Jump to content
K1dduletz

Iranul va da o lovitură nemiloasă puterilor globale pe 11 februarie, ameninţă Ahmadinejad

Recommended Posts

Posted

Preşedintele iranian Mahmoud Ahmadinejad spune că naţiunea va da o lovitură aspră "aroganţei globale" în timpul aniversării Revoluţiei Islamice de anul acesta.

"Revoluţia Islamică a deschis o fereastră pentru libertatea rasei umane, care fusese prinsă în impasul materialismului", a spus Ahmadinejad duminică, în timpul unei întruniri a cabinetului.

"Dacă Revoluţia Islamică nu ar fi apărut, liberalismul şi marxismul ar fi zdrobit toată demnitatea umană pentru putere şi bani. Nimic nu ar mai fi rămas din principiile umane şi spirituale", a adăugat.

Ahmadinejad a declarat că în cele trei decenii de istorie, Revoluţia Islamică a inspirat acţiuni măreţe în lume.

Preşedintele iranian a făcut această declaraţie în apropierea celei de-a 31-a aniversări ale Revoluţiei Islamice.

Se aşteaptă ca iranienii să iasă pe străzi pe 11 februarie pentru a sărbători evenimentul, aşa cum au făcut în fiecare an în ultimele trei decenii.

Imagine IPB

Sursa: Realitatea.Net

Posted

Rasa umana? =))) POATE SPECIA UMANA!

Deci nu pot sa nu remarc faptul ca iranienii au devenit patetici. Din mari smecheri au ajuns niste lache. Aproape ca se roaga sa nu fie atacati. Se milogesc in fata celorlalte state arabe, care oricum nu prea dau doi bani pe ei, ei nefiind arabi si chiar subliniind acest lucru de nenumarate ori. E interesant cum in repetate randuri au negat cu tarie faptul ca ar fi arabi, iar acum se roaga de arabi sa nu-i lase pe americani sa-i atace. Patetici. Dar ce mie mi se pare foarte ciudat este ca iranienii par foarte speriati. De ce oare? Se poate ca americanii sa aibe niste planuri in legatura cu ei. Iar acum iranienii tremura de frica. Acum de ce nu mai spun ca Israelul trebuie sters de pe harta? Vai de steaua lor! Sunt curios sa vad care este motivul pentru care le tremura izmenele de frica in halul asta. Ori au au ei niste informatii sigure in legatura cu niste planuri ale americanilor care-i privesc direct

pe ei, ori sunt pur si simplu paranoici, lucru care ii face chiar si mai patetici. De frica au ajuns paranoici. De rasul curcilor, nu alta!

Guest stefteo21
Posted

si cum va da lovitura asta ca eu tot nu inteleg..

Posted

poate ii vezi pe nebuni ca trimit cate o nucleara in toate tarile puternice de pe glob

P.S. noi am scapat :))

Guest MaGic_MaStEr
Posted

poate ii vezi pe nebuni ca trimit cate o nucleara in toate tarile puternice de pe glob

P.S. noi am scapat :))

Corect :))...

Guest HateLord
Posted

Ce bine ca suntem doar niste anonimi :X (ce urat a sunat).

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...