Jump to content
Random Hero

Lucrările la autostrada suspendată din Bucureşti încep în 2010

Recommended Posts

Posted

Deci eu am fost in Bucuresti de cateva ori ,mi se parea un labirint plin de Blocuri ... te duci in parc vezi blocuri,te duci in alta parte vezi tot blocuri ,indiferent unde ai fi vezi blocuri ,daca se fac si autostrazi suspendate nu va mai fi nici soare si va veti simti intr-o cutie in care se afla un labirint de blocuri

iti dai seama ca autostrazile or sa se faca in toate spatiile dintre blocuri si nu o sa mai vedem soarele niciodata.. jeez.. daca sunteti pe dinafara nu va mai bagati :))

in italia s-au turnat 30 de km de autostrada intr-o noapte.. asta dupa ce in prealabil timp de cateva luni s-au facut pregatiri..

da man da asta e o autostrada suspendata deci trebuiesc facute studii peste studii, pregatit zona, pentru ca Bucurestiul este un oras destul de "inghesuit" si sa inghesui o autostrada suspendata intr-un oras suprasaturat nu e asa usor precum ai crede.. apoi trebuiesc turnati pilonii.. etc. deci sunt foarte multe lucruri de facut.. + ca la noi sunt probleme mari cu exproprierile pentru ca multi vor sa faca si ei un ban si cer sume de cateva ori/zeci de ori mai mari decat valoarea pietei pentru proprietatile respective.. ca doar asa e romanu.. il doare numa de el..

flameru si tu esti complet pe dinafara.. la americani majoritatea autostrazilor din oras sunt suspendate.. de acolo vine si termenul de "highway". eu de mult vroiam sa se construiasca asa ceva in oras.. sa nu mai stau la 100 de mii de semafoare ca sa ajung din punctul A in punctul B. asa intru pe autostrada in dreptul casei mele si cobor unde am nevoie.. fara treceri de pietoni.. fara intersectii.. doar mers lin pana aproape de destinatie. este solutia cea mai buna la problemele de trafic pe care le are Bucurestiul.. macar de s-ar face..

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...