Komisaru Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Il linsam si pe radu si am terminat cu mafiotii! ZEAL, vezi ce poti afla despre radu
liquidlove Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Il linsam si pe radu si am terminat cu mafiotii! ZEAL, vezi ce poti afla despre raduE noapte dude,taci ! .
dev Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Frumos ... a picat si dentistul nevinovat ... cine naiba mai face pe dintii nostrii stricati rontzaind gloantele? :rofl2:
fanaticaldoll Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Ziua 5au murit:poland - mafiepitikoo - poliţistTraiesc:1.Luk2.Zeal3.Crazy kid4.Andix5.Zaponline6.7.Irina8.Komisaru9.Mihai10.11.12.Liquidlove13.14. Radu15. dev16.17. wanksta18. 19. silenr20. memmo21. Ioana22.23. Equilibrium24.Au murit:Lancelot - mafiotSlabanu - nasMarietta - mercenarybonito - mafierene - savantloyd - doctor mafiepoland - mafiepitikoo - poliţistlinşare instantă - 9 voturilinşare la termen - 7 voturi
Just_Let_Me_Go Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 bun asa , m-am lamurit cu tine poland , ziceai ca esti politist a?
andix3x Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 4.AndixNu mai am timp sa joc , imi pare rau :) .
Razvan Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Singurul pe care ma pot baza momentan e POLAND :)iar poland e a fost ....Ziua 5au murit:poland - mafiepitikoo - poliţistVotez radu
afroMAN Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 - in a treia noapte l-am investigat pe radu, a iesit nevinovat, deci, nu este mafiot 100%.Ah.. votez Radu
Zeal Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 nu votati radu! e curat ... ba chiar mai mult puteti avea incredere in ce zice.asadar, propun ori sa votam pe komisarul (urmand pista lui radu + diversele contraziceri in posturile sale), ori sa votam pe luk, care cu siguranta va cauza probleme la un moment dat conform investigatiilor mele, daca nu chiar foarte curand.the choice is yours.
Just_Let_Me_Go Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 nu votati radu! e curat ... ba chiar mai mult puteti avea incredere in ce zice.asadar, propun ori sa votam pe komisarul (urmand pista lui radu + diversele contraziceri in posturile sale), ori sa votam pe luk, care cu siguranta va cauza probleme la un moment dat conform investigatiilor mele, daca nu chiar foarte curand.the choice is yours.prezici viitorul? :blink: ce probleme? fi mai explicit .
Zeal Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 prezici viitorul? :blink: ce probleme? fi mai explicit .tu sti despre ce vorbesc, momentan poti fi de folos, de aceea n-as propune sa te votam azi. Depinde de atitudinea ta daca vei muri azi, la noapte, maine, etc.ideea este ca ai fost descoperit.
Life Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 zaponline, ce ai facut la zeal acasa?p.s:v-am spus ca poland e murdarNU VOTATI RADU, not yet ... deoarece el si slaban au vizitat aceeasi persoana in prima noapte, el probabil fiind politist, nu cred ca au fost 2 mafioti
Komisaru Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Votez radu E clar ca e mafiot! A fost pe mana cu slabanu si cu POLAND.Daca nici acum nu e clar.....
Life Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 NU E MAFIOT .. terminati cu votatul aiurea.. eu cu zeal facem de zori investigatii si veniti voi si ne bagati pe gat ca e mafiot, cmon .. shut upREVIN : ZAPONLINE, ce ai avut cu zeal azi noapte ?
mihai91 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 votez radustiu ca are activitate nocturna + arma + ca ascunde faptul ca ar detine arma
THuG-Radu Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 votez komisaru Cred ca intelegeti de ce.Se pare ca Poland nu era politist ... nush cum si`a dat seama de Psycho, dar in fine. Aveam incredere in el. Acum ma bazez pe Zeal.Daca nici in Wanksta nu aveti incredere, votati`ma :)
Zeal Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 votez komisaru@mihai : gresesti amice, fie o faci intentionat (ceea ce inseamna ca esti murdar), fie refuzi sa crezi o droaie de investigatii asupra lui radu. e curat. vezi ca si politistii pot purta arma.apropo, cer din nou sa fiu pazit la noapte va rog.
Dirlewanger Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Cred ca intelegeti de ce. De ce? Komisaru sunt
mihai91 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 l-am investigat si pe komisaru = curat . Radu spune ca se bazeaza ba pe unu ba pe altu , de aici deduc ca nu e politist astfel incat sa fie pe picioarele lui ... e posibil sa gresesc insa macar sa fie greseala mea nu a altuia ;)
Zeal Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 edit : nevermind :-jradu, l-ai investigat sau nu pe komisaru?si de asemenea, l-a investigat cineva pe mihai?
zaponline Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 REVIN : ZAPONLINE, ce ai avut cu zeal azi noapte ?Dupa tine asa, ce-as fi putut avea?