Jump to content
Random Hero

Cât de periculoase sunt desenele animate pentru copii

Recommended Posts

Guest mihalcea15
Posted

da mai mult tampeste pc-u

Depinde si ce jocuri joci.

Eu nu prea ma uit la TV, rar se intampla si asta, dar la PC cred ca stau vreo 10 ore cand am timp liber.

Posted

Copiii petrec 20 de ore, săptămânal, în faţa televizorului şi a calculatorului.

dublu pe putin :-j

la ce desene sunt acum nu ma mir , Oraselul Lenes ?????????????????????????/ :rofl2: =)) :rofl1: :lol:

uitati'va si voi , nu spun ca sunt eu mare adult , dar prin '98-2000 cand aveam si eu 7-9 ani era fox kids care era super tare ....viata cu louie , pisoiul eek , piratul jack , astea haioase , uitati'va acum ce desene sunt pe cacatu' de disney chanel ca va dati palme 8-|

Posted

Mie mi se pare ca lumea devine din ce in ce mai proasta ca in filmul Idiocracy...

Hmm cat despre desene trebuie sa ai un copil debil sa faca ce vede in viata animata in viata reala...Mai sunt unele cazuri unde se intampla asta dar rar....Nu conteaza ca animul e cu sange sau cu morti sau mai stiu eu ce atata timp cat copilul doar priveste si nu pune si in practica...Si daca guvernu vor sa schimbe desenele animate cu ceva Lazy Town deja copilul la 9 ani numai este copil :blink:

Guest raitoundoo
Posted

lol.. "fiecare face ce vrea" :))

asta de la 18 ani incolo...

pana la 18 ani nu prea au putere de decizie.. si tebuiesc protejati :P

desenele chiar sunt nocive, astea gena nime sunt prea violente :(

recunosc ca sunt fan dar sincer as vota interzicerea lor copiilor pana in 14 ani cam asa...

Guest MaGic_MaStEr
Posted

Mai bine la televizor,decat la calculator...

@: Oricum numai sunt desene ca inainte,astea de acum,majoritatea is vai si amar...

Posted

Eu nu pricep o chestie: de ce imi este citat un studiu de 2 lei facut de Educatia 2000+ (si Unicef cica :)) ) pe un esantion extraordinar de maret de nici 400 de subiecti din 5 judete?

Apoi citesc elucubratiile unei tante psihoterapeut care descopera acum apa calda si ne serveste niste truisme gen 'minorii au tendinta de a copia tot ce vad'...

E un articol de duzina, care nu convinge pe nimeni cu asa argumente puerile si lipsite de orice sprijin cat de cat coerent.

Fara indoiala ca expunerea prelungita si fara control a copiilor la televizor (incluzand aici si desenele animate) are efecte daunatoare. Dar NU schimba personalitatea. NU genereaza depresie la 2 ani :))

Desenele animate violente... hm, ca si povestile, TOATE desenele si basmele clasice ale tuturor popoarelor contin scene violente. Fac parte din arhetipurile agresive ale fiintei umane.

NU ii vom proteja pe copii de agresivitate, ascunzandu-le acest aspect ci dimpotriva, explicand si aratand diverse situatii in care aceasta poate sa apara si de ce.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...