Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

cyborgGod

Boss-ul din k5

Recommended Posts

Guest Combinator
Posted

ba tu esti jucator da..si eu sunt la fel,vreau sa ma convinga,asa ca astept argumentele alea.de-aia l-am si rugat sa pe puna frumos,elegant,ca poate ma convinge si voi fi de acord cu el.

Posted

Daca este scos boss-ul din k5 si se reduce intrarea in k6 la lvl 320 sau lvl 315:( na sa citesti mai bine)

1) Hartile precum tarkan ,icarus,kanturu, si care or mai fii...o sa fie mai populate.

2)SE VA DA IMPORTANTA MAI MARE LA K5

3)Jucatorii care intra in k6 nu vor mai fii nevoiti sa-si faca nervi cu batmanii din k6 care dau pk,Asa daca au lvl de k6 isi strang o invitatie k6 rpd si revin in k6..nu? ( ca si in k7)

4)Se va marii diferenta de lvl intre k6 si k7

5)Vrei sa cresti mai rpd sa ai lvl de k6? mergi cresti rpd pana la lvl 300 in Icarus,tarkan,kantur sau restul.....

Faci lvl 300 de arena mergi pe un spot sau intr-un tarc sau tarc de bk faci lvl 315-320 si mergi in k6 ( Nu cred ca-i greu)

6)Preluarile vor fii ca si in k7 (Asa si in k6 se va face preluare la fel ,fara ca altii sa profite de numarul redus de jucatori care intra in k6 sa faca o preluare sau sa ceara party)

7)Se rezolva problemele cu privinta la boss-ul din k5 (pk_ul sau ks la boss)

AA sa nu uit

P.S. Fii atent ca eu am vorbit cumsecade cu voi nu-mi incepe cu prost si porstii de-ale tale ,ca n-am sa dau doi bani pe spusele tale....Controleaza-ti limbajul

Posted

Ca sa ne intelegem de la inceput u de ce vii k6 daca stii ca-ti iei pk? Stii ca unii dau pk nu vii pe spoturile alea si punct.

Nu trebuie sa faci atata tam tam ca u intri low lvl cu bossul si-iti iei pk...nu degeaba ti se da pk.. inseamna ca ai facut tu ceva #-o .

Eu sincer nu prea te-am vazut prin k6 asa ca nu inteleg ce te deranjeaza asa de tare bossul ala #-o

Spor si iti dau un sfat nu ma te mai criza atat ca ti se sparge vreo vena si-i mai rau... e doar un joc si jocul contine si functia de PK asa ca spor.

Bossul a fost bagat in k1 k3 k5 si n-a fost bagat in toate kalimele pt a nu se ajunge la lvl 10 sau care-i lvl minim pt k1 direct in k7 :)

Posted

Sincer , eu cred ca este pus special acest boss ca sa ai sansa sa ajungi in kalima 6 mai devreme, deoarece dupa cum vezi diferenta intre k6 si k7 e destul de mica ca lvl , altfel nu ar mai avea rost sa stai k 6 pentru 19 de lvl , recte sa pleci din arena daca esti pe tarc bun sau spot bun sau kanturu etc pentru 19 de lvl ca sa treci din k6 in k7. Exemplu: Stau arena de la 300 pana la 331 , ca apoi sa ma chinui k6 sa prind spot sa fac 19 lvl si apoi hop sa plec k7 sa dau mai repede rr, ar fi mai convenabil sa stau arena ca macar nu mai umblu dupa spot etc.

Si de ce sa se scoata doar bosul din k5? daca o luam asa si din 3 ajung mai repede in k4 unde e un xp bun pentru level 181.si tot cresti mai rapid.

Si sincer in tarkan is ocupate spoturile in icarus,kanturu la fel la fel etc, doar noaptea ce mai ai ocazia sa prinzi cate ceva liber. Ok si acuma sincer ce avantaje ar avea playerii daca s-ar scoate bosu din k5?

Am vazut ca pui problema pk-ului , daca e sa iti iei pk atunci iti iei si cand ai peste 331 . Ok astepti bosul ,daca iti iei pk asta e, ori revii peste 1 ora ori faci lvl si intri cu invitatie, si apoi daca e sa iti iei pk tot iti iei si dai jwl pe invitatii sau stai si aduni . E ca si cum teai duce la cc si mori incontinu, dar tot revii in separanta ca odata si odata iti pica un item antic si reusesti sa termini cc.

Ok sper sa se inteleaga in mare ce am dorit sa spun.

Apropo , contra acestei sugestii.

Guest [alexa]
Posted

PRO

De ce?

1. Tocmai ca s-au dat suspenduri aiurea, fiecare admin interpreteaza dupa propria-i logica (si bun simt) cazurile de pk la boss.

2. Mai nou, a devenit o unealta de vanatoare intre jucatori / aliante. Si drept urmare, pentru ca nu va potoliti, ar fi bine sa fie scos. Va fi un motiv de cearta si scandal in minus pe server (asta nu-i un motiv relevant?).

3. Se poate creste fain frumos si pe alte harti ca in k6 pana la un anumit lvl (sa zicem 315-320).

Cum xp-ul in party este si asa prea mare (parerea mea - si asta a fost de cand s-a bagat S2) sa fie putin mai greu sa dai reset. Macar dintr-un singur motiv, ca nu mai ai posibilitatea asta, sa te duci la un lvl foarte mic pe o harta mare.

Unde mai este farmecul, daca totul a devenit atat de usor?

Posted

Ca sa ne intelegem de la inceput u de ce vii k6 daca stii ca-ti iei pk? Stii ca unii dau pk nu vii pe spoturile alea si punct.

Nu trebuie sa faci atata tam tam ca u intri low lvl cu bossul si-iti iei pk...nu degeaba ti se da pk.. inseamna ca ai facut tu ceva #-o .

Eu sincer nu prea te-am vazut prin k6 asa ca nu inteleg ce te deranjeaza asa de tare bossul ala #-o

Spor si iti dau un sfat nu ma te mai criza atat ca ti se sparge vreo vena si-i mai rau... e doar un joc si jocul contine si functia de PK asa ca spor.

Bossul a fost bagat in k1 k3 k5 si n-a fost bagat in toate kalimele pt a nu se ajunge la lvl 10 sau care-i lvl minim pt k1 direct in k7 :)

Najpa nu cred ca s-a vazut ca am propus sa se miceasca si lvl-ul necesar sa intrii in k6 undeva la 315sau320

Dackk tu vorbesti despre pk in faza asta? tu care daca unul non rr sau cu 1-2 rr vine sa-ti ceara party dai pk direct?

Pai cum sa nu fii contra.....mai bine stai si nu esti deranjat asa des...Mai lasi afk...

Sincer , eu cred ca este pus special acest boss ca sa ai sansa sa ajungi in kalima 6 mai devreme, deoarece dupa cum vezi diferenta intre k6 si k7 e destul de mica ca lvl , altfel nu ar mai avea rost sa stai k 6 pentru 19 de lvl , recte sa pleci din arena daca esti pe tarc bun sau spot bun sau kanturu etc pentru 19 de lvl ca sa treci din k6 in k7. Exemplu: Stau arena de la 300 pana la 331 , ca apoi sa ma chinui k6 sa prind spot sa fac 19 lvl si apoi hop sa plec k7 sa dau mai repede rr, ar fi mai convenabil sa stau arena ca macar nu mai umblu dupa spot etc.

Si de ce sa se scoata doar bosul din k5? daca o luam asa si din 3 ajung mai repede in k4 unde e un xp bun pentru level 181.si tot cresti mai rapid.

Si sincer in tarkan is ocupate spoturile in icarus la fel etc, doar noapte ce mai ai ocazia sa prinzi cate ceva liber. Ok si acuma sincer ce avantaje ar avea playerii daca s-ar scoate bosu din k5?

Am vazut ca pui problema pk-ului , daca e sa iti iei pk atunci iti iei si cand ai peste 331 . Ok astepti bosul ,daca iti iei pk asta e, ori revii peste 1 ora ori faci lvl si intri cu invitatie, si apoi daca e sa iti iei pk tot iti iei si dai jwl pe invitatii sau stai si aduni . E ca si cum teai duce la cc si mor in continu, dar tot revii in separanta ca odata si odata iti pica un item antic.

Ok sper sa se inteleaga in mare ce am dorit sa spun.

Apropo , contra acestei sugestii.

Probabil nu ai vazut ca in k6 se da pk doar ca mergi pe spot si le ceri party.....Apropo Este sugestie sa se scada si lvl-ul pt intrare in k6 nu trebuie sa astepti neaparat pana la lvl 331....(in caz ca se scade lvl-ul bineinteles)

Sa-ti spun chesti cu boss-ul in k1,2,3,4 sau care o fii ......In k4 la lvl 250 iei xp bun? Nu mai bine cresti in bc sau in ds? hai sa fim seriosi

Spuneti si voi parerile dupa ce ati citit tot nu citit pe parti ma....

Guest [alexa]
Posted

Ma abtin in a te jigni. Cumva exista monopol pe numite spoturi? Fiecare e liber sa mearga unde vrea. Sau nu? :)

Daca pk-ul este o metoda in a descuraja tentativele de preluari, sa dormiti linistiti te inseli.

Posted

Najpa nu cred ca s-a vazut ca am propus sa se miceasca si lvl-ul necesar sa intrii in k6 undeva la 315sau320

Probabil nu ai vazut ca in k6 se da pk doar ca mergi pe spot si le ceri party.....Apropo Este sugestie sa se scada si lvl-ul pt intrare in k6 nu trebuie sa astepti neaparat pana la lvl 331....(in caz ca se scade lvl-ul bineinteles)

Sa-ti spun chesti cu boss-ul in k1,2,3,4 sau care o fii ......In k4 la lvl 250 iei xp bun? Nu mai bine cresti in bc sau in ds? hai sa fim seriosi

1.Am vazut foarte bine ca ai zis si de micsorarea lvl.

2.E acceptabil xp-ul, dar in k4 la lvl 181 iei xp prost? Si sunt mai multi factori care determina daca e bun sau nu xp-ul. De exemplu sa zicem ca in k4 stai mai linistit ca nu se fac asa des preluari ,iti permiti sa lesi mai linistit afk , dar daca esti in kanturu icarus tarkan nu iti prieste. Si acuma sa nu imi zici ca nu lasi afk.. Pai ma scuzi in bc ds dureaza putin pana faci invitatie, hai sa zicem ca poate de bc faci mai usor , dar de ds nu prea, plus ca in ds e sansa sa fie mai multi playeri si nu prea ies nicaieri. idem si pt bc.

3. De ce tocmai acuma sa se scoata bosul , pana acuma de ce nu sa propus? Sau doar acuma se intra de la 281?

Posted

Din cauza ca multa lume se cearta de la boss-ul din k5 pt pk sau ce o fii.........si am vazut ca la unii se da suspend si la altii se trece cu vederea ....

Propun sa se scoata boss-ul din k5....la ce farmec mai exista lvl 331 pt k6? Oricum a adus numai certuri pe forum boss-ul..nu?

iar sunteti voi invidiosi ca nu aveti dreptu la spoturile din k6 ???

Posted

' date='Feb 8 2010, 22:20' post='4749451']

PRO

De ce?

1. Tocmai ca s-au dat suspenduri aiurea, fiecare admin interpreteaza dupa propria-i logica (si bun simt) cazurile de pk la boss.

2. Mai nou, a devenit o unealta de vanatoare intre jucatori / aliante. Si drept urmare, pentru ca nu va potoliti, ar fi bine sa fie scos. Va fi un motiv de cearta si scandal in minus pe server (asta nu-i un motiv relevant?).

3. Se poate creste fain frumos si pe alte harti ca in k6 pana la un anumit lvl (sa zicem 315-320).

Cum xp-ul in party este si asa prea mare (parerea mea - si asta a fost de cand s-a bagat S2) sa fie putin mai greu sa dai reset. Macar dintr-un singur motiv, ca nu mai ai posibilitatea asta, sa te duci la un lvl foarte mic pe o harta mare.

Unde mai este farmecul, daca totul a devenit atat de usor?

cu 1 si 2 sunt de acord dar se pot rezolva daca se face o regula care sa fie bagata in regulament sa o stie si sa o respecte toata lumea

ca sa poti creste de la lvl 281 in k6 depinzi de mai multi factori...sa prinzi illusionu sa prinzi party/spot...asa ca nu mi se pare mai usor

Posted

cu 1 si 2 sunt de acord dar se pot rezolva daca se face o regula care sa fie bagata in regulament sa o stie si sa o respecte toata lumea

ca sa poti creste de la lvl 281 in k6 depinzi de mai multi factori...sa prinzi illusionu sa prinzi party/spot...asa ca nu mi se pare mai usor

Exact , bine punctat cu factorii , sau ce credeti ca daca te duci k6 la lvl 281 si nu prinzi party ai rezolvat ceva? Te duci la lvl 281 deobicei daca ai party asigurat.

Guest [alexa]
Posted

Iar ai baut? Cum adica cineva nu are dreptul la un anume spot? Orice player are dreptul la orice spot. Important este sa-l obtina prin metode regulamentare. Sau n-ai auzit de asa ceva?

A zis cineva ceva de invidie? Pe mine personal ma doare-n c*r de spoturile alea. Se creste la fel de bine si in alte parti. Pe mine ma deranjeaza vanatoarea. Pe tine nu? :))

Posted

1.Am vazut foarte bine ca ai zis si de micsorarea lvl.

2.E acceptabil xp-ul, dar in k4 la lvl 181 iei xp prost? Si sunt mai multi factori care determina daca e bun sau nu xp-ul. De exemplu sa zicem ca in k4 stai mai linistit ca nu se fac asa des preluari ,iti permiti sa lesi mai linistit afk , dar daca esti in kanturu icarus tarkan nu iti prieste. Si acuma sa nu imi zici ca nu lasi afk.. Pai ma scuzi in bc ds dureaza putin pana faci invitatie, hai sa zicem ca poate de bc faci mai usor , dar de ds nu prea, plus ca in ds e sansa sa fie mai multi playeri si nu prea ies nicaieri. idem si pt bc.

3. De ce tocmai acuma sa se scoata bosul , pana acuma de ce nu sa propus? Sau doar acuma se intra de la 281?

Prima data spune nick-ul in joc si am sa-ti spun eu dc esti in contra tu....

Rosy tre neaparat sa va explic la fiecare in parte ca atata timp cat tineti de spoturi nu vad unde este problema.......Si in k7 Are spot cine face preluare si tine de el......Aici nu se trateaza de nu aveti dreptul ...Faza-i ca aici(adik in k6) nu prea frecventeaza lumea....capischi?

Posted

Prima data spune nick-ul in joc si am sa-ti spun eu dc esti in contra tu....

Rosy tre neaparat sa va explic la fiecare in parte ca atata timp cat tineti de spoturi nu vad unde este problema.......Si in k7 Are spot cine face preluare si tine de el......Aici nu se trateaza de nu aveti dreptul ...Faza-i ca aici(adik in k6) nu prea frecventeaza lumea....capischi?

Spunemi aici de ce sunt eu contra.

O rulat atat timp asa cu boss k5 si acuma propui sa se scoata, si culmea doar asta din k5.

Posted

Exact , bine punctat cu factorii , sau ce credeti ca daca te duci k6 la lvl 281 si nu prinzi party ai rezolvat ceva? Te duci la lvl 281 deobicei daca ai party asigurat.

Tu la lvl 281 daca intrii in k6 stii ce inseamna asta?.....Nu stii stai ca-ti spun eu .....inseamna ca esti cel mai mic din party.....adik iei xp infect.....baga-te in party in k6 tu la lvl 281 si holder-ul sau celalalt la lvl 360+ si spune-mi tu mie ce xp iei........Nu_i asa ca acelasi xp il poti lua si in kantur sau icarus sau tarkan?

Daca nu-i asa.....n-are rost sa-ti mai comunic ceva....

Some cum spuneam si tu esti pe langa subiect......Spune-mi tu mie din cati jucatori intra in k6 au party asigurat?

Spune-mi tu mie din cati jucatori intra in k7 au party asigurat....

Vrei sa spui ca nu este lume care merge la preluare?

P.S. Si nick_ul tau in joc este.......? sau esti ceva cont fantoma de-a unui jucator din Honey caruia ii place sa puna intrebari pe langa subiect?

Guest [alexa]
Posted

Spunemi aici de ce sunt eu contra.

O rulat atat timp asa cu boss k5 si acuma propui sa se scoata, si culmea doar asta din k5.

Ai vazut cumva post la plangeri pentru pk la boss k3?

De ce tocmai acum? Pentru ca un anume admin a dat suspend cand nu trebuia, si a creeat precedent. E asa greu sa intelegi anumite lucruri? Sau nu puteti gandi decat subiectiv?

Posted

Faza-i ca aici(adik in k6) nu prea frecventeaza lumea....capischi?

cand o sa gasesti spot gol k6 sa ma anunti si pe mine

exceptam restarturile la server #-o

Guest [alexa]
Posted

populati-o voi :bananadance2:

lasa-te de baut :blink:

si tu alexey

Ryuk a fost cat se poate de obiectiv si clar in explicatii, iar voi o luati personal. Altcumva nu puteti?

Nu va mai bagati intr-o discutie daca nu sunteti in stare sa o purtati civilizat si fara ironii.

Posted

populati-o voi :bananadance2:

Cand nu intelegeti ideea nu are rost sa bagati contre.....

cand o sa gasesti spot gol k6 sa ma anunti si pe mine

exceptam restarturile la server #-o

Tyrexele cand o sa gasesti spot gol in k7 atunci sa astepti si de la mn sa vin cu spot gol si in k6

P.S. Nush ce are spotul gol cu ceea ce spun eu...*Ai dat f4?*

AAAA am mai citit o data ....ma nu-i vorba de spot gol sau plin e vorba de lume care vine tie sa-ti ceara party sau sa-ti faca preluare ......Cum spuneam nu mai postati daca nu cititi tot......

Daca nu intelegeti ceva ma intrebati...

Posted

Tu la lvl 281 daca intrii in k6 stii ce inseamna asta?.....Nu stii stai ca-ti spun eu .....inseamna ca esti cel mai mic din party.....adik iei xp infect.....baga-te in party in k6 tu la lvl 281 si holder-ul sau celalalt la lvl 360+ si spune-mi tu mie ce xp iei........Nu_i asa ca acelasi xp il poti lua si in kantur sau icarus sau tarkan?

Some cum spuneam si tu esti pe langa subiect......Spune-mi tu mie din cati jucatori intra in k6 au party asigurat?

Dar te forteaza vineva sa mergi la 281 in kalima6 la party ? Stai acolo in tarkan/icarus/kanturu pana la lvl 331 si lasa`i pe aia care le convine sa stea la 10 k exp

Daca tot zici ca Icarus/tarkan/kanturu nu sunt populate, hai sa scoatem TOTI mobi din toate kalimele, ca sa trimitem jucatorii pe celelalte harti, cred ca Dragos ar fi bucuros sa`o scoata tinand cont ca si asa mobi sunt peste numarul maxim recomandat pentru un server de MU.

Posted

Da si ce daca iau xp mic, dar tot cresti, si asa ai party asigura mai tarziu la lvl mai maricel. Ok si daca ma duc kanturu 3 spre exemplu cu lvl asta, tot xp mic iau ,deoarece acolo stau deobicei cei cu lvl mare. Si daca eu vreau sa stau k6 sa iau xp mai mic sau la fel ca in tarkan care e problema? Fiecare alege unde doreste sa creasca dupa bunu plac. Bun si sa zicem ca in tarkan icarus kanturu e full si nu gasesc, dar am sansa sa prind in k6 pt pentru ca am lvl mic pentru harta aia, avand un oarecare avantaj.

Dupa tine majoritatea suntem pe langa subiect. Spunemi mie cati jucatori care intre pe orice harta au pt asigurat?, nimeni fiecare is gaseste, a ca esti intrun guild si au spot si e aspteapta pe tine e alta problema. Defapt daca esti serios etc ai sanse mari sa stai party asigurat.

Tu nu miai raspuns la intrebare. De ce stii tu de ce is contra? [si de ce iti trebuie nickul meu?]

P.S. Si nick_ul tau in joc este.......? sau esti ceva cont fantoma de-a unui jucator din Honey caruia ii place sa puna intrebari pe langa subiect?

SomE , si din nefericire pentru tine nu sunt din Honey , sau ce deacuma daca sunt contra unei sugestii de ale tale gata sunt din Honey? sau cum vine asta?

Un admin zicea intrun topic ca nu e de acord cu sugestiile care apar dupa o intamplare [aproximativ asa zicea].Si ii dau dreptate. Stii ce e ciudat, ca doar cateva persoane sun pro acestei sugestii. De ce oare doar cateva si nu majoritatea, exemplu cand au fost goldenii in ds , multi nu au fost de acord.

Posted

Dackk tu vorbesti despre pk in faza asta? tu care daca unul non rr sau cu 1-2 rr vine sa-ti ceara party dai pk direct?

Pai cum sa nu fii contra.....mai bine stai si nu esti deranjat asa des...Mai lasi afk...

Intrebare: am dormit linistit? mereu a venit cineva la preluare si nu a reusit. Oare de ce? ca dormeam :))

Imi esti simpatic.

k5 este destul de populat :). Mereu bataia va fi pe k6 k7 arena avant cea mai mare experienta.

' date='Feb 8 2010, 22:26' post='4749481']

Ma abtin in a te jigni. Cumva exista monopol pe numite spoturi? Fiecare e liber sa mearga unde vrea. Sau nu? :)

Daca pk-ul este o metoda in a descuraja tentativele de preluari, sa dormiti linistiti te inseli.

Dau pk pt ca pot. Mi-am luat si eu destule pk-uri de la multi si asta pt ca au putut. :)

Acum s-a intors roata si nu va convine ?:)

Ti-am explicat de ce e nu e boss in fiecare kalima :) pt a nu ajunge la lvl 10 sau care-i lvl-ul de k1 direct in k7. Impacati-va cu idee ca in k6 atata timp cat HONEY va stii sa tina de spoturi nu va veti atinge de ele si cu asta basta :).

Nu mai incercati sa modificati orice chichita pt ca nu aveti acces voi la acele spoturi si drept pretext va plangeti ca va luati pk low lvl. Si daca nu-ti iei pk ce faci dai tu move ca nu ai ce prelua tot aia este.

Hai spor ca m-ati plictisit cu niste aberatii :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...