HONEY - GARRONE Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Si daca unu e prost, trebe sa fi si tu mai prost ? inteleg ca da ...Daca-l faci pe tyrexel prost, atunci da :))inteligent asta :rofl2:O.T. vad ca vi s-a pus voua pata pe KALIMA6 tocmai acum,dupa 2-3-4 luni,cand ati realizat ca e imposibil sa luati ultimele 2 spoturi,iar daca le luati sa le tineti maxim zile..Ati propus o data,de 2 ori ,de 3 ori,dar pana cand ? voi chiar aveti ceva cu boss-ul ala din k5 ,dar numai cu ala...k1 , k3 neinteresanti...
Guest TotTsu Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 pai mai garone, eu stiu ca am luat spoturile alea de 3 ori: de 2 ori l-am pierdut la rr si a 3 a oara ca a intrat cineva pe rashta :>cu bosu din k3, k1... esti precum ija care-mi da pm si ma intreaba de ce nu fac preluare in tarkan. Pai ma intereseaza spoturile unde cresc bine pana la lvl 200 sau spoturile care pot sa stau pana la rr?
HONEY - GARRONE Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 atunci da-le in sange,e misiune imposibila sa ai spoturile alea,resemneaza-te..dar ca sa scoti perla asta cu boss-ul scos din k5 e ceva inteligent..
LiNU Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 pai mai garone, eu stiu ca am luat spoturile alea de 3 ori: de 2 ori l-am pierdut la rr si a 3 a oara ca a intrat cineva pe rashta :>cu bosu din k3, k1... esti precum ija care-mi da pm si ma intreaba de ce nu fac preluare in tarkan. Pai ma intereseaza spoturile unde cresc bine pana la lvl 200 sau spoturile care pot sa stau pana la rr?Da-mi si mie un print cu tine pe ultimul spot k6.
cyborg_home Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 inteligent asta :rofl2:O.T. vad ca vi s-a pus voua pata pe KALIMA6 tocmai acum,dupa 2-3-4 luni,cand ati realizat ca e imposibil sa luati ultimele 2 spoturi,iar daca le luati sa le tineti maxim zile..Ati propus o data,de 2 ori ,de 3 ori,dar pana cand ? voi chiar aveti ceva cu boss-ul ala din k5 ,dar numai cu ala...k1 , k3 neinteresanti...Fugi tu si creste in k3 jmechere:Patunci da-le in sange,e misiune imposibila sa ai spoturile alea,resemneaza-te..dar ca sa scoti perla asta cu boss-ul scos din k5 e ceva inteligent..Misiune imposibila dap ...mai ales cand Se da pk direct fara preluare...Da-mi si mie un print cu tine pe ultimul spot k6.Voi tot timpul cititi pe langa......SCRIE UNDEVA DE HONEY????????UNDE?? ARATA-MI SI MIE...... Am propus sa se scoata boss-ul din k5 pt unele motive....Dar cititi dreq cum trebuie,Nu mai veniti ca Honey sus ca Honey jos... Am propus clar Boss-ul sa fie scos ca sa nu mai existe certuri. DC???? pt ca sunt multi isteti in k6 care nu dau doi bani pe unu care asteapta 1h cu boss-ul si ii dau pk direct ca noah plin de batmani prin k6.Asa daca s-ar scoate boss-ul fiecare ar intra in k6 cu lvl corespunzator si nu ar mai fii probleme (exact ca si in k7).P.S. Am fi mai multumiti sa se reduca si lvl necesar pt intrare in k6
LiNU Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Fugi tu si creste in k3 jmechere:PMisiune imposibila dap dar mai sunt spoturi .Voi tot timpul cititi pe langa......SCRIE UNDEVA DE HONEY????????UNDE?? ARATA-MI SI MIE...... Am propus sa se scoata boss-ul din k5 pt unele motive....Dar cititi dreq cum trebuie,Nu mai veniti ca Honey sus ca Honey jos... Am propus clar Boss-ul sa fie scos ca sa nu mai existe certuri. DC???? pt ca sunt multi isteti in k6 care nu dau doi bani pe unu care asteapta 1h cu boss-ul si ii dau pk direct ca noah plin de batmani prin k6.Asa daca s-ar scoate boss-ul fiecare ar intra in k6 cu lvl corespunzator si nu ar mai fii probleme (exact ca si in k7).Da chiar, hai sa scoatem si Castel Siegel`u ca sa nu mai fie rivalitatea asta HONEY - HHs@edit:Ma da tu esti pe langa rau.....Imd sugerezi sa se scoata si mobii din Arena.... Cs-ul e un mod de a te distra sambata.......Sau Tre neaparat sa punem suflet la CS? Pentru 2 ore de distractie vs 166 de ore vanatoareCe zici ?
cyborg_home Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Da chiar, hai sa scoatem si Castel Siegel`u ca sa nu mai fie rivalitatea asta HONEY - HHs Ma da tu esti pe langa rau.....Imd sugerezi sa se scoata si mobii din Arena.... Cs-ul e un mod de a te distra sambata.......Sau Tre neaparat sa punem suflet la CS?Honey hai sa nu incepem scandalul in topic se poate?
LiNU Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Ok, atunci o luam altfel: A mai fost facut un topic pe tema asta. Inseamna ca se poate :closed: astahttp://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=336485
cyborg_home Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 in k6 e xp pentru lvl 331 dar cu "bossu" ala se ajunge la 281in arena e xp pentru lvl 300 dar se ajunge la 300 daca tot exista "boss" in k5 spre k6 sa se faca si poarta din tarkan2 spre arena la lvl 255 :)Nu mi se pare corect sa se faca pk in asteptarea bossului,sa astepte cnv 30 min si sa vina un caracter mai mare din aly rival si sa-ti faca pk ca el ai smecher :error:pacat ca sunt mai mult decat subiective ideile astea ale voastre cu bossul din k5daca erati voi in locul nostru nu ati fi fost de acord asa ca...Tranced si cine Dumnezeu va impiedica sa tineti spoturile?Tineti-le de mine 2 luni....P.S. Fii atent LINU ca iar esti pe langa.Despre ce sa vorbit in linkul care l-ai pus tu? Despre scoaterea boss-ului din k5 sau despre pk si ks la boss? Ce-i asa greu de inteles? Se scoate boss-ul din k5 si daca e posibil se reduce lvl-ul necesar pt intrare in k6exact ca si in k7 Va mai raspund odata la ceea ce o sa scrieti aici ....Nu am vazut sa scrie pe invitatia din k6=Honey home Sa va mai spun o chestie.....Un jucator care intra cu boss-ul in k6 si ia pk de la batmanii din k6 ii mai arde sa mai astepte inca o ora dupa boss? IN FELUL ACESTA SE REDUCE NUMARUL DE JUCATORI CARE INTRA IN K6 In plus Daca ajunge la lvl 331 La ce folos mai merge sa-si caute spot in k6?Asa mai bine ramane acolo unde creste inca 19 lvl si fuge direct in k7....NU? ASA LA FEL SE REDUCE NUMARUL JUCATORILOR CARE INTRA IN K6 PAI DACA SE REDUCE ATATA NUMARUL DE JUCATORI CARE INTRA IN K6 CINE MAI RAMANE IN K6? VOR FII AVANTAJATI CEI CARE SUNT IN K6 ....NU? ////VOR FII MAI PUTINE PRELUARI ,MAI PUTINA ACTIVITATE/// RAZIE DIN CATE AM OBSV SE FACE SI MAI MULT NU SE FACE.... P.S. Nu vad care-i problema.....se scoate boss-ul....se reduce putin lvl necesar pt intrare in k6 si va fii si k6 precum k7.....
Prutus Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 eu nu inteleg ce te agiti in halu asta.castigi ceva daca se scoate?
tranced Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 eu nu inteleg ce te agiti in halu asta.castigi ceva daca se scoate?da !o sa creasca honey mai greu #-o :-j ati facut o obsesie pt boss asta , sunt satul de miscarea asta super ultra subiectiva daca aveati voi spoturile alea nu era atata agitatie pe aicicurios cum de toate parerile pro vin din partea hh , sunt unii din guilde neutre si au zis nu foarte interesantoricum disperarea unora nu are limite am si printuri care dovedesc asta
cyborg_home Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 da !o sa creasca honey mai greu #-o :-j ati facut o obsesie pt boss astaoricum disperarea unora nu are limite am si printuri care dovedesc asta Ma Tyrexele chiar trebuie sa ma enervez cu voi? Tineti ma de spoturi 2 luni nu ma intereseaza spoturile voastre!!!!!!! Cresteti de mine cate doua party-uri pe spoturi. Acum vorbim de majoritatea jucatorilor ....ceea ce pe tine sigur nu te intereseazaP.S. Prutus castigam toti daca se scoate boss-ul din k5 si se reduce lvl de intrare in k6da !o sa creasca honey mai greu #-o :-j ati facut o obsesie pt boss asta , sunt satul de miscarea asta super ultra subiectiva daca aveati voi spoturile alea nu era atata agitatie pe aicicurios cum de toate parerile pro vin din partea hh , sunt unii din guilde neutre si au zis nu foarte interesantoricum disperarea unora nu are limite am si printuri care dovedesc asta Ma si tu esti pe langa precum LINU,defapt ce importanta are decizia unui jucator sau deciziile jucatorilor daca adminii nu fac nimik?Pai cine va impiedica sa tineti de spoturi ma? Sau ai facut afirmatia asta ca stii si tu ca am dreptate in ceea ce am spus?Ai printuri?? Ai printuri pe degeaba ca oricum adminii decid treaba astaP.S. Tyrexele lasa-ma ca in tot topicul pana acum ati venit cu afirmatii ca HH este in contra voastra.....Haideti cu alte idei mai bune pt ceilalti jucatori si nu cu acuzatii impotriva unei aliante sau guilda. Tine prostia pentru tine nu ne_o arata si noua
HONEY - GARRONE Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 ce castiga majoritatea jucatorilor daca se scoate acel boss ?In afara de faptul ca se populeaza arena si mai rau , ce se mai castiga ??
LiNU Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Ce cautai azi la b0$$ daca tot vrei asa de mult sa se scoata ? adica, daca tot mai este b0$$u hai ca mai profit de el ca dupaia o sa`l scoata
tranced Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 si ideile astea nastrusnice fix acum v-au venit? mi s-ar fi parut ok de discutat chestia asta la momentul cand au fost puse spoturile in kalima nu acum dupa x lunip.s. se vede cat de mult nu va intereseaza spoturile din moment ce Steelu ne face 2-3-4-5-6 vizite pe noapte #-o
cyborg_home Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 ce castiga majoritatea jucatorilor daca se scoate acel boss ?In afara de faptul ca se populeaza arena si mai rau , ce se mai castiga ??Fii atent ce castiga, pt calculele tale.E diferenta intre a face 15-20 de lvl in arena decat sa faci 31 nu?Doi la mana pana la lvl 300 cresc linistiti in tarkan3,icarus,sau kantur....ca doar de aia exista hartile nu? Trei la mana jucatorii nu se mai streseaza cu batmanii din k6 care dau pk pt nici un motiv.Isis strang ei alta k6 sau o cumpara.Patru la mana e mai usor sa cauti invitatie k6 decat sa stai o ora dupa boss in k5 pt nimik.Ce cautai azi la b0$$ daca tot vrei asa de mult sa se scoata ? adica, daca tot mai este b0$$u hai ca mai profit de el ca dupaia o sa`l scoata LINU *da-i f4* la topic si mai verifica odata ce ti-am spus despre tinesi ideile astea nastrusnice fix acum v-au venit? mi s-ar fi parut ok de discutat chestia asta la momentul cand au fost puse spoturile in kalima nu acum dupa x lunip.s. se vede cat de mult nu va intereseaza spoturile din moment ce Steelu ne face 2-3-4-5-6 vizite pe noapte #-o Tyrexele *da si tu f4* la topic si citeste si tu ca si LINU........ Ma Tyrexele esti admin....pt ce exista sectiunea Sugestii? Ca sa ne certam noi......? Ca sa se schimbe ceva in joc ......nu? P.S.-ul tau iar acuza o alianta/guilda......Tu cauti cearta neaparat......preluarile se fac si in k6,k7,arena,kantur3 si ce o mai fii nu?Preluarea face parte din Joc ----P.S. Mai repet odata.....Haideti cu idei mai stralucitoare cum sa ajutam nu cum sa acuzam
Guest TsuEU Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 si ideile astea nastrusnice fix acum v-au venit? mi s-ar fi parut ok de discutat chestia asta la momentul cand au fost puse spoturile in kalima nu acum dupa x lunip.s. se vede cat de mult nu va intereseaza spoturile din moment ce Steelu ne face 2-3-4-5-6 vizite pe noapte #-oasa si? Te deranjeaza cu ceva? Ia vezi in arena, cate incercari de preluare se fac si nu vad ca se plange nimeni. Nimeni nu da pm la admin sa-i zica ca vine nenea Steelu sa faca de n ori preluari :( In arena nu se pune pb, dar ca sunteti voi in k6, este pb ca vine lumea la preluare. Go suck a prune -_-oricum disperarea unora nu are limite am si printuri care dovedesc astaNu cred ca vrei sa ne batem in printuri :> k5 boss/k6. Eu zic ca o sa iesiti cam sifonati :>Ca un aperitiv: un nene a intrat la ora 5 dimineatza impreuna cu nevasta-sa sa faca pk pe un intreg party doar ca sa ia un anume spot. Umple tu spatiile lipsa :-"
bunny Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Bai, eu nu va mai suport. Se mai cearta omul, o zi, o saptamana, doua, dar ca voi sa dea dracului daca am mai intalnit.
HONEY - GARRONE Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 aha,deci ce-mi explici tu aici si ce vrei de fapt ,este sa se mareasca lvl de intrare in k6 pentru ca ceilalti sa vina arena la lvl 300 si sa faca lvl de k6. deci pana la urma vrei sa fie si mai populata arena,sa se omoare lumea in tarcul de bk ,daca nu au loc la party pe spoturi/tarcuri . ok ,ffff inteligent,felicitari.Mai fa un calcul si vino cu alta propunere,asta e praf,nu m-ai convins.
cyborg_home Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Bai, eu nu va mai suport. Se mai cearta omul, o zi, o saptamana, doua, dar ca voi sa dea dracului daca am mai intalnit.Man bunny incerc sa fac in asa fel sa nu ne certam.
HONEY - GARRONE Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Bai, eu nu va mai suport. Se mai cearta omul, o zi, o saptamana, doua, dar ca voi sa dea dracului daca am mai intalnit.ba sa mor eu,daca ala ma convinge ca ar fi mai bine fara boss in k6 si lvl de intrare mai mare,eu sunt de acord.dar pana acum nu a adus nici un argument bun,decat pk ala care ti-l iei la orice lvl,in rest vorbe in vant.Convinge-ma ryuk,adu argumente...
ghiGhi89 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Din cauza ca multa lume se cearta de la boss-ul din k5 pt pk sau ce o fii.........si am vazut ca la unii se da suspend si la altii se trece cu vederea .... Propun sa se scoata boss-ul din k5....la ce farmec mai exista lvl 331 pt k6? Oricum a adus numai certuri pe forum boss-ul..nu?cat de penibili ati ajuns ... sa afiti atat de invidiosi ... ca nu aveti unde creste k6 si pt ca HONEY au toate spoturile ...Cum poti sa ceri asea ceva? :beer:
cyborg_home Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 aha,deci ce-mi explici tu aici si ce vrei de fapt ,este sa se mareasca lvl de intrare in k6 pentru ca ceilalti sa vina arena la lvl 300 si sa faca lvl de k6. deci pana la urma vrei sa fie si mai populata arena,sa se omoare lumea in tarcul de bk ,daca nu au loc la party pe spoturi/tarcuri . ok ,ffff inteligent,felicitari.Mai fa un calcul si vino cu alta propunere,asta e praf,nu m-ai convins. Vezi cum cauti si tu cearta? Ce ai inteles din a se micii lvl de intrare in k6 ( undeva la lvl 315-320) Si sa se scoata boss-ul din k5???? Tu cred ca de mult nu ai mai stat ca sa faci lvl 320 la xp de 10-15k AGLOMERATIE NU O SA FIE !!!!!!! EXISTA SPOTURI BUNE IN: TARKAN2(INSULE 6 SPOTURI), KANTUR 2,3(6 SPOTURI FIECARE), ICARUS (6 SPOTURI) , ARENA MULTE SPOTURI SI TARCURI +TARC DE BK. Sa nu adaug si spoturile mai mici pe care se poate creste lejer. ASA SE VA DA IMPORTANTA SI LA K5......P.S. nu vad cum poti sa citesti tot ceea ce vrei ma.........DA CITESTE DREQ TOT CE S-A VORBIT SI APOI HAI CU IDEI MAI BUNE!!!!N-AI INTELES??? iti mai explic odata....
HONEY - GARRONE Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 pai esti prost dreaq...vzi ca intr-un reply mai sus m-ai batut la cap cu lvl 300 ,acum imi zici de lvl 320.te decizi azi ? uite,eu te intreb ca simplu jucator,ce argumente pro imi aduci tu mie ca sa fiu de acord cu scoaterea boss-ului din kalima5 si cu marirea lvl de intrare in k6 . te rog scrie asa :1) bla bla bla2) bla bla bla3) bla bla blaAstept,merci
Guest TsuEU Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 maj care posteaza aici sunt subiectivi, daia nici nu am spus sa se scoata bossul. Singurul motiv pt care am postat e ca va vad asa inflacarati :)) ^ asta pt bunny care zicea ca ne certam ^_^