Jump to content
dragoshevil

TOP 10 procese ciudate

Recommended Posts

"07. Un surfer din California l-a chemat în instanţă pe unul dintre colegii lui de breaslă pentru că acesta îi furase valul. Bărbatul susţinea că suferise imens pentru că celălalt surfer îi furase valul care îi fusese destinat lui. Curtea a respins cererea spunând că nu se poate pune preţ pe valuri."

"02.În 2005 prizonierul român, Pavel Mircea, l-a dat în judecată pe Dumnezeu pentru neglijenţă. Românul, care avea de ispăşit o pedeapsă de 20 de ani pentru crimă, îl acuza pe Dumnezeu că nu a avut grijă de el aşa cum i se promisesela botez, iar el a ajuns în braţele Răului care l-a împins să comită crima pentru care era închis. Curtea a respins cererea, susţinând că Dumnezeu nu poate fi constrâns de legeile obişnuite."

:rofl1: cele mai tari

Link to comment

08. În 2006, Curtis Gokey a dat în judecată oraşul Lodi pentru că una dintre maşinile de gunoi îi lovise maşina personală parcată regulamentar. Problema? Gokey însuşi conducea maşina de strâns gunoiul. Statul a refuzat cauza, dar Gokey nu s-a lăsat păgubaş şi a pus-o pe soţia lui să intenteze proces. Ea a obţinut daune de 4.800 dolari.

07. Un surfer din California l-a chemat în instanţă pe unul dintre colegii lui de breaslă pentru că acesta îi furase valul. Bărbatul susţinea că suferise imens pentru că celălalt surfer îi furase valul care îi fusese destinat lui. Curtea a respins cererea spunând că nu se poate pune preţ pe valuri.

06. În 1999 Teunis Tenbrook a fost dat afară de la Universitatea olandeză Erasmus pe motiv că îi miroseau picioarele. Atât profesorii cât şi studenţii pretindeau că nu se poat face cursuri în preajma lui. Teunis a acţionat în judecată universitatea, iar 10 ani mai târziu a hotărât că acesta are toate drepturile legale să se întoarcă la facultate şi le-a sugerat profesorilor şi colegilor lui să-şi ţină respiraţia.

03. În 1964 Gloria Sykes a fost rănită într-un accident de tramvai în San Francisco. Ea s-a ales cu un ochi vânăt şi câteva zgârieturi. Până aici nimic neobişnuit. Ceea ce s-a întâmplat apoi iese din tipare. Sykes a dat în judecată statul pentru că în urma accidentului devenise nimfomană şi a făcut sex cu 100 de bărbaţi în doar două săptămâni. Ea a cerut despăgubiri de jumătate de milion de dolari, dar a primit doar 50.000.

02.În 2005 prizonierul român, Pavel Mircea, l-a dat în judecată pe Dumnezeu pentru neglijenţă. Românul, care avea de ispăşit o pedeapsă de 20 de ani pentru crimă, îl acuza pe Dumnezeu că nu a avut grijă de el aşa cum i se promisesela botez, iar el a ajuns în braţele Răului care l-a împins să comită crima pentru care era închis. Curtea a respins cererea, susţinând că Dumnezeu nu poate fi constrâns de legeile obişnuite.

astea is cele mai tari :rofl2: mai ales aia cu surferul

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...