Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

DRMBoy

Sugestie

Recommended Posts

Posted

Nu mi-a mers prima data sa fac post :( imi dadea tot felu d erori de Mysql acum vad ca si-a revenit.

Despre ce era vorba :

Acest server este privat anume este atasat unei firme care se ocupa de server iar admini sunt doar ca protectori si fac ce pot in limitele contractului daca au asa ceva sau este un server personal gestionat de unui dintre admini si se pot face orice in limitele posibilului si cereri?

Sugestia :) :P

1. Din cate imi amintesc inainte pe old db erau 2 servere pe care puteai sa intri, acum nu pot fi tot 2? Ganditi-va daca ar fi din nou 2 servere nu ar mai fi asa multa "URA" intre playeri si nici atata foame de EXP, spoturile s-ar dubla si sigur si plangerile gen PK KS s-ar diminua semnificativ.

2. Donatii: eventual s-ar putea pune la punct un sistem de donati prin care sa poti sa cumperi tot felu de chesti in joc iar bani care s-ar aduna ar putea fi folositi pentru intretinerea serverului si a cheltuielilor iar eu sincer as dona o suma de bani lunar pentru orice chestie doar de dragul serverului

care din pacate a ramas doar cu numele...

Va rog sa raspunde-ti la subiect si sa nu face-ti off topic.

Va multumesc mult

Guest ares_enjoy
Posted

sunt de acord q cele 2 servere ar insemna mia multe spoturi deci sanse mult mai mari ptr fiecare player :)

Posted

1. Din cate imi amintesc inainte pe old db erau 2 servere pe care puteai sa intri, acum nu pot fi tot 2? Ganditi-va daca ar fi din nou 2 servere nu ar mai fi asa multa "URA" intre playeri si nici atata foame de EXP, spoturile s-ar dubla si sigur si plangerile gen PK KS s-ar diminua semnificativ.

2. Donatii: eventual s-ar putea pune la punct un sistem de donati prin care sa poti sa cumperi tot felu de chesti in joc iar bani care s-ar aduna ar putea fi folositi pentru intretinerea serverului si a cheltuielilor iar eu sincer as dona o suma de bani lunar pentru orice chestie doar de dragul serverului

Va multumesc mult

1.Pe S2 sunt mai multe locuri decat erau pe 97d cand erau 2 srv, spoturi sunt destule.

2.LinkMania este o marca RCS&RDS si nu accepta donatii.

Posted

E mai bine asa decat 2 sv .... adica cel putin acuma sunt mai multe spoturi decat erau atunci pe 2 servere.... si serverul asta pana acum nu l-am vazut niciodata full, sa nu am loc sa intru....

Posted

donatiile nu sunt o idee buna. am jucat pe alt server romanesc (imediat dupa rr db). aveam bk de 10 rr-uri, si un fraierici s-a apucat dupa mine. (avea 2 rr cand eu aveam 10) am plecat 7 zile de aksa, si fraiericiu avea 30 de rr-uri. singura diferenta era ca el bagase donatii. sincer nu-mi convine, ca eu nu sunt dispus sa platesc pentru un joc online.

in schimb sunt de acord cu event-urile gen Video Mania in care playerii care isi dau interesul, pot castiga GMO points.

2 servere? sa zicem ca ar fi un lucru bun din prisma scandalurilor. aliantele adversare si-ar alege un server pe care sa joace si asa s-ar diminua semnificativ scandalurile. dar cum facem cu spoturile? :) sanse duble pentru toti sa-si faca full stats, fara prea mari batai de cap.

pe 97d am inteles ca locurile erau limitate la 200-300 maxim. acum capacitatea serverului e de 600 de playeri (din cate stiu). nu-si are rostul un al doilea server, atata timp cat asta suporta un numar mai mare, si nici nu este plin :)

Posted

ok cu donatiile am inteles :( dar in legatura cu al 2-lea srv nu este vorba ka nu ai loc sa intri in joc sau ca nu e full e vb ca sunt aproape 500 pers in fiecare zi iar pentru acei 500 de jucatori ar trebui sa fie 100 spoturi pentru full pt...

Daca s-ar putea face 2 servere de 300 jucatori eu spun ca s-ar mai relaxa lumea si nu ar mai sta cu degetul pe print screen cand se apropie cineva de spot...

Lumea pe server e mult prea incordata nu mai e acea placere toti trag sa faca rau sa dea cat mai mult SS de parca e intrecere...

Posted

Nu mi-a mers prima data sa fac post :( imi dadea tot felu d erori de Mysql acum vad ca si-a revenit.

Despre ce era vorba :

Acest server este privat anume este atasat unei firme care se ocupa de server iar admini sunt doar ca protectori si fac ce pot in limitele contractului daca au asa ceva sau este un server personal gestionat de unui dintre admini si se pot face orice in limitele posibilului si cereri?

Va multumesc mult

Inainte erau 2 servere pentru ca pe 97 spre exemplu nu se putea sa fie mai mult de 250-300 oameni on :)

S2 are loc pentru 600 de oameni online in acelasi timp (deci dublu), Pe 97 erau 80-90 de spoturi si pe S2 sunt 200 de spoturi (mai multe locuri de crescut).

Acest server este oferit gratuit de RDS si nu se pot primi donatii pentru iteme si alte chestii, pentru asta exista atatea servere de duzina si poti juca acolo linistit daca vrei sa dai un ban ca sa stai in fata.

Pe acest server "averea" se face prin munca lvl, invazii, stat on, comert...etc.

PS: serverul Full inca nu a fost niciodata, BC nu este full niciodata, DS la fel :) aveti unde creste.

Posted

Si mie mi-ar placea cu 2 servere dar au mai fost topicuri legate de asta si concluzia a fost mereu aceiasi...nu :)

N-ar strica dublarea numarului de spoturi tocmai ca sa mai scada concurenta asta nebuna dintre playeri si guilde , s-ar mai scapa de vanatoare ..etc.

Chiar si cu un server Linkmania ramane cel mai bun server de mu de la noi ... dar trist este ca ar putea fi si mai bun.

N-ar fi frumos sa poti intra la orice ora si sa-ti gasesti un spot bun , sa poti sa pleci dupa potions fara teama de a-ti pierde locul ? Cam asa ar fi cu 2 servere. :)

Posted

Si mie mi-ar placea cu 2 servere dar au mai fost topicuri legate de asta si concluzia a fost mereu aceiasi...nu :)

N-ar strica dublarea numarului de spoturi tocmai ca sa mai scada concurenta asta nebuna dintre playeri si guilde , s-ar mai scapa de vanatoare ..etc.

Chiar si cu un server Linkmania ramane cel mai bun server de mu de la noi ... dar trist este ca ar putea fi si mai bun.

N-ar fi frumos sa poti intra la orice ora si sa-ti gasesti un spot bun , sa poti sa pleci dupa potions fara teama de a-ti pierde locul ? Cam asa ar fi cu 2 servere. :)

voi nu intelegeti ca tocmai asta e sarea si piperul de pe linkmania; asta ne face sa sa schimbam servere peste servere si intr-un final tot aici ne intoarcem; asta face jocul interactiv si ne tine cu ochii deschisi ca sa spun asa. vanatoarea, nebunia dintre playeri, replicile taioase de pe global, micile scantei care ies zilnic intre playeri/aliante; asta ne face sa continuam sa jucam pe linkmania insa nu multi o admit :)

Posted

mie mi-spui ? >:)

si apropo , cu 2 servere iti permiti sa te duci dupa potiuni tot in lt1,2,3 ... ca in k7 nu iti permiti...vine unu de la un alt party si da solo :P

Posted

Despre ce era vorba :

Va multumesc mult

1)CONTRA.. ce farmec ar avea jocul daca la fiecare pas ai gasi spot-goldeni..etc..?

2)CONTRA..sa mai pus problema asta, dar RDS-ul nu are nevoie de donatiile noastre si jocul ai free

Si fiecare admin face ce face pt serv de dragul jocului.

Guest SorBonA
Posted

Daca s-ar face 2 servere unde ar fi spiritul jocului :)) preluarile :P statul on ...:P

Posted

voi nu intelegeti ca tocmai asta e sarea si piperul de pe linkmania; asta ne face sa sa schimbam servere peste servere si intr-un final tot aici ne intoarcem; asta face jocul interactiv si ne tine cu ochii deschisi ca sa spun asa. vanatoarea, nebunia dintre playeri, replicile taioase de pe global, micile scantei care ies zilnic intre playeri/aliante; asta ne face sa continuam sa jucam pe linkmania insa nu multi o admit

Daca tie iti place sa joci pe server pentru vanatoare nu e bine deloc :). Uiti ca este un joc Online , o comunitate si s-a ajuns la situatia asta de "nebunie" intre playeri si aliante tocmai din cauza concurentei exagerate cauzata in mare parte de lupta pentru spoturi.

Cea mai buna dovada este topicu lui bunny de la diverse pentru ca arata actuala situatie de pe server , iar tu spui ca asta face serverul sa fie atractiv ? :) TOTUSI..

Posted

Nu sunt de acord. In aida sunt spoturi,dc nu sta mai nimeni pe ele,in atlans2,atlans3 dc nu sta nimeni pe ele?...mai pot da exemple dar e suficient..

Va zic eu de ce .Toata lumea s-a obisnuit la party,vbesc de cei mici,nu cum altii au stat si au crescut prin aida 1 la lvl 390 ..deci,contra

Posted

Daca tie iti place sa joci pe server pentru vanatoare nu e bine deloc :). Uiti ca este un joc Online , o comunitate si s-a ajuns la situatia asta de "nebunie" intre playeri si aliante tocmai din cauza concurentei exagerate cauzata in mare parte de lupta pentru spoturi.

Cea mai buna dovada este topicu lui bunny de la diverse pentru ca arata actuala situatie de pe server , iar tu spui ca asta face serverul sa fie atractiv ? :) TOTUSI..

da, si imi sustin teoria. du-te pe rere sa vezi ca sunt 100-200 (maxim) de playeri conectati in fiecare zi. sunt sute de charuri full stats, zeci de guilde pline cu charuri full care daca mai joaca 5% din ei, e lucru mare. asta face diferenta dintre linkmania si serverele de duzina cu donatii. bineinteles, pe langa ce am zis mai sus se adauga si dropul scazut, xp-ul mic, si setarile serverului foarte bine gandite.

din ce am zis eu, tu ai scos doar faza cu vanatoarea. ma bucur ca stii sa alegi doar ce-ti convine :)

Guest Brutality
Posted

Contra merge si un 1 singur servar vretis a va fie tot mai usor linkmania...

pt mine este perfect goldeni sunt bine afara :D nu in DS

eu tot asa cresc si cu 1 servar si 2 servare....nu vad la voi ce nu merge treaba

Posted

mai este pana serverul va fi full ,eu ma relaxez chiar si asa si nu stau incordat ,nu stiti voi cu cine sa va aliati si deasta

Posted

#contra cu ambele!

#Sunt spoturi unde sa cresti si acuma, da o tura aida/losttower/atlans , noapte dak dai o tura gasesti si in icarus/arena/tarkan. De asemnea ai si bc-ds la dispozitie. Sa nu mai zicem de kalime inafara de 5-6-7 restul sunt destul de aerisite. Deacuma nu ai dori ca toti sa crestem la fire, daca vrei sa cresti rapid stai on, te organizezi si stai in tarkuri/k6-7/kanturu 3 etc.

Posted

In caz ca nu v-ati dat seama Oromis de pe spotul din arena din stanga sta de 6 zile pe acelsi spot si sunt foarte sigur ca si-a facut si somnul si celelalte treburi,asta pentru ca a stiut sa se organizeze si cu cine sa stea la party

Cea mai buna sugestie este sa invatati sa nu fiti egoisti si sa legati prietenii ,ca nu muriti pentru un party care e adevarat ca scade exp dar leaga prietenii .Daca stiti sa faceti asta veti primi si voi la randul vostru party de la cei carora le-ati dat candva party

Posted

In caz ca nu v-ati dat seama Oromis de pe spotul din arena din stanga sta de 6 zile pe acelsi spot si sunt foarte sigur ca si-a facut si somnul si celelalte treburi,asta pentru ca a stiut sa se organizeze si cu cine sa stea la party

Cea mai buna sugestie este sa invatati sa nu fiti egoisti si sa legati prietenii ,ca nu muriti pentru un party care e adevarat ca scade exp dar leaga prietenii .Daca stiti sa faceti asta veti primi si voi la randul vostru party de la cei carora le-ati dat candva party

Nu scade asa de mult daca e facut bine. Si tinand cont ca preferi sa stai la pt decat sa dai singur ca sa nu fii preluat asa usor. Da o tura arena da o tura kalima kanturu sa vezi ca mai peste tot e party

Posted

Inainte erau 2 servere pentru ca pe 97 spre exemplu nu se putea sa fie mai mult de 250-300 oameni on :)

S2 are loc pentru 600 de oameni online in acelasi timp (deci dublu), Pe 97 erau 80-90 de spoturi si pe S2 sunt 200 de spoturi (mai multe locuri de crescut).

Acest server este oferit gratuit de RDS si nu se pot primi donatii pentru iteme si alte chestii, pentru asta exista atatea servere de duzina si poti juca acolo linistit daca vrei sa dai un ban ca sa stai in fata.

Pe acest server "averea" se face prin munca lvl, invazii, stat on, comert...etc.

PS: serverul Full inca nu a fost niciodata, BC nu este full niciodata, DS la fel :) aveti unde creste.

SUGESTIE RESPINSA, aveti motivele mai sus

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...