Dropkillerz Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Ce smecher e asta micu (hh imi permit :D ), asteapta zile de nastere si trece pe foaie cate o bere de la fiecare . Daca treci pe la BM/CJ promit ca-ti fac o bere, dar daca vin eu la tine, faci tu, mi se pare normal. Nu money? Ai dreq, erati atatia oradeni si niciunu n-a facut o bere , . Multumesc tuturor pentru urari :wub: S-ar putea sa ajung prin Cluj,Craiova,Buc,Oradea si Constanta anul asta,sa vad cum stau cu banii.
- The Doctor - Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 La Multi Ani :)cu o mica intarziere :D :D
Just_Let_Me_Go Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 S-ar putea sa ajung prin Cluj,Craiova,Buc,Oradea si Constanta anul asta,sa vad cum stau cu banii.la Craiova sa vii sa dai de baut :lol:
dandi Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 La Multi Ani si aici,astept berea :D .Unde vrei tu in oras :P.
iNm Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Mehi, lasa ca vin eu la tine si fac atunci . LMA si aici bot :D