Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

BuBu_4u2

Problema cu calculatorul

Recommended Posts

Posted

Vrea sa stiu dak se poate arde un procesor din cauza MU-ului.

Nu mai oprisem calculatorul de vreo 7-8 zile si mu-ul imi ducea procesorul in 100%. Temperatura procesorului era buna, cel putin dadeam restart si mai verificam si nu erau probleme.

Vreau sa stiu dak se poate asa ceva, deoarece am alt calc acuma si tot in 100% imi tine jocul procesorul si nu vreau sa ma trezesc cu alt calculator stricat. Oricum dupa fiecare rr am sa il opresc de acuma vreo ora cel putin.

Posted

da se paote arde daca ai procu single core si slabut .. til tine 100% bn depinde cat ti calcu aprins si daca ai racire buna nu prea is sanse sa se arda :) daca ai racire buna ii totu oke

Posted

Cum am spus temperatura procesorulu era OK. Cateodata mi se mai restarta calculatorul, si verificam temperatura atunci si era OK, credeam ca din cauza asta mi se restarteaza (temperatura prea mare) dar nu era din cauza asta.

Posted

pai si din cauza temperaturi prea mare unele calculatoare daca ating temepratura care ii setata in bios automat se stinge pc sau se restarteaza asa e la unele

Posted

Da se restarteaza cand temperatura e prea mare la procesor, la placa de baza si cand sursa nu merge corespunzator.

Si atunci cand se restarteaza cand intri in bios imediat temperatura procesorului e aproape de temperatura limita (in care calculatorul se restarteaza) sau chiar peste. Eu cand intram imediat in bios nu era apropiata de acea temperatura limita chiar erau diferente mari intre ele si nu umai la procesor si la placa de baza.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...