Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

cyborgGod

Boss-ul din k5

Recommended Posts

Posted

Din cauza ca multa lume se cearta de la boss-ul din k5 pt pk sau ce o fii.........si am vazut ca la unii se da suspend si la altii se trece cu vederea ....

Propun sa se scoata boss-ul din k5....la ce farmec mai exista lvl 331 pt k6? Oricum a adus numai certuri pe forum boss-ul..nu?

Posted

Din cauza ca multa lume se cearta de la boss-ul din k5 pt pk sau ce o fii.........si am vazut ca la unii se da suspend si la altii se trece cu vederea ....

Propun sa se scoata boss-ul din k5....la ce farmec mai exista lvl 331 pt k6? Oricum a adus numai certuri pe forum boss-ul..nu?

In regulament nu este scris nimica despre bossul care apare in kalima.

În orice altă situaţie neprevazută aici moderatorii au întotdeauna ultimul cuvânt.

De fiecare data cand plangerea a fost facuta dupa regulament sa dat ss..

Sunt CONTRA sa se scoata bossul

Guest -Jafar-
Posted

Este absurd sa se scoata un boss pe motivul ca sunt plangeri la el :) Sunt plangeri si pentru scam deci hai sa nu mai fie voie sa se faca trade. Sunt plangeri si pentru PK asa ca hai sa scoatem PvP. Sunt plangeri pentru KS asa ca hai sa scoatem spoturile si sa stergem regula cu KSu etc.

Ce te deranjeaza de fapt este ca unii cresc in k6 de la lvl 281(261) si dau mai repede rr decat altii care cresc in k7. :)

Posted

Ma jafar nu mai vorbii prostii .Atunci faceti sa intre mg-ul si dl-ul la lvl 200 in arena.

Aici nu e vorba de trade sau de pk ...... E vorba pur si simplu cum la lvl 350 intrii in k7 asa frumos sa intrii si in k6 la lvl 331...

Posted

te-ai gandit mult la sugestia asta? :)) eu spun sa se scoata si goldenii, sa se stearga toate itemele exe de pe server si sa ramanem toti doar cu iteme din box-uri. ar fi cel mai fun :D

sugestie proasta, bineinteles :)

Posted

Iar tu ma?

Ma voi sunteti culmea...Ce-i asa greu de inteles? Ca sa nu se mai faca jmecherii la boss (Cand e pk la boss,cand nu e pk la boss)

Asa mai bine il scoate-..........Si fiecare isi face lvl de k6.....

Asa cu boss-ul nu mai exista k5.......exista doar k4...si k6.......

Posted

Ce regula man? Nu vezi ca toti isi fac regulile cum vor aici?

Deviaza de la regula de baza cu mult...Asa ca sa nu mai fie probleme mai bine scoate boss-ul..ce-s 50 de lvl?

Posted

daca asa a fostconceput jocu,de ce sa il modificam pe linkmania?nu maibine ne adaptam noi dupa el?daca tu nu`l vrei..nu te du la el si nu ai sa ai parte de scandaluri,problema nu e Illusionu,problema e ca nu exista nimic in regulament despre el si fiecare moderator judeca in felul lui

Posted

Ce prostie, sa face pk chear si acolo, cata dusmanie si orgoliu pe serveru asta...

Ma daca s_ar scoate boss-uldin k5 atunci ar fii ca si in k7 ,fiecare isi face harta k6 si la lvl corespunzator intra in k6 nu?

Guest Brutality
Posted

eu zic sa se scoata bosul din k5 si lvl 300 sau 310sa mergi k6 cu harta nu 331 asa va fi mai bine pt toty...

voi ce ziceti? :D

Posted

Ce te deranjeaza de fapt este ca unii cresc in k6 de la lvl 281(261) si dau mai repede rr decat altii care cresc in k7. :)

tie asta ti se pare normal? :)

Posted

eu zic sa se scoata bosul din k5 si lvl 300 sau 310sa mergi k6 cu harta nu 331 asa va fi mai bine pt toty...

voi ce ziceti? :D

Sau cum a propus Brutality sa se scoata boss-ul si sa se reduca putin din lvl necesar ca sa intrii in k6 undeva la 315...320...

Posted

Va mai dau un exemplu dc ar fii bine sa scoateti boss-ul:

Intr-un party este un non rr (lvl 300) care sta on.....Daca i se opreste holder-ul si el moare ce face? Isi da pumni ca nu are cum sa mai ajunga in k6?.......Asa daca s-ar scoate boss-ul si s-ar reduce lvl-ul nu ar mai fii probleme.

Sau alt exemplu ...te pui astepti o ora dupa boss in k5 ca sa mergi la party si cand insf ajungi in k6 altul care avea ciuda pe tine iti da pk......mori de nervi?...

Posted

Va mai dau un exemplu dc ar fii bine sa scoateti boss-ul:

Intr-un party este un non rr (lvl 300) care sta on.....Daca i se opreste holder-ul si el moare ce face? Isi da pumni ca nu are cum sa mai ajunga in k6?.......Asa daca s-ar scoate boss-ul si s-ar reduce lvl-ul nu ar mai fii probleme.

Sau alt exemplu ...te pui astepti o ora dupa boss in k5 ca sa mergi la party si cand insf ajungi in k6 altul care avea ciuda pe tine iti da pk......mori de nervi?...

Pentru asta exista arena, acolo poti sa mori linisti. Nu il obliga nimeni sa stea in Kalima 6.

Apropo de PKu pe care`l iei cand intri in Kalima 6, intreaba`l pe TsuXing sau cine a fost pe el, cum sta treaba cu PK`u cand intri cu b0$$u din K5 > K6 ca el stie mai bine

:beer:

Guest GUNIT-MG
Posted

hai lasa linule si tyre mi`a dat mie pk exact asa ;)

Posted

hai lasa linule si tyre mi`a dat mie pk exact asa ;)

Si daca unu e prost, trebe sa fi si tu mai prost ? inteleg ca da ...

Posted

Daca-l faci pe tyrexel prost, atunci da :))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...