr),ca altfel nu ai cum sa cresti, crezi ca o sa gasesti tot timpul party in k6 ma?......Ai sa vezi dupa ce dai 1rr sau 2 rr ca ai sa preferi sa dai solo in tarkan 3 pe spot decat sa mergi la party in k6 ( tu fiind cel mai mic) la xp infect.....si iti spun eu ca poti face party in tarkan3 sau icarus sa iei xp-ul care-l iei si in k6...Nu trebuie neaparat sa gasesti in k6 poti creste si in icarus sau tarkan3 sau pe spot in arena.... La aproximativ acelasi xp sau mult mai bun xp ca si in k6 poti sa cresti in k5(sa nu uitam)--- Lasa tu goldenii ca-i alta treaba acolo....Da cine o zis ca gasesti nonstop!? am zis eu asta? tiam explicat ca daca o iei asa initial nici pe o harta nu ai party asigurat,sa iti asiguri un party depinde de anumiti factori care ii vezi gasi prin topicul asta [recte daca stai on , daca esti serios , comportament etc]. De unde stii ce prefer eu? Poate eu vreau sa cresc k6 ? care e problema ta. Eu nu te inteleg de ce tot o tii cu kanturu icarus tarkan , daca eu doresc sa cresc lt 1 la 300 e vreo problema? sau ca la 281 vreau sa cresc k6?Goldenii era un exemplu.
Guest [alexa] Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 da da iar vorbe din invidie "traiesti in mu " Explicati vb si argumenteazale inainte da a nu te lua iar grija bosului :bananadance2:Daca ai fi folosit si nenorocita aia de cratima poate as fi inteles ce ai scris, si poate ti-as fi raspuns :).Ce invidie ma omule? E doar un joc... :)
-SomE- Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Se putea sa nu te iei putin de cum scriu. Sincer suntem pe un forum de gaming si nu stau acuma sa scriu si cu cratima, si daca nu scriu aici asta nu inseamna ca nu stiu sa scriu sau sa utilizez gramatica lb romanii in viata de zi cu zi. Sincer daca nu ai inteles asta e, sincer am scris mult mai explicit decat cyborg in unele situatii, dar bine inteles ca asta nu ai observat , si nici nu ma intereseaza.Oricum cyborg , tot nu ai raspuns la intrebarea: De ce daca is contra trebuia sa am legatura cu Honey? Sa inteleg ca daca adminii vro zice contra acestei sugestii tin cu honey? [e doar un exemplu]
cyborg_home Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Dar te forteaza vineva sa mergi la 281 in kalima6 la party ? Stai acolo in tarkan/icarus/kanturu pana la lvl 331 si lasa`i pe aia care le convine sa stea la 10 k expDaca tot zici ca Icarus/tarkan/kanturu nu sunt populate, hai sa scoatem TOTI mobi din toate kalimele, ca sa trimitem jucatorii pe celelalte harti, cred ca Dragos ar fi bucuros sa`o scoata tinand cont ca si asa mobi sunt peste numarul maxim recomandat pentru un server de MU.Pe langa total de idee ca de obice....Intrebare: am dormit linistit? mereu a venit cineva la preluare si nu a reusit. Oare de ce? ca dormeam :))Imi esti simpatic.k5 este destul de populat :). Mereu bataia va fi pe k6 k7 arena avant cea mai mare experienta.Dau pk pt ca pot. Mi-am luat si eu destule pk-uri de la multi si asta pt ca au putut. :)Acum s-a intors roata si nu va convine ?:)Ti-am explicat de ce e nu e boss in fiecare kalima :) pt a nu ajunge la lvl 10 sau care-i lvl-ul de k1 direct in k7. Impacati-va cu idee ca in k6 atata timp cat HONEY va stii sa tina de spoturi nu va veti atinge de ele si cu asta basta :).Nu mai incercati sa modificati orice chichita pt ca nu aveti acces voi la acele spoturi si drept pretext va plangeti ca va luati pk low lvl. Si daca nu-ti iei pk ce faci dai tu move ca nu ai ce prelua tot aia este.Hai spor ca m-ati plictisit cu niste aberatii :)Nu poti compara preluarile si nr de oameni care vin in k6 cu oamenii care vin in k7....Auzi , daca ii da pk atunci sigur e on. Si cine te opreste sa nu faci preluari? Pai cum crezi ca stai pe un spot stand on , cum crezi ca iti asiguri party? tot stand on.Total de langa.....(desi nu ai inteles care-i faza......tu pana la lvl 331 nu poti sa te apropii sa faci preluare deoarece iti dau aia pk....ai inteles acum)Voi vreti sa ne impiedicati pe noi sa ne mai intoarcem asa repede in k6 (281).Ciuda asta bat-o focu #-o Sa nu incepeti sa plangeti de suparare... :)Total pe langa iar.... tre sa spun ca nu ma intereseaza cum tineti si cat tineti spoturile...Sincer eu te-as sustine. Poate asa ar fi mai echilibrate taberele si ar creste mai multi bk-i pe serverul asta care nu sunt neaparat in Honey. Insa, mi-e ca dak va fi asa, se va muta Honey in arena, altii vor ramane fara tarcuri si va fi si mai mare diferentza :whistle:Rosy ...pai orice spot si tarc sunt facute pt a putea fii preluate,,,doar ca unii se supara mai rpd ca au fost preluati ....Da cine o zis ca gasesti nonstop!? am zis eu asta? tiam explicat ca daca o iei asa initial nici pe o harta nu ai party asigurat,sa iti asiguri un party depinde de anumiti factori care ii vezi gasi prin topicul asta [recte daca stai on , daca esti serios , comportament etc]. De unde stii ce prefer eu? Poate eu vreau sa cresc k6 ? care e problema ta. Eu nu te inteleg de ce tot o tii cu kanturu icarus tarkan , daca eu doresc sa cresc lt 1 la 300 e vreo problema? sau ca la 281 vreau sa cresc k6?Goldenii era un exemplu. Hai ca deja o dai in aere de vedeta si tot pe langa subiect esti....(N-ai facut o preluare niciodata nu?)
Guest [alexa] Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Se putea sa nu te iei putin de cum scriu. Sincer suntem pe un forum de gaming si nu stau acuma sa scriu si cu cratima, si daca nu scriu aici asta nu inseamna ca nu stiu sa scriu sau sa utilizez gramatica lb romanii in viata de zi cu zi. Sincer daca nu ai inteles asta e, sincer am scris mult mai explicit decat cyborg in unele situatii, dar bine inteles ca asta nu ai observat , si nici nu ma intereseaza.Oricum cyborg , tot nu ai raspuns la intrebarea: De ce daca is contra trebuia sa am legatura cu Honey? Sa inteleg ca daca adminii vro zice contra acestei sugestii tin cu honey? [e doar un exemplu]Scuze daca ai inteles ca la tine m-am referit, am dat apoi edit cu citatul persoanei respective :), am crezut ca nu mai este devoie sa citez din moment ce postam imediat dupa el, dar ai fost mai rapid ca mine :PScuze de offtopic.
cyborg_home Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Se putea sa nu te iei putin de cum scriu. Sincer suntem pe un forum de gaming si nu stau acuma sa scriu si cu cratima, si daca nu scriu aici asta nu inseamna ca nu stiu sa scriu sau sa utilizez gramatica lb romanii in viata de zi cu zi. Sincer daca nu ai inteles asta e, sincer am scris mult mai explicit decat cyborg in unele situatii, dar bine inteles ca asta nu ai observat , si nici nu ma intereseaza.Oricum cyborg , tot nu ai raspuns la intrebarea: De ce daca is contra trebuia sa am legatura cu Honey? Sa inteleg ca daca adminii vro zice contra acestei sugestii tin cu honey? [e doar un exemplu] Totusi pune-te frumos citeste tot ce s-a spun inainte .....propunerea e asa lvl mai mic(undeva la 315-320) pt intrare in k6...si scoaterea boss-ului....noah hai pune-te si citeste cum tre tot ce era scris inainte ca deja te abati de la subiectP.S. NU ARE NICI O TREABA CEEA CE SPUNETI VOI CU CEEA CE VOR DECIDE ADMINII.....si bineinteles vdragosh..
Guest *ROSY* Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Pe langa total de idee ca de obice....Nu poti compara preluarile si nr de oameni care vin in k6 cu oamenii care vin in k7....Total de langa.....(desi nu ai inteles care-i faza......tu pana la lvl 331 nu poti sa te apropii sa faci preluare deoarece iti dau aia pk....ai inteles acum)Total pe langa iar.... tre sa spun ca nu ma intereseaza cum tineti si cat tineti spoturile...Rosy ...pai orice spot si tarc sunt facute pt a putea fii preluate,,,doar ca unii se supara mai rpd ca au fost preluati .... Hai ca deja o dai in aere de vedeta si tot pe langa subiect esti....(N-ai facut o preluare niciodata nu?)Uitandu-ma cine predomina in k6, o sa o consider o simpla invidie
-SomE- Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 @Cyborg1.Te-am rugat sa raspunzi la intrebarea : de ce daca sunt contra trebuie sa am legatura cu Honey?2.Cum nu ai ocazia pana la 331 sa faci preluare? , pai faci pt intri k6, dupa care frumos incepi preluarile, daca ti se pare cam mult sa astepti o ora pana la urmatoru boss , atunci incearca sa faci 331 cumperi k6 la greu , sau aduni la greu si faci preluari si tot pk ei. Sincer eu nu cred ca daca vorbesti frumos si civilizat iti vor da pk daca faci preluare. Logic ca daca incepi direct cu afk x afk y , ai sanse mari sa iei pk.Si chiar daca tiar spune ca sunt on , tot nu ai face preluare pentru ca sunt on si nai ce sa faci:P.3.Nu inteleg cu ce ti se pare tie ca sunt pe langa, tu pur si simplu ai facut niste afirmatii si am cerut explicatie vezi pct 1.[din acest reply], totul e pornit ca sunt contra la sugestia asta , si am incercat sa iti explic de ce. Singura ta reactie a fost sa imi zici ca sunt pe langa si ca se face pk , cum de nu se plange toata lumea de pk? cum de abia acuma doriti aceasta schimbare? de ce nu mai demult? sa nu imi zici ca doar de cateva zile se creste k6.k7.4. Eu vad titlul acestui topic boss k5, deci clar se vb despre boss , nu modificare lvl, daca nu ma insel cum a zis si linu nu se pot modifica lvl la kalime .5.Sincer tot nu ai raspuns la intrebare@[alexa]"Scuze daca ai inteles ca la tine m-am referit, am dat apoi edit cu citatul persoanei respective smile.gif, am crezut ca nu mai este devoie sa citez din moment ce postam imediat dupa el, dar ai fost mai rapid ca mine tongue.gifScuze de offtopic. "Nu e nici o problema, eu doar am crezut ca te referi la mine si am dat o explicatie.
dackk Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Nu poti compara preluarile si nr de oameni care vin in k6 cu oamenii care vin in k7....Adevarat in k7 vin si mai putini ca n-au 350 :))
cyborg_home Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 @Cyborg1.Te-am rugat sa raspunzi la intrebarea : de ce daca sunt contra trebuie sa am legatura cu Honey?2.Cum nu ai ocazia pana la 331 sa faci preluare? , pai faci pt intri k6, dupa care frumos incepi preluarile, daca ti se pare cam mult sa astepti o ora pana la urmatoru boss , atunci incearca sa faci 331 cumperi k6 la greu , sau aduni la greu si faci preluari si tot pk ei. Sincer eu nu cred ca daca vorbesti frumos si civilizat iti vor da pk daca faci preluare. Logic ca daca incepi direct cu afk x afk y , ai sanse mari sa iei pk.Si chiar daca tiar spune ca sunt on , tot nu ai face preluare pentru ca sunt on si nai ce sa faci:P.3.Nu inteleg cu ce ti se pare tie ca sunt pe langa, tu pur si simplu ai facut niste afirmatii si am cerut explicatie vezi pct 1.[din acest reply], totul e pornit ca sunt contra la sugestia asta , si am incercat sa iti explic de ce. Singura ta reactie a fost sa imi zici ca sunt pe langa si ca se face pk , cum de nu se plange toata lumea de pk? cum de abia acuma doriti aceasta schimbare? de ce nu mai demult? sa nu imi zici ca doar de cateva zile se creste k6.k7. Some hai ca o luam pe alta cale....sa ma intelegi si tu...Esti contra? bravo tie...scaderea de lvl pt intrare in k6 am propus-o ca sa putem intra cu invitatie la un lvl inferior....odata ce intrii cu invitatie la lvl inferior iti permiti sa faci si o preluare nu neaparat sa depinzi de party......corect?.....bun......nu pierzi mult timp sa faci de la lvl 281 lvl, care poti intra cu boss-ul ,pana la lvl 315-320...fugi prinzi party in arena sau icarus sau kanturu si faci mai rpd nu tre sa te stresezi neaparat sa intrii cu boss-ul in k6.....Bun ,,Dc am propus sa se scoata boss-ul?? ca sa putem intra mai rpd in k6 si sa nu stam cu tzeapa in fund cand ne apropiem de un spot...ma oare imi da pk ,oare nu-mi da pk.... Bun du-te tu in k6.....saluta frumosi i-ai cu buna ziua.....si apoi daaca nu-ti raspunde nimeni sa incepi preluarea,Si hai aici pe forum si spune-mi tu mie cat ai stat in k6 dupa ce ai intrebat prima intrebare de afk......dar daca ai lvl inferior la cel permis in k6...si poti intra doar cu boss-ul in k6 ...mai mergi tu la preluari?....nashpreash crede....Adevarat in k7 vin si mai putini ca n-au 350 :)) oo da iar pe langa subiect....