Life Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 zap, te-am intrebat ceva, raspunde ... esti cumva doctor si nu stiu ?
Dirlewanger Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 radu, l-ai investigat sau nu pe komisaru?Si eu astept raspunsu,dar e in zadar!Oricum radule. Poate reusesti sa scapi ziua asta, esti moderator,ai multi prieteni care joaca si multi idioti o sa-ti tina partea (ma refer la cei voteaza dupa vant).Vreau sa spun ca nu o sa termini jocul viu. Daca eu mor, toti jucatorii o sa vada ca nu sunt personaj rau. Si nu cred ca o sa mai fraieresti pe cineva atunci!
zaponline Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 zap, te-am intrebat ceva, raspunde ... esti cumva doctor si nu stiu ?Nu iti gandesti deloc manevrele si dai de gol pe cine nu trebuie.Ai urmarit felul in care murea lumea pana acum? De cele mai multe ori a murit cate o persoana in fiecare noapte. Chiar si in prima noapte a murit doar 1. Niciodata 3. Din moment ce eu am fost la Zeal, n-a murit, dar in schimb au murit alte 2 persoane, ce as fi putut sa fac eu la el? I-am si urmarit pista cu loyd.Votez Komisaru.
Life Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 sa zicem.. m-am gandit mai binede ce sa riscam, cand luk a zis zeal, clar va face problemevotez luk
Dirlewanger Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 komisaru nu e mafiotEh,voteaza si ei dupa ureche. Adica ala pupa in fund doi mafioti si cica e curat. E posibil ca cei care il apara sa fie tot mafioti.Vedem la sfarsit!Votez thug radu
Razvan Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 eu zic sa il votam pe radu - e cel mai suspect; eu cred ca e nas.. pe komisaru il investighez eu diseara si va zic ps: rog un medic pe mine in seara asta. zeal daca nu ma crezi investigheaza-ma la noapte..
Ioana Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Eu zic sa ne punem de acord pe cine votam,asa votam fiecare pe cineva si nu iese nimic..
Life Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 tocmai am realizat ceva :Ddezvotez luk ... votez radutrust me
Zeal Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 tocmai am realizat ceva :Ddezvotez luk ... votez radutrust mema gresiti cu radu. orice ai fi realizat, e gresit.radu nu e mafiot, e de partea celor buni.daca radu comfirma ca l-a investigat pe komisaru si nu ca il acuza doar pe banuieli, atunci eu sunt dispus sa merg pe mana lui si imi voi pastra votul.daca acuzatiile sunt bazate doar pe banuieli, atunci eu imi voi schimba votul catre luk.In orice caz, va luati de radu, cand 3 l-au investigat si a iesit curat ... nu faceti altceva decat sa va puneti paie singuri pe foc si sa pareti suspecti, eventual irosind cateva investigatii degeaba aruncate asupra voastra.Think about it.TRUST ME nu am cum sa gresesc, uitati-va si in trecut si vedeti ca nu v-ati inselat cand v-ati luat dupa ce am spus eu.
Life Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 pai ori votam toti cu luk .. caci ai zis ca e vinovat, ori frecam menta si irosim ziua degeabaori .. votam fiecare de capu lui ?dezvotez radu
Dirlewanger Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 ma gresiti cu radu. orice ai fi realizat, e gresit. radu nu e mafiot, e de partea celor buni. daca radu comfirma ca l-a investigat pe komisaru si nu ca il acuza doar pe banuieli, atunci eu sunt dispus sa merg pe mana lui si imi voi pastra votul. daca acuzatiile sunt bazate doar pe banuieli, atunci eu imi voi schimba votul catre luk. In orice caz, va luati de radu, cand 3 l-au investigat si a iesit curat ... nu faceti altceva decat sa va puneti paie singuri pe foc si sa pareti suspecti, eventual irosind cateva investigatii degeaba aruncate asupra voastra. Think about it. TRUST ME nu am cum sa gresesc, uitati-va si in trecut si vedeti ca nu v-ati inselat cand v-ati luat dupa ce am spus eu. Esti simaptic! Imi amintesti de Poland! mai incearca! Asa zicea si el." Dupa investigatiile mele, radu e curat blablabla""
THuG-Radu Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Treaba sta in felul urmator :Prima noapte - ioana e curată. - motivul pentru care am VIZITAT-O !A doua noapte - komisaru e curat şi (încă) nu are activitate nocturnă.A treia noapte - erifeek e curat dar are activitate nocturnă - s-a dovedit a fi savant nebun.A patra noapte - irina e curată.Eu cred ca sunt politist naiv si toti cei pe care ii anchetez imi ies curati.Ceva 100% NU STIU, doar banuieli.Arma nu detin, cel putin nu am fost instiintat ca detin.M-au anchetat 3 oameni, toti au zis ca sunt curat.Komisaru o da in balarii. Odata zice ca m`a investigat si ca sunt mafiot. Apoi zice ca de fapt sa ma investigheze cineva, CA EL NU POATE - a mintit in prima instanta. Apoi zice ca sunt mafiot ca i`am luat apararea la Slaban. Nu i`am luat apararea, ci ma APARAM PE MINE ! Apoi zice ca i`am luat apararea la POLAND. POLAND ne`a descoperit Psycho`ul, din prima fara greseala => eu am avut incredere in vorbele lui in ceea ce a urmat. S`a dovedit ca a mintit.O pista CLARA nu am, ci doar din ce zic pruncii p`aci.P.s. : komisare, esti lame rau de tot. E un joc, ce conteaza ca eu sunt moderator ? Daca nu stii sa joci si nu stii sa pierzi, nu te mai baga !
afroMAN Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Pe Irina si pe Crazy le-a investigat cineva? Am fata de mafioata cumva?Nu are rost sa se piarda o noapte urmarindu`ma pe mine, nu fac nimic special :)
Zeal Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 okay then, devotez komisaru, votez lukeu zic sa mergem pe linsarea lui, macar e pista sigura si nu facem vreo greseala
Life Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 ^ we all better do thatdezvotez oricare, Votez luk
Just_Let_Me_Go Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 in sfarsit ganditi si voi putin :lol: zeal eu ti-am spus de mult pe mess sa faci asta , se termina jocu aici :D votez luk
Just_Let_Me_Go Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 devotez radu votez luksa vedem ce ieseThe end . :D
fanaticaldoll Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 ok, gata :)moare luk, psihopatandix, ultimul mafiot, se retrage.game over, câştigă gamerii :Dsă-mi daţi ibanurile să vă trimit banii :lol:
Razvan Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 sa zicem, desi eu cam am incredere in luk.... devotez radu, votez luk le: ah fir`ar!!! si azi era prima noapte cand puteam si eu sa investighez ceva i`m dissapointed