Komisaru Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Vad ca rolurile se duc in 3 directii diferite, fiecare cu pistele si ideile lui. Cum au murit multi mafioti intr-un timp foarte scurt si aparent suntem in avantaj, propun sa cadem toti de acord si sa votam o singura persoana azi, alta maine si ultima peste 2 zile. Asa putem trage si niste concluzii...cine pe cine apara s.a.m.d si poate nimerim si 1 mafiot.Dude, eu zic ca e clara treaba. Radu, a sarit in apararea unui mafiot (slabanu) Sunt mai mult ca sigur ca e mafiot sau cel putin bad guy.Anyway, ca sa nu ziceti ca fac scheme il votez loyd Daca loyd nu e mafiot e clara treaba!
Razvan Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 nu ca as avea ceva cu loyd, dar am incredere in zeal :D
Zeal Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 va zic doar ca pista mea e una sigura, si rog un medic/bodyguard sa ma apere la noapte, deoarece mai am o tinta si pt maine.Uitati-va in paginile din urma, vedeti ca n-ati gresit cand ati mers pe mana mea.
THuG-Radu Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Dude, eu zic ca e clara treaba. Radu, a sarit in apararea unui mafiot (slabanu) Sunt mai mult ca sigur cae mafiot sau cel putin bad guyOmule, ai zis ca m`ai INVESTIGAT ! Acuma o dai in diverse si te bazezi pe faptu ca eu i`am luat apararea ? Ti`am zis de 2 ori, iti repet a 3`a oara : M`AM APARAT PE MINE, NU PE EL, E O DIFERENTA !Clar esti murdar si incerci sa intorci totu impotriva mea :)Imi mentin votul : votez komisaru
Zeal Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Omule, ai zis ca m`ai INVESTIGAT ! Acuma o dai in diverse si te bazezi pe faptu ca eu i`am luat apararea ? Ti`am zis de 2 ori, iti repet a 3`a oara : M`AM APARAT PE MINE, NU PE EL, E O DIFERENTA !Clar esti murdar si incerci sa intorci totu impotriva mea :)Imi mentin votul : votez komisaru cu pista mea ce ai de zis? vezi sa nu iti faci un obicei in a ignora acuzatiile asupra mafiotilor ...maine o sa dau cartile pe fata si despre tine (dupa ce vei fi investigat la noapte)
Razvan Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 radule eu zic mai bine sa mergem toti pe pista lui zeal.. daca are dreptate vedem in seara asta, insa in orice caz ar putea fi mai mult decat niste speculatii
Komisaru Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Omule, ai zis ca m`ai INVESTIGAT ! Acuma o dai in diverse si te bazezi pe faptu ca eu i`am luat apararea ? Ti`am zis de 2 ori, iti repet a 3`a oara : M`AM APARAT PE MINE, NU PE EL, E O DIFERENTA !Clar esti murdar si incerci sa intorci totu impotriva mea :)Imi mentin votul : votez komisaru atata pot sa spun ca Wanksta sta prost cu investigatiile, cel putin in ceea ce ma priveste pe mine :)Anyway, g night :DUite inca o dovada. Ai spus ca wanksta sta prost cu investigatiile, dar defapt wanksta a avut dreptate!Numai juca teatru!
Razvan Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 vedem maine.. oricum daca moare zeal e clar ca radu e implicat
THuG-Radu Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 cu pista mea ce ai de zis? vezi sa nu iti faci un obicei in a ignora acuzatiile asupra mafiotilor ...maine o sa dau cartile pe fata si despre tine (dupa ce vei fi investigat la noapte)Toata chestia e ca n`am de unde sa stiu daca ai dreptate sau nu.Singurul pe care ma pot baza momentan e POLAND :)Dar hai sa zicem ca ma bazez pe tine asta seara si chiar te rog sa ma investighezi la noapte, DAR DE ASEMENEA ROG UN DOCTOR PE MINE LA NOAPTE !Uite inca o dovada. Ai spus ca wanksta sta prost cu investigatiile, dar defapt wanksta a avut dreptate!Numai juca teatru!Citeste frate tot ce am scris acolo #-o Stai prost cu vederea ? Sau citesti doar ce vrei tu ? Vezi ce am scris la final ? "sta prost cu investigatiile, CEL PUTIN IN CEEA CE MA PRIVESTE PE MINE " ffs, pay more attention ! devotez Komisaru, votez Loyd
POLAND Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Va datorez niste explicatii din ziua trecuta..- prima noapte l-am investigat pe renegade. l-am investigat deoarece in mafiile anterioare a primit roluri pasnice sa zic asa si asta mi-a dat de gandit. l-am investigat, a iesit nevinovat.- in a doua noapte l-am investigat pe brink_ba datorita modului lui de a juca, se credea superior celorlalti. se hazarda de multe ori si dadea de banuit ( cel putin mie ). a iesit murdar, deci, era mafiot clar.- in a treia noapte l-am investigat pe radu, a iesit nevinovat, deci, nu este mafiot 100%.acum nu am nici o tinta, o sa merg pe mana voastra dar voi analiza jocul foarte bine.
zaponline Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Bun...se pare ca Loyd e primul. Cum am spus, cel mai indicat acum e sa-i luam pe cei mai suspecti la rand. Nu ne trebuie prea mult noroc sa-i nimicim, avand in vedere cati au picat deja.Anulez vot Komisaru, votez Loyd.
mihai91 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 @Radu ai cumva o arma ? daca da , la ce o folosesti ? votez loyd @wanksta , ce treburi ai noaptea ?
THuG-Radu Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 vedem maine.. oricum daca moare zeal e clar ca radu e implicatSau poate mafia incearca sa imi puna asta in carca. La asta te`ai gandit ?Va datorez niste explicatii din ziua trecuta..- prima noapte l-am investigat pe renegade. l-am investigat deoarece in mafiile anterioare a primit roluri pasnice sa zic asa si asta mi-a dat de gandit. l-am investigat, a iesit nevinovat.- in a doua noapte l-am investigat pe brink_ba datorita modului lui de a juca, se credea superior celorlalti. se hazarda de multe ori si dadea de banuit ( cel putin mie ). a iesit murdar, deci, era mafiot clar.- in a treia noapte l-am investigat pe radu, a iesit nevinovat, deci, nu este mafiot 100%.acum nu am nici o tinta, o sa merg pe mana voastra dar voi analiza jocul foarte bine.Multumesc frumos POLAND ! :)Banuiesc ca in vorbele lui aveti incredere.@Radu ai cumva o arma ? daca da , la ce o folosesti ?Nu, nu am :)
Dropkillerz Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 votez loyd tipu mi s-a parut suspect la inceput@serios acum,am zis ca ma retrag din joc si o sa vedeti ca o sa regretati alegerea facuta si veti afla ca alegerile pe care le faceti trebuie sa fie ale voastre
mihai91 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 radu aici te-am cam prins cu minciuna ;) Investigatii: @radu =curat , activitate nocturna + arma @luk= curat , activitate nocturna @wanksta=curat, activitate nocturna in caz ca o sa mor la noapte sa ramaneti cu investigatiile :P @daca s-ar putea sa stea un medic pe langa mine diseara ar fi perfect
Dropkillerz Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 cred ca tocmai a iesit o linsare instanta
THuG-Radu Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 radu aici te-am cam prins cu minciuna ;) Investigatii: @radu =curat , activitate nocturna + arma @luk= curat , activitate nocturna @wanksta=curat, activitate nocturna in caz ca o sa mor la noapte sa ramaneti cu investigatiile :P @daca s-ar putea sa stea un medic pe langa mine diseara ar fi perfect Eu iti zic sincer ca nu am primit arma. Poate am si a uitat doll sa ma anunte
Zeal Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 inca 1 vot pt linsare instanta.edit : sau nu, sunt deja 10 :o
mihai91 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 radu , continui sa minti si asta ma face sa te suspectez si mai tare
liquidlove Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 votez loydBbye dude .UN DOCTOR PE LOYD IN SEARA ASTA OAMENI BUNIZEAL* FTW
fanaticaldoll Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 moare loyd - mafiot de profesie: doctor :lol: